Ünlüleri görünce ya da bazı insanları görünce içim darlanıyor kötü his kaplıyor
3 ay
Cevap
4Cevap
umurumda değil kimse
Bende ünlüleri sıradan insanlar olarak görüyorum belkide yaşadığım aşktan dolayı bilmiyorum 🤷♀️
Zaten sıradanlar ama onlar da kötü bi enerji hissediyorum
Çoğu zaten esrar felan alıyor veya 🤬 bipolar gibi 😬
Ama çok ünlüsüne saygım var elbette 🙄
Misal bir Tarık akan veya Gülşen bubik oğlu veya Kenan Doğlu gibi:) emekleri çünkü senelerdir devam ediyor:))
Nasıl özeniyo musun
Hayır
Bazılarının direkt yüzüne vuruyor değil mi
Hem yüzüne hem enerjileri öyle
Bence de haklısın uzak durmak lazım
Negatif enerji alıyorsundur
Neden ki yani sana bireşy yapamzlar
Bende birilerinin altına yatan kızları görünce öyle oluyor enerjisinden pisliğini anlıyorum
Nasıl yani, merak ettim sadece yanlış anlaşılma olmasın, normal olmayan biriyle olan birini ayırt mı ediyorsun
Evet ve bu iyi bir şey değil
Ne olarak iyi değil
Bahsettiğim şey tahmin değil pis lanet bir enerji sonrasında gelen mide bulantısı kusma isteği
Nasıl oluyor ki örneğin
Çok yakın bir dostum bir kızla evlenecekti baktığında hanım hanımcık görünüyor görür görmez kusmak için tuvalete Koştum arkadaşa söyledim uzak dur pisliğin Teki bu sonra çocukla kavga ettik ne biçim konuşuyorsun sen falan dedi 15 gün sonra benle barışmak için geldi bir dualar ediyor görmen lazım
Aaaa gerçekten mi
Mevzu uzun ve bu iyi bir şey değil
Size bir kızı atsam nasıl biri diye tahminde bulunur musunuz böyle
Hayır fotoğraf olmuyor yanından geçsem yeter
Hımm peki öyle olsun
Tamam at
Bende de oluyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu hissiyat yalnızca sende değil, düşündüğünden daha yaygın bir durum 😊 Bazı insanlar ünlüleri ya da “gösterişli” tipleri görünce kendini yetersiz, gerilmiş veya tehdit altında hissedebiliyor. Bu, özdeğer algınla, geçmiş deneyimlerinle ya da sosyal kaygıyla bağlantılı olabilir. Kendini yargılamak yerine, bu duyguyu merakla incelemeye çalışman iyi gelir 💭💙