Günlük overthinkimiz geldi. Farkındalık yaşıyorum şu an.

Günlük overthinkimiz geldi. Farkındalık yaşıyorum şu an.

Evet, çünkü her şeyin sahtesini gördük, aşkın sahtesi, dostluğun sahtesi, başarının sahtesi, orijinal bir duygu bulamayınca bünye de neden heyecanlanayım ki? diye soruyor haliyle fazla bilmek hissetmeyi öldürüyor😑
Belki de çok hayal kırıklığı biriktirdik, o yüzden temkinliyiz. İnsan inanmayınca üzülmem sanıyor ama heyecan da azalıyor. Korunurken biraz hissizleşiyoruz galiba.
Belki de heyecan inançtan doğar. İnsan inanacak bir şey bulamayınca umut da sönüyor. Ruh, anlam bulduğu yerde coşar; anlam kaybolunca heyecan da susar.
Çok hızlı bir tüketim çağındayız. Kıymetli şeyler, öylesine hızlı tüketiliyor ki, heyecanlar farkına bile varılmıyor.
Ya da ben yaşlandım 🙄
Bence artık hiçbir şeye inanmamaktan çok, “yanılmaktan” korkuyoruz 🫠 Sürekli sorguladığın için de her şey biraz sönük geliyor olabilir.
Ama insanın tamamen inançsız kalması pek mümkün değil, sadece beklentilerini ve hayallerini daha temkinli yere çekiyorsun. Küçük şeylere bile minik anlamlar yüklemeye başlarsan o heyecan duygusu yavaş yavaş geri gelir 💙🐟
Cevap
30Cevap
Muhtemelen öyle inanacak uğruna adanacak bir şey yok elimizde kendimizden başka
Evet
Öyle deme bu gün yeni ay kalk bir piramit çiz ve içine dilekrlerini yaz
Aynen bu 3 gün, nasıl davranırsan ne istersen iste yeni başlangıçlar için sebep okur. Pozitif ol
Yani şöyle pozitif ol, bir tartışma falandan uzakdur. Krndini yargılayacak düşüncelerden uzak dur. Olumlu şeyler hayal et
Bir zamanlar her şeye inandığımız ve bunun sonucunda hiçbir şeye inanmamız gerektiğini öğrendiğimiz için.
Hayır mutsuz olduğum için heyecanım yok.
Hayır yaşlandığımız için heyecanı kalmadı
Hâlâ inancım var ve heyecan devam ediyor.
Veya yaşayacak farklı bir şeyin kalmamıştır. Bazen düşüyoruz bu durumlara ama fazla kalmamak hemen kafayı rahatlatmak lazım
Hatunların bir gizem bir de heyecan arayışı bitmedi 😊 erkekler gibi düz yaşayın, mutlu olun. Filmin sonunda hiçbirimiz melek olmayacağız.
Basit rüzgarları kafamızın içinde kasırgaya çevirmenin faydası yok. Test edildi.
İnanmazsam canım yanmaz diyoruz ama bu sefer de ruhumuz duyarsızlaşıyor
Yoksa yaşlandık mı acaba? Ben 101, sen 102 olmuşsun 😂
Gerçekten mi ben doğru sanıyordum 😂 Demek ki tek 100 yaş üstünde ben varım 😂
Yalan Dünya Her Şey Bomboş hancı sarhoş yolcu sarhooooooş
Doktor heyecan yapma dedi. Bana kalsa tozu dumana katarım.
bilmem aşko ben inanıyorum ya umudum hep canlı ve tazee
O kadar kalplerimiz emanet ki yerinde atmasına kimse izin vermiyor hep hayallerimizi çalıyorlar
Sanırım biraz öyle oldu. Eski heyecanların yerini de hiçbir şey tutmuyor.. Yaşananlar tatsız çıkınca hayatın tadı kaçıyor. Çözüm ararken dönüp dolaşıp yine kendine düğüm oluyorsun. Dünyanın kahrı fazla kendi sorunlarımız yeter deyip ardından köşemize çekiliyoruz.
Günaydın anlık mod bile puslu.. 🌫🌫
https://www.youtube.com/embed/qn8fEvWf5zkHer yaşanan hikaye bir sonraki başlayan hikayenin yükü kesinlikle hayat yorgunluğu.
Benim yaş ilerledi onun için hiç heyecan duymuyorum başkalarını bilemem. Gençlerin zaten aklı bir karış havada. Yarını düşündükleri bile yok çoğunun.
Hicbir seye inanmazsaniz bu hayatta yaşanmazki
İnanmak ve başarmak lazım hayatta
"İnanmak" kelimesini farkli manalarda mi konusuyoruz anlamadim
Bence insan kendi emek vererek elde ettiği şeylere daha çok inanıyor. Uzaktan takip ettiği şeylere de inanmiyor
İnancımı yitirmedim, bir insan insan kandırdığını sanar ama bilmiyor ki kendini kandırıyor ve ben doğuştan heyecanlıyım yani çok şükür her şey yolunda
Yok yürüdüğüm kişi vardı Berlin duvarı ördü oni yaşamayrum o yüzden heyacanım yok ula
Güven sarsildi eski insanlar yok menfaatsiz cikarsiz
bana hayatta en güzel şey güzel bir kadınla seks geliyor hala.
Hiç bir şeye inanmazsam yaşamam anlamsız olurdu.
Birşeylere inanmak eskilerde kaldı
Uzuunca yazardım ama eski tadım yok
Ben de öyleyim ama umuyorum galiba o yüzden heyecanlı oluyor
Heyecan ariyorsan tek basina da yapabiilirsin.. güçlü insana benziyoorsun hislerim bu sekillde
Hayata kkarsi da ayni sekil doğa temiz hava lunapark ekonomi iyi olursa herkesin enerjisi yerine gelir parayi tutmakta adil mesele
Oğlum doğduktan sonra o çocuksu heyecanları yine yakaladım
Heyecanında geçici oldugunu farkettiğimiz için
Kar yağmadığına da mı inanmıyon abla?
Ben niye inanıyorum hâlâ 😂😂
Balık bile akıllanmış bak bi ben saftirik kaldım 😂
Yanlış kararlar bu hale getirdi belki de
Evlenmeyin burdan herkese sesleniyorum 😄
Evet inanmıyorum hiç bir şeye
Yer yer inancımı yitirdiğim olmuyo değil
Para ve memleket meseleleri.
Herşeyi hızlıca yaşayıp bitirdiğin icin
Her şeyi tükettiğimiz için