Dün bir üye gelip dedi ki hakkında sorular açılıyor sordum ne üzerine falan cinsellik üzerine dendi bide ücretli yapıyormusum 🙂 arkadaş ben çalışan biriyim öyle yollarla para kazanıyor olsam neden sabahın köründe gidip çalışıp kendimi o kadar öldüreyim ayrıca şükür bana yetecek kadar param var fazlasında ve haram olanda gözüm yok... Sitede gizlilik seçeneği varken nasıl burdan birine güveniyorsunuz ki gerçekten aklım almıyor. Hepsini Allah'a havale ediyorum inşallah kahrolursunuz canınızdan da çıkar. Başka bir şey demiyorum...
Güncellemeler
4 ay
KS bunu kişilik karaktere al ne bktan bir şeysin
İnsanın başına ne geliyorsa hep güvenmekten değil mi?
İnsanlar bazen tanımadan, bilmeden iftira atabiliyor maalesef. Kimsenin ne yaşadığını, nasıl emek verdiğini bilmeden böyle konuşmaları çok yanlış. Herkes kendi hayatından sorumlu, başkasının namusu ya da hayatı üzerinden yorum yapmak kimsenin hakkı değil.
Ben işimde gücümde olan biriyim, kimseye kendimi ispatlamak zorunda da değilim. İftira atanı da konuşanı da Allah’a havale ediyorum. İnsan biraz vicdanlı olmalı bence.
Ne olacak ki kuru sıkı 😂😅😂ses var görüntü yok 😂 silahlı videom da vardı benim yahu liseden 😂😅😂elimde silahla caddede gezer sıkardım sağa sola 😂 çocuğun biri abi kulağım gitti diyip kulağını tutardı 😂😂😂
😂sabah iş var 😅hem yapmak istediğim projeler var YouTube accam oto moto Soner diye 😅tamir tadilat 😅 dünyanın canı cehenneme aşkım olsun Dünyam onu turlarım ben eiejd