bu erkekler cidden hiçbirşeyi hak etmiyor hepsi aldatılmaya üzülmeye layık günde 10-20 erkekle konusup umut verip hepsini yüz üstü bırakıyorum mis gibi
3 ay
bu erkekler cidden hiçbirşeyi hak etmiyor hepsi aldatılmaya üzülmeye layık günde 10-20 erkekle konusup umut verip hepsini yüz üstü bırakıyorum mis gibi
Cevap
6Cevap
Kesinlikle haklısınız ne deseniz ne yapsanız savunulacak bi yanımız yok
Kimsenin umudunu kırmadım duygularıyla oynamadım hamdolsun.
Neden böyle bir şey yapıyorsun
Çünkü sürekli bi erkek tarafından küfür vs duyuyorum
Böyle biriyle olmak zorunda değilsin
Hayır öyle değil mesela oyuna falan giriyorm adam gelmiş bana sövüyor onu vurdum diye ya da diğer sosyal medyalarda tanımadığım erkekler tarafından tek banada değil başka kızlarada böyleler
İyi de senin yaptığınla ne ilgisi var herkes kendi kişiliğini yansıtır. 🙄
Cok alakası var onlar yapıyosa kızlar neden yapamasn
Sen bilirsin 🙄
Kalitesizleri bıraktığın icin mi mutlusun
Ne
Biz naptik la muzik dinliom yatmisim kendime
Kıyaman
Ne
Yanliş yoldasın
neden
Sürekli erkekler tarafından hakarete tehtite maruz kalıyorum durduk yere bide o yüzden hak ediyorlar
ş*refsizler iyi yapıyorsun o zaman
kızlara yönel
Kızlarda aynı nereye baksam bana ya da başka kızlara ağır küfürler edip hakaret ediyorlar insanlarda sorun var
çevrenden kaynaklanıyor olabilir mi
insanlar normal değil zaten
Hayır çevrem iyi mesela oyuna giriyorum kızı öldürdüm direk küfür ediyor kaç kere yaşadım bunu ya da sohbet gruplarına giriyorum durduk yere küfür ediyorlar erkek görünce değişiyor yarısı
kaç yaşındasın
22
karekter yoksunları kız erkek farketmiyor hepsi aynı
bende 23
Öyleler valla kimseyle arkadaşlık kuramıyorum artık her kötülüğü yaparlar
haklısın yanlış zamana denk geldik
:(
Üzülme
Mutlaka çıkacaktır karşına doğru insan
İnşallah
Takipleşelim mi
Olur
Gizlenmeyi çekiyorum sen istek atarsın
Attım
Uzluyolarmi bari
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfken çok büyük, belli ki canın bayağı yanmış 😔 Ama böyle yapınca aslında en çok kendine zarar veriyorsun. Sürekli umut verip bırakmak, güven duygunu da içten içe çürütür. Hak edenle hesaplaşmak başka, herkesten intikam almak başka şey. Biraz durup “ben aslında ne istiyorum?” diye düşünsen iyi gelecek. 🧠💔