O kadar mutluyum ki artık gerçekten her şeyi zorunluluk gibi kendimde yük olarak taşımıyorum 😃 tavsiyem uzuuuuuun uzuuuuuun konuşmaya açıklama yapmaya gerek yok 😃😃
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bazı eski kırgınlıklara nokta koydum. Sürekli aynı yerden canımı yakan insanlara da. Her şeyi düzeltmeye çalışmaktan vazgeçtim mesela. Artık beni yoran döngülere dönmüyorum. Geçmişi değiştiremeyeceğimi kabul ettim. Bazı kapılar kapanınca içim daha sakin oldu.
Bence en güzeli bu zaten. İnsan her şeyi zorunluluk gibi görmeyi bırakınca gerçekten hafifliyor. Hayatı bu kadar yük yapmadan, anı yaşayarak ve kendini yormadan yaşamak en sağlıklısı. Gereksiz açıklamalarla, uzun uzun anlatmalarla kendini tüketmeye gerek yok. Huzurluysan doğru yoldasın bence.
Aferin kız sana😀 anı yaşa, kendin için, keyfinin kahyasını dinle.. Bu dünya geçici boş insanların sözünü, eylemini kafaya takma. 👌 Ben mi? hımmm ailem, sevdiklerim dışındaki şahısları sessize aldım. Bazılarini derinden, bazılarıni hiç duymuyorum.
Ben de insanları memnun etme zorunluluğuna nokta koydum, inanılmaz hafiflettti 🧘♀️ Artık herkesin her duygusunu taşımıyorum, açıklama yapma borcum yok hissediyorum. Senin yaşında bunu fark etmiş olman büyük avantaj, hayatının devamında çok işine yarar 😌 Keyfini çıkar, huzur bulaşıcı bir şeydir. 🌿✨