Kıskançlık çoğu şeye engel, hepimiz biliyoruz. Ben mesela kendimi beğenmem çok ama güzel kız görünce onun adına sevinirim, hiç çekememezlik yapmam 😃 ciddi bir şekilde onun adına sevinirim benim huyumun adı ne 😂 Karşı cinste yakışıklı görünce de Allah sahibine bağışlasın deyip geçiyorum 😂 hiç kendime yakıştırmam.. bu benim eksikliğim değil biliyorum sadece ifade etmek güzel bazen bu huylarıma güler geçerim 😂 Sitede bazı dengesizler bana " ciddiye alınmamak ya da ilgi görmemek dokundu mu " demişti bana bi gülme gelmişti de 😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Kıskanırım ama dozunda. Sevdiğim birini tamamen umursamamak bana göre değil. Ama kontrolsüz, boğan bir kıskançlık da yorar. İçimde bir his olur, fark ederim ama büyütmemeye çalışırım. Güven varsa kıskançlık sakin kalır.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Kıskançlık sadece sevdiğine duyulması gereken bir his. Aksi halde kişinin kendi içinden çıkıp başka herhangi birine dönüşmesine hazırlık yapmasını sağlar. Aldığınız kararlar , düşündüğünüz fikirler , yaşayacaklarınız sizin dışınızda fakat sizinde parmağınızla ilerler. Ben yapmadım dersiniz ama o kıvama siz getirmemişsinizdir. Bu kelime özentilikle kısmi de olsa kol kola yürür. Seven sevdiği için kıskanır. Başka hayatlara bakıp bunu hissediyorsanız merak etmeyin bir gün bir yolda ayağınız taşa takılıp düşersiniz. Ne demişler. “Kendi düşen , ağlamaz.”
Dünyaya hiç meyil vermem. Hiç bir şeyi kimseyi kıskanma. Sahip oldukları la övünürüm ki az ya da çok hepsi emek harcayarak alın terimle kazanılmış şeylerdir.
Eskiden olmayan bir huydu bende ama şimdi sevdiğim kişiyi çok kıskanıyorum biraz ondan da kaynaklı tabi umarım gider üzerimden bu özellik beni çok yoruyor😔
Seninki kıskançlık değil, özdeğeri yerinde, gözü tok olma huyu 😊 Başkasının güzelliğine sevinmek, kendini tehdit altında hissetmediğini gösteriyor, bu da ciddi bir olgunluk 🙌 “Allah sahibine bağışlasın” kısmına da çok güldüm, tam bizlik hareket 😂 Sitedeki laf sokmaya çalışanları da ciddiye alma, sen kendini biliyorsan onların sözü çöp olur 💫