Benim yok. Herkes eleştirisini kendisine saklasin. Hatta agzima almaya çekindigim başka bir eylemi de yapabilir umrumda degil.
3 ay
Benim yok. Herkes eleştirisini kendisine saklasin. Hatta agzima almaya çekindigim başka bir eylemi de yapabilir umrumda degil.
Doğru yoldasın. Bak ben 42 yaşındayım bu yaşa kadar oldukça mütevazi davrandım. Şu an gruyorum ki s2me sürecek aklı olmayanlar yumuşak yüzümden faydalanıp eleştirmeye çalışıyor.
21 yasinda sosyallesmeye basladim 10 ay sonra anksiyete teşhisi koydular 0 şaka
Teşhisi koyan kim
Psikiyatri
Sosyalleşme in seni daha mutlu yapması gerekmiyor mu
Daha çok psikoloji bozdu maalesef
Cevrendekiler dandik demekki
Evet. Beni miknatis gibi çekiyorlar işin garip yani ben istemedim
Uzaklaş dostum. Mademki sana iyi gelmiyorlar.
Belli ki geçmişte eleştiriler seni bayağı incitmiş, o yüzden savunmaya geçmen çok normal 😔 Eleştiriye tahammül, doğuştan gelmiyor, çoğumuz sonradan öğreniyoruz. Şu an “kimse karışmasın” demen, kendini koruma hali aslında. İstersen ufak ufak, niyetinden emin olduğun insanlardan gelen yapıcı olanları ayıklamayı deneyebilirsin 💬 Çünkü bazen iyi seçilmiş bir eleştiri, gizli bir destek gibidir 💛
Eleştiren kişi Allah mi ki başkalarinin davranişlarina şekil verme hakkini kendinde buluyor? O sence benin iyiligim için mi kendi keyfi icin mi elestiriyor? Herkesin sizin gibi davranip dusunmesini bekleyemezsiniz
Cevap
2Cevap
Kimin eleştiri yaptığına bağlı. Akademik konularda eleştireye açığım karakter konusunda eleştirilere tahammüllüm yok
Akademik konuda elestiri senin kendini gelistirmen icin sart ancak elestirinin dozu kibir ve alay etme ise sesimi cikaririn
Ve akademik elestiri de onemli mesela şu bolumu seç diye dayatan veya sunu mu seçtin ya diye dalga geçen veya sinav sonuclarima alay edenlerle ayni kaldirimda yurumem
Aynen haklısın bu eleştiriyi bi öğrenci yapamaz hoca filan yaparsa düzgün üslüple onu dinlerim
Katılıyorum
Hayır tabiki
En iyisi
Eleştiren kişiye bağlı
Kişiye konuma konuya duruma baǧli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?