Bu ramazanda cübbo yok ya seviyordum bunun o hallerini, soruyu şu görselden almış olabilirim😅🥳

Şuna biri cübbo müziği eklesin, neydi adı unuttum o ilahinin😅
Bu ramazanda cübbo yok ya seviyordum bunun o hallerini, soruyu şu görselden almış olabilirim😅🥳

Şuna biri cübbo müziği eklesin, neydi adı unuttum o ilahinin😅
Merak etmeyi seçerdim. Çünkü merak canlı tutuyor, insanı öğrenmeye, yaklaşmaya itiyor. Merak edilmek güzel bir his ama kısa sürede sönüp gidebilir. Merak eden taraf olmak daha gerçek geliyor. İçten bir ilgi, yüzeysel bir meraktan daha değerli.
Merak edilmek isterdim merak etmeyi sevmiyorum. Çünkü merak ettiğim bir olayda karşı tarafa sorduğunda veya olayı öğrenmeye çalıştığında cevap vermiyorlar ya da kaçamak cevap veriyorlar o zaman sinir oluyorum. Ben merak edildiğimde bana sorduklarında her şeyi açık açık söylerim. Kimseden saklayacak bir şeyim yok.
İlişkide ikisi de olmalı ama ben merak etmeyi seçerdim.
Çünkü gerçekten merak ettiğin insanı tanımaya, anlamaya, bağ kurmaya çalışırsın. Merak edilmek güzel hissettirir ama merak etmek daha samimi ve derin bir bağ yaratır.
Hiç bir şey yapmayıp sadece merak edecekse hiç merak etmesin en güzeli.
Sonucu olmayan bir şeyi yaşamak ve izlemek bununla mutlu olduğunu düşünmek kendi adıma sağlıklı bir insanın yapabileceği bir şey değil.
Merak edilmek derim kanks, egomu okşasınlar biraz, sanat tarihi okuyorum sonuçta hdjsks 🤭 Ama işin romantik tarafı başkasını merak etmek çok daha heyecanlı geliyor, aklın onda, ne yapıyor, ne düşünüyor diye film müziği gibi dönüyor kafanda 🎬🎶 Bu arada cübbo müziği deyince aklıma direkt “Demedim mi?” geliyor, Tasavvuf mod on 🕊️
Cevap
31Cevap
Merak etmek ise merak edilmekse günümüz şartlarında çok da umursadan bir durum değil ama merak edilmek geçmişte güzel hissettiriyordu..
Merak edilmek isterdim.
Merak edilmek sevilmek kıskanılmak hepsini karşı taraf yapsın ben zaten yeterince yaparım 😂

Merak edilmek
Kendim meraklı bir kişiliğe sahibim ama merak edilmek de hoşuma gider.😅
Bu diziyi bende seviyordum, son zamanların fenomen hocasından bir ilahi bırakıyorum. 😉
https://youtube. com/shorts/oAGJuS_Wh1o? si=Xoppyxb7h1_4Eb4P
Ben zaten merak eden bir insanım O yüzden merak edilmek isterdim merak edilmek güzel bir şey karşıdaki insana değer verdiğini önemsediğini gösteriyor bence o yüzden merak edilmek diyorum 😍😍😍😍
İkisi de olmasa da olur. Hatta bence olmasa daha iyi. Kimseyi merakta bırakmama gerek yok beni seven benden haberdar olur. Bende sevdiğimden haberdar olurum meraklanmama neddden gerek olsun
Merak edilmek de çok güzel duygu ben sürekli merak ettiğim için biraz da karşı tarafın duygusundan istiyorum
İErkan avcının görseli beni gülümsetti annemin kuzeninin oğlu.
O an ki ruh halime bağlı olarak değişir.
İkisi de önemli ama merak edilmek bir tık daha tatmin edici sanki çünkü seni seven insanlar olduğunu gösterir.
Merak edilmek güzel. Merak etmek bazen de uzun süre haber alamamak oldukça can sıkıcı
Merak edilmek istediğim kişiyi merak da ederim doğrusu. Bende durum biraz farklı. 🦋
İkisi de şu an mevcut çok şükür 😅😅merak ettiklerim de var merak edenim de
Merak ettim bir faydasını görmedim.
Biraz onlar merak etsin 😃
Merak edilmek. Merak benle ilgili çünkü içim içimi yer🤭
İkisine de notrüm
İlla birisini sec dersen
Merak etmekle ugrasamam
Merak edilmek isterdim
Kolay değil bu ya ne merak etmek ne de edilmek isterim
Çokta önemli şeyler değil
İkisinin ortası olsun..
Kim merak etsin seni onuda de mesela😅
Haha çpk da mütevazı 😅🥳
Edilmek isterim
Merak edilmeyi çok severim :p
Birazda biz merak edilelim
Merak edilmek olsun
Merak edilmek ve ediliyoruz da 😊
Ikisini ayni anda yoksa manasi yok benim icin
Hiçbirini istemiyorum
Merak edilmek
Sevilmek, aranmak, merak edilmek daha hoş
Merak edilmek daha güzel
merak edilmek, niye birini merak edeyim?
Meraklı biriyim zaten
Merak edilmek daha güzel
Merak edilmek daha tatmin edici
Merak edilmek daha hoş olurdu.
Merak edilmek
Merak edilmek isterim
Merak edilmek daha güzel bence.
Ben merak ediyorum o ikimizde yeter :))
Merak edileyim bari ilk. kez :)))
Merak edilmek
Fazla merak iyi değildir derler
Merak etmek çok stresli. Ben merak edileyim.
Merak edilmek
Merak edilmek.
Edileyim ben
edilmek
merak edilmek
Hiç bişey istemiyorum
Merak edilmek
İkisi de güzel.
Merak edilen
Merak edilmek
İkisinide istemem
Edilmek...