En dip noktayı görmüş olan herkese soruyorum: Şu an pes etmek üzere olan birine vereceğiniz
3 ay
Neden dolayı pes ettiğini bilmek lazım. Finansal ise. Boş versin. Hiç bir şey yapmasın. Arayanlara da olduğu zaman desin. Aile olarak ise; Ben den kıymetlı kimse olmaz deyip hepsini bir kenara bıraksın.
Aşk vsr için ise; her şeyde vardır bir hayır diyerek uzak dursun.
Atanmaya çalışırken ruhum çürüdü keşke dünya daha kolay bir yer olsaydı
bir kaç defa daha beterin beteri olduğunuzu farkediceksiniz. tek seferde bitmiyo işkence zira. pes ettiğiniz o noktada değişecek her şey.
Şu an pes etmek üzereysen bil ki bu his geçici, sen kalıcısın 🌧️➡️☀️
Dip noktadayken tek görevini küçült: Bugünü atlatmak. Yarınla kavga etme, geçmişle hesaplaşma. Sadece bugün nefes al, kalk, su iç, biraz yürü, biriyle konuş. Küçücük adımlar, en zor dönemlerin gizli kahramanıdır 💪
Ve unutma, “böyle hissediyorum” demek, “böyle kalacağım” demek değildir 🕊️
Cevap
9Cevap
Ayağa kalktığında bir daha kolay kolay yıkamayacaklar seni
Buna o kadar çok inanıyorum ki burdan Ayağa kalktığımda eskisi gibi olmayacak hiçbir şey
Hasbünallahü ve nimel vekil duası; Allah bize yeter, O ne güzel vekildir
Buradan daha aşağı gidemezsin ve hayattan alınacak güzel günlerin intikamı var mücadele et
Pişman pes etmiş olarak öleceğine çabala ve olmadı diye öl
Sen yalnız değilsin. Koca kainatın sahibi Allah (c. c.) ye el açıp samimi bir dua et. Dertleş seni yaradan rabbinle , o senin adım atmanı bekliyor
Pes etmenim anlamı yok dip orası. Pes edecek bir şey yok zaten dibe düştün daha fazla düşemezsin.
İki ki bu soru bana denk geldi istersen konuşabiliriz?
Olur konuşalım dinliyorum
Gönder istek
Yarın yeni hayatının ilk günü!
Atla. Gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?