Yıllar geçiyor 31 oldum bu doğum günüme de yalnız girdim birkaç öğrencim dışında kutlayan olmadı ailem bile hatırlamadı ne aile kurabildim ne iş sahibi olabildim canım gerçekten acıyor ama kimseye belli etmiyorum..
3 ay
Yıllar geçiyor 31 oldum bu doğum günüme de yalnız girdim birkaç öğrencim dışında kutlayan olmadı ailem bile hatırlamadı ne aile kurabildim ne iş sahibi olabildim canım gerçekten acıyor ama kimseye belli etmiyorum..
Aynen biliyorum bu hissi ben de yaşadım bir doğum gününde kimsenin seni arayıp kutlamadığını görmek gerçekten can acıtıcı oluyor özellikle ailem bile hatırlamadı diye düşünmek daha da kötü hissettiriyor bence sen kendi iç dünyanda bir şeyler yapabilirsin birkaç öğrencinin seni düşündüğü bile bir şeyi değiştiriyor sanki
Doğum gününüz kutlu olsun, tesadüfen gördüm ve kayıt oluşturup yazmak geldi içimden zira benim de bugün doğum günüm, 31 yaşıma girdim ve işimi kurabilsem de diğer konu da aynı duyguları kısmen yaşıyorum. Umudunuzu kaybetmeyin, inşallah bir gün her şey bizler için de çok güzel olacak. Allah'a emanet olun, sağlıcakla.
biz erkekler ne zamandır o şekilde yaşıyoruz gerçi annemler kutlama meraklısı da en son doğumgünü kutlayan 3 sene önceki exti birlikte doğumgünümüzü kutlamıştık yakındı tarihleri
Her yaş, kendine yeniden başlamak ve kendi değerini keşfetmek için bir fırsat. Bugün yanında çok kişi olmasa da, sen kendi hayatının en değerli kahramanısın. 🌟
İyi ki doğdun ve iyi ki varsın, mutlu yıllar 🎂🎉🎁🎈
İçinin ne kadar yandığını hissettim, bunu okumak bile ağır geldi 🍂 Yalnız doğuma girmek, hele bir de ailen unuttuysa, insana “değersiz miyim?” duygusunu fena yaşatıyor. Ama bu senin değerinin göstergesi değil, sadece çevrendeki insanların farkındalığının düşük olması. 🎈
31 yaş ne aile ne iş için geç, hâlâ oyunun çok içindesin. Kendine minicik de olsa bir kutlama yap, bunu hak ediyorsun 💜
Cevap
22Cevap
bende yalnız giriyorum her zaman.
mutlu yıllar dilerim.
Uzulme aile kuramayanlar 20 milyona yaklasan nufusla buyuk bir aileyiz
Aile kurmak istiyorum ben artık ya
Iyi saglam isi olan ve evi olan bir erkek bulmalisin bunlara sahip olup bir de sana sadakatli olacak bu devirde imkansiz yani bu devirde iyi işi olup parasi olan erkeklerin pesinde cok kiz var hatta evlenseler bile peslerinde kizlar var ayirip evlenmek icin cogunluk fakir yani kendini zor gecindiriyo
Bazı şeyler olmuyorsa daha güzeli olacağı içindir efendim hiçbir şeye geç kalmadınız sadece vaktini bekliyor efendim 🌸
Çok mutlu ettin teşekkür ederim
Yalnız değilsin bende senin gibiyim. Sanırım bizim kuşak yalnız yaşayıp yalnız ölecek. Biz hayata başkalarını izlemeye gelmişiz
Nice Mutlu Senelere Sevdiklerinle Beraber.
İnşallah Seni Seveni Bulursun
Benim gibi 36 yaşına gel yuva kuramadan o zaman acıyı gör. 😒
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür yaşaman dileğiyle 🌹
Rabbim sağlıklı mutlu nice mutlu yıllar nasip etsin.
Mutlu yıllar 🖐🎂 üflediysen şarkını dinleyebilirsin..
https://www.youtube.com/embed/yb5tMpnKAxcNe iş yapıyorsunuz bu arada uygun görürseniz size hediye alabilirim
Zehmet etmeyin öğretmenim ama çalısmıyorum
Ne zahmeti gerçekten almak isterdim
Benimde 16 sıydı bi kaç dost dışında kimse yoktu iyi ki varsın nice güzel yaşlar dilerim
Teşekkür ederimm
Rica ederim hep gülsün yüzün 🌸🎂🫂
beklenti bir duygusal ilişkideki kişi mi acaba?
Hiç arkadaşın yok mu muallim hanım..
Var ama hepsi unutu..
Olurr tabii
Olsun ya
Doğum günün kutlu olsun öğretmenim. Seni seviyoruz
Bizde senin gibiyiz üzülme 🙂
Doğum günün kutlu olsun 🫶🏻🤗🙋🏼♀️🌸
Sizin gibi ülke de kaç tane insan var ah bilseniz
Doğum günün bugün mü
Nice güzel yaşlara
Çiçek gödereyimmi
Ağlıcam ya