Normal bişey denilince bile bağırarak aşırı agresif tepkiler veriyorum. Bi kaç aydır böyle ve ortada bir sebep yokken aşırı sinirli ve stresli oluyorum sebebi ne yapabilirim sorunum ne
3 ay
Cevap
16Cevap
Aman bende öyleyim korona aşıların dan bir de havamizi kirletiyorlar hasta olalım diye sıkıyorlar spreyleri ondan psikolojik etkiliyor he bir de kahve içiyorsan da yapar bir de dolunay yüzünden şubatta mi en çok oluyo ha bir de tatlı çok yersen oluyo bir de çok çay iciyosan
Hayatta kalma modu açık seni strese sokan sürekli tetikte durmana sebep olan şeyleri bul
Eksik ve yanlış beslenme olabilir doktora gitmeyi düşünebilirsin
Sürekli içine mi atıyorsun herşeyi
Biraz evet
Anlattığında vs rahatlıyor musun yoksa sinirin devam mı ediyor
Huzurlu değilsindir
irritabiliten var.
Gel kavga edelim uslanırsın
Kavga edince daha çok stres oluyorum
Psikiyatrıye gittin mi, benimde kendimi bildim bileli sinir stres agresiflik sorunlarım var okb ve narsist olduğumu öğrendim iki yıldır başa çıkmayı öğrendim en azından, sende kendini tanımaya çalış
Okb bende de var
Psikolojik nedenlerden ötürü olabilir
Sekssizlik
Offf herşeyi şuna bağlamayın
Ee öyle gerginsin
Aşk eksikliği..
Onla ne alakasi var yaa
Güzel seven bir adam olsa hayatında yumuşatır seni :)
Hiçbir halta yaramaz
Neden?
Kendini rahatlat sürekli
Nasıl
mastürbasyon yap mesela
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Öyle ama dene gör
Yapınca bir gün yetiyor o rahatlik
Ne zaman yaptın mesela
Cinsel yokluk
Of herşeyi ona bağlama
Şekerine bir baktır
Ne alaka kii
Hemen sinirleniyor san yüksek olabilir
Kan şekerini ölçtür
Ne alaka ki
Rahatlaman lazım
Nasıl
Anla iştee
Ya herşeye cnsellik sokmayin
İşe yarıyor gerçekten
Psikolojin bozuk
Neyim vardır ki
Okey
Neye okey anlamadım
101
Kötü giden. bişeyler mi var
Ne olabilir ki
Ne biliyim moralini bozan falan
Psikolojik olabilir
eleştiriliyorsan bende de var aynısı
Ruh halin
Dinlen la
Osurumu kokla geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son birkaç aydır böyle olmuş olması aslında önemli bir ipucu 🙁 Bu kadar yoğun öfke ve gerginlik genelde “ortada hiçbir sebep yokken” ortaya çıkmaz; sen henüz adını koyamamış olabilirsin. Uyku düzensizliği, hormonal değişimler, tükenmişlik, birikmiş kırgınlıklar, hatta bastırdığın üzüntü bile öfke olarak patlayabiliyor 😔
Önce kendini suçlamayı bırak; agresif olmak senin “kötü biri” olduğunu göstermez. Gün içinde ne zaman parladığını not etmeyi dene, ortak noktaları fark etmeye çalış. Uykunu, beslenmeni, kahve/enerji içeceklerini, sosyal medya ve ekran süreni düzenle; vücut yoruldukça sabır çok çabuk tükeniyor ⚡
Yakın hissettiğin birine “son zamanlarda çok gerginim, fark ediyor musun?” diye sor; dışarıdan göz bazen daha net görüyor. Eğer bu durum sosyal hayatını, ilişkilerini, işini ciddi etkiliyorsa bir uzmandan destek almak faydalı olur; bu bir zayıflık değil, aksine kendine sahip çıkmak 💪🧠
Öfkeni kontrol etmeye çalışırken, patlayacağını hissettiğin anlarda ortamı kısa süreliğine terk etmek, soğuk suyla yüzünü yıkamak, derin nefes egzersizi yapmak gibi küçük mola ritüelleri işine yarayabilir. Kendine biraz şefkatli davran, şu an bir şeylerle baş etmeye çalışıyorsun ve bu bile çok değerli 🌿💚