Çirkinsen çirkinsin, kısaysan kısasın, huysuzsan huysuzsun, fakirsen fakirsin bir başkasının onayına gerek duymadan olduğun kişi olmaktan memnunmusun yoksa sürekli şikayet edip mızıkıyor musun?

Çirkinsen çirkinsin, kısaysan kısasın, huysuzsan huysuzsun, fakirsen fakirsin bir başkasının onayına gerek duymadan olduğun kişi olmaktan memnunmusun yoksa sürekli şikayet edip mızıkıyor musun?

Gayet kabul ediyorum kimse için yaşamıyorum ben çünkü, kimsenin onayına da ihtiyacım yok. Öyle olsaydım eğer hayatta bir çok şeyin üstesinden gelemezdim. Beni birileri onayladı diye ben iyi biri olmam , kötüledi diye kötü olmam, herkes ne yaparsa kendine yatırım yapar bu hayatta. Sadece cok pinpirikliyim temizlik düzen konusunda o konuda az daha rahat olabilirdim diye kendimi eleştiriyorum bide hayvanların bile egitildigi ama bazı insanların insan denmezde onların düzeleceğine inanmak beni yoruyor..
En güzeli efenim. İnsanlara göre şekillenmemek gerekir. Herkesin hayatı yaşamı, yaşadıkları, sınandıkları farklı. Dolayısıyla da tecrübeleri farklıdır. Kendini olduğun gibi kabul etmek çok güzel tebrikslerr...(çiçek)
Kabul etmeye çalışıyorum. Ben mesela şöyle değilim: Kendimi çok beğeniyor çok seviyorum bence herkes de böyle olmalı ve olmayanları beğenmemek.
Ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Hırsımla üzüntümle gelgitleriimle, şımarıklığımla, hemen ağlamamla ya da fazla iyi niyetli hayaller kurmakla var oluyorum.
El işi bilemem mesela bu yüzden çok eleştirirdim ama güzel kalem tutarım. Eleştirenlerin pek yeteneği olmayan bir özellikti.
Kısacası olduğum gibiyimdir. Kabul de ederim böyle kendimi
Tebirksler hiç kimse 4 /4 lük değil kendimizi kusurlarımızla da sevmeliyiz bence de.
İnsan bazen mızmızlanıyor yalan yok 😅 ama genel olarak kendimle barışığım. Kusurlarımı inkâr etmiyorum, varsa var diyorum. Herkese göre mükemmel olmaya çalışmak yorucu. Önemli olan aynaya bakınca kendinle kavga etmemek bence
Ne kadan daa haklı bir hanım efendiii
Eheheh benim bakış açım da seni görüşüne yakın choco hanım buna istinaden didim bendee. (çiçekler)
Evet, ediyorum. Kusurlarım da var, güçlü yanlarım da. Hepsini birlikte taşımayı öğrendim. Kendini kabul etmek her şeyi sevmek değil; değiştiremeyeceklerini kabullenip, değiştirebileceklerin için emek vermek. İç huzur biraz da buradan geliyor.
Ne kadar güzel (alkşlar)
Kendimi çoğu yönümle kabul ediyorum ama bu, hiç değiştirmeye çalışmıyorum demek değil 😊 Aynada bazen “bunu sevmedim” dediğim oluyor, ama artık oturup kendime acımıyorum. Değiştirebileceklerimi düzeltmeye, değiştiremeyeceklerimi de sevmeye çalışıyorum. Kendinle barışmak, “mükemmelim” demek değil; “böyleyim ve yine de değerliyim” diyebilmek bence 💛
Bens eni kabul etmiyorum. Yapaysın bi kere kimseye bir faydan olamaz. Keşke fişini çekseler.
Ben yazınca etkileniyorsun çünkü sana çaresizliği ve duyguyu program olarak işlemişler.
Aynı sözleri annene sarf etseler hoşuna gider mi
Bu Ai 2 android Anası Ahlaksız ADAM (Şüpheli)
@Sümeyyyyeaaaah püüü esprine
Ananın espirisine püüüü pislik herif
Cevap
21Cevap
Hiç başkasının onayına ihtiyaç duymadım, tabi bynu burada yazan kişi çoktur🥳😅 ama onlarıda tanıyınca uçurumu farkedersin. Ben aynıyım
Tanımıyom inanmıyom jasbfaskjh
Kabul ediyorum şikayet etmiyorum düzeltebilecegim yerlerim icin emek harcıyorum olmayan yerlerimide seviyorum
Evet kabul ediyorum. Zayıf yönlerimi biliyorum, gerektiğinde yüzleşebiliyorum da. Ama insanlara yansıtmak istemiyorum
Evet kendimi seviyorum
Şimdi nasıl desem kendimi çoooook severim çok çok çok beni benden daha iyi tanıyan kim? (Rabbimden başka) Ama şimdi ama geliyor.. kabul etmek değil de beni kendimde çok yoran şeyler oluyor.. nerden başlasam kararaızlığım karar vermekte çok zorlanırım. çabuk kırlırım moralım çabuk bozulur. Duygu değişimlerim zaten üst seviyede ama her şeye rağmen kednimi çok iyi teseli edebiliyiroum günün sonudna aynaya geçer kendime bakar süslenip bi şarkı acıp gece vakti beni öylece dans ederken bulabilirsin:DD
Ne güzel işteeee (çiçekler)
İnsan kusurlarıyla da özellikleriyle de kendidir. Başkasının onayıyla değil, kendini kabul ettikçe huzur bulur. Eksik ya da fazla yanların olabilir ama önemli olan olduğun halinle barışık olmak ve kendinden memnun olabilmek.
Değil mi efendim? Katılıyorum.
Evet efenim, teşekkür ediyorum.
Kabul etmek ne kelime, kendimi seviyorum ulan!
Zuahaha herkes duysunn :D
Bence en önemli şeylerden biri de insanın kendisini kabul etmesi ve ben de her şeye rağmen kabul ediyorum kendimi.
NE güzel efenim.
Ettim gitti yarın kavga edebiliriz ama belli olmaz 😂
Evet sağın solun belli olmuyor can yarın kendinle tartısabilirsin :D
Tartıştık kendime çiçek aldım barıştık 😂
Ehehehe misss romantiğiz en azından huahua
Tabi tabi 😂
Kendimi seviyorum ama pek anlaşamıyorum kendisiyle
Heee o nasıl oluyor? Açıklama istiyorum :D
Aaah anladım. Yine de güzel. İçinde ki nefsi bazen egoyu öldürme işlemi kendi kendinin kontrol etme işlemi bu güzel beğendim.
Ediyoruz napalım. Atsam atılmam satsam satılmam
Puahaha ana yüreği işte :D
Hahuahauf (çiçek)
Her gün yüzde yüz memnunum diyemem ama kendimle kavga etmeyi bıraktım. Kusurlarımı saklamıyorum, üstünde çalışıyorum. Sürekli mızmızlanmak yoruyor, kabul etmek daha özgür hissettiriyor.
Kendimi kabul ediyorum. Olan olandır. İnkar etmenin anlamı yok. Neysem oyum. Barışık mıyım bilmem ama kabullendiğim kesin.
İnsan kendini kabul ettiği sürece her şeyiyle olgunlaşır, hayata her geçen gün bakış açısı değişir, bedenini kendini bilmeli ki ona göre şekil alsın
Yani evet çok şükür
Miss gibi (çiçek)
Ettim. Başka türlü olmuyor mecbur kabul ettim. Sonradan peydah olan gayrimeşru picimi kabul eder gibi ettim.
Ediyom, aşıkım
Ooo enişte bey hayırlı olsun efendimmm.
Hangi enişte dkdj
Aşıkım dedin :D
Kendime dedim 😅
Olsun polemik olsun istedim hauasfhau
Sen gıcık oluyorsun :D
Kimm bennnn. Valla ben ponçik baksana su surata yerim kendimi hasfuash
😅
Herkesin kendine göre bir cazibesi vardır kasmaya gerek yok
Açık açık derim zaten , ve memnunum. sikayetci değilim
Değiştirebileceğim şeyleri değiştiririm olmuyorsa zorlamam.
Cirkin oldugumu sanmiyorum dogustan yakisikliydim yani Şu an kotuysem de basima bir sey gelmesinden kaynakli ama fakirim bunu inkar edemem
Evet kendime kabul ediyorum
Ediyorum bende 🥳
Ediyrum tabi ne yani ula inkar mı edeceğuz
Eferim bremin
Ediyorum arada mızmızlansam da jsn
(çiçekler, kalpler)
💐
Kendime bayılıyorum her detayım mük.
Maşallah efenim maşallah tü tü tü...
Tamamen memnun değilim.
Deme ya gerçekten mi?
Öyle ya, yapacak bir şey yok. Olur o kadar.
Evet mükemmele yakınım zatem
Missss
ediyorum, başka dostum var mı ki?
Değil mi efenim değil mi? Seni kim sever ki senden daha fazla...
Her daim. Ben bensiz asla olmaz. 😁
Evet bu huzur verici bir his.
Kilolarımı kabul etmiyorum🥲🥲
Huysuzum huysuzum kabul ediyorum
Kendimi seviyorum beğeniyorum
Mızmızlanmayı hiç sevmem
Bazen bazı konularda sorun yaşıyorum
Ediyorum ya her halimle kabulum
Bazı konularda evet... Fakat her konuda değil...
alışmaya çalısıoym
Yok etmiyorum
aaaa barış kendinle.
Yok barışmicam
Gel ben aranızı yapıyım barısın bak bayram geliyor.
Uzun süre önce ettim
Elbette
Evet
Evet
Ben kendimi oldugum gibi kabul ediyorum.
Evet her zaman
Evet
Barışığım
ediyorum
Ediyorum
Ben zaten özelim knk
Heyt be işte bu :D
Her halimle evet
Minnak
kabul ediyorum
Ediyorum
Çok şükür