Herkes beni sevmesin...
Sevgi dilendiklerim değil sevmenin kıymetini bilenler sevsin...
Kalbimi kırsa da iyileştirmeyi bilenler sevsin...
Her halimi bilenler severken de hatamı görenler sevsin...

Herkes beni sevmesin...
Sevgi dilendiklerim değil sevmenin kıymetini bilenler sevsin...
Kalbimi kırsa da iyileştirmeyi bilenler sevsin...
Her halimi bilenler severken de hatamı görenler sevsin...

Herkesle iyi anlaşmak zorunda değiliz, çünkü herkesle aynı yerden bakmıyoruz hayata. Herkesin bizi sevmesine de ihtiyacımız yok; önemli olan kendimizi kaybetmeden var olabilmek. Sevilmek güzel ama herkes tarafından değil, doğru insanlar tarafından. Gerisi sadece kalabalık.
hayatta sadece doğru insanlarla karşılaşmak dileğiyle 🙏🥰
Ins 🙏🙏😇
Herkesle iyi anlaşmak zorunda değiliz. Çünkü her insanın karakteri, değerleri, beklentileri ve hayata bakışı farklıdır. Bu kadar farklılığın olduğu bir dünyada herkesle uyum içinde olmak zaten mümkün değildir. Bazen iki iyi insan bile sadece birbirine uygun olmayabilir. Bu, taraflardan birinin kötü olduğu anlamına gelmez; sadece enerjiler, sınırlar ya da öncelikler örtüşmüyordur. Aynı şekilde herkesin bizi sevmesine de ihtiyacımız yok. Sevgi ve kabul görmek temel bir insani ihtiyaçtır ama bu ihtiyacın kaynağı “herkes” olmak zorunda değildir. Bizi gerçekten tanıyan, anlayan ve olduğumuz halimizle kabul eden birkaç insan çoğu zaman yeterlidir. Herkes tarafından sevilmeye çalışmak ise çoğu zaman insanı kendi olmaktan uzaklaştırır. Sürekli onay aramak, sınır koyamamaya ve istemediğimiz durumlara katlanmaya yol açabilir.
Hayır…Ne herkesle iyi anlaşmak zorundayız,
ne de herkesin bizi sevmesine ihtiyacımız var.
Bizim görevimiz herkese iyi davranmak,
ama herkesle “iyi olmak” mümkün değildir.
Çünkü karakterler farklı, beklentiler farklı, hayat yolları farklıdır. Herkesin bizi sevmesini istemek;
kendimizden parçalar vererek kabul aramak demektir. Oysa gerçek huzur,
kendin olarak kalabilmekte saklıdır.
Seni herkes sevmez. Ama doğru insanlar, seni olduğun gibi sever. Ve inan, birkaç gerçek gönül;
yüz sahte kalpten daha kıymetlidir.
Her cümlene katılıyorum 👏👏
hayatta doğru insanlarla karşılaşmak dileğiyle🙏🥰
Herkesle anlaşabilecek kadar sahte değilim 🤪. Herkes beni sevmese de olur 🤪.
Haklisin, sahtekarlık olur
görsele koptum bu arada 😅🤣
Çok tatlı bebiş ya 😹😻.
Kimsenin herkesle iyi geçinmek gibi bir zorunluluğu yok, bu zaten psikolojik olarak da imkansız 🙂 Herkesin seni sevmesini istemek, kendini sürekli ispat etmeye çalışmak demek ve bu da yıpratıyor.
Seçici sevgi çok kıymetli; kalbini ezmeden uyarabilen, hatanı söyleyip yanında kalan insanlar gerçek bağ kurdukların 💫 Senin yazdıkların, aslında duygusal olgunluğun güzel bir özeti gibi görünüyor ❤️
Cevap
38Cevap
Herkes beni sever ve aynı görüşteysek bir sorun var demektir
Kesinlikle var. Herseye he diyip uyum sagalan insan normal degildir
Değiliz.. Kimsenin sevgisine de ihtiyacım yok çok şükür. Kendimi yeterince seviyorum.
herkesle iyi anlaşmak zorunda değilim.
Böyle düşünen çok üzülür
Herkesi memnun etmek hayat kadınının işidir.
Eğer herkes seni seviyorsa sende bir problem vardır. Karakterin yüksek ihtimal ile oyun hamuru gibi her şekle girebiliyordur. Bu da psikolojik bir sorundur. Beni kimsenin sevmesine ihtiyacım yok. Engel olmasınlar yeter.
Kesinlikle haklisin 👍🏻
Sevdiğim bir sözdür: "Sevdirmeye gayret etme kendini, sevilmeye terket."
Wayy, guzel
Teşekkür ederim size iyi geceler dilerim.
teşekkürler size de
Ben elmayı seviyorum diye elma da beni sevmek zorunda değil. Aynı şekilde insanlar da… Herkesin bizi sevmesine gerek yok, önemli olan kendimizle barışık olmak ve değer verdiğimiz insanlarla kalabilmek.
kesinlikle kendinizle barışık olmak, kendimizi sevmek yeterli 🥰
Kimseyle iyi anlaşmak zorunda değilim Herkesin beni sevmesine ihtiyacım yok biraz susuzken Deniz suyu içmeye benziyor yok az kişi Öz kişi sevsin yeter yargılayanlar hatalarımı kozyatanlar yanımda olmak istemeyenler bile bile üzenler kıranlar sevmesin bunun icin kimin nasil sevdigi onemli :))
Kesinlikle yok, herkesle iyi anlaşmak zorunda değilim ama tabii herkesle kavgalı olmak anlamına da gelmiyor bu hoşlanmadığım insanlarla çok net bir mesafe koyarım arama yanıma bile yaklaştırmam.
Dogrusu da bu 👍🏻
İnsanın herkesle iyi geçinmesi lazım ölümlü dünya kalp kırmaya gerek yok.
Sevmeye gelinceye de herkesin bizi sevmesine de gerek yok. İnsan önce kendini sevmeli
Haklisin 🥰🥰🙏
İşte yok. Duyguları yaşamalıyız. Bastırmadan. Bu demek değildir git her yeri yak yık. Herkes bunu görmek zorunda değil. Kendine dürüst olup onunda seniin bir parçan olduğunu bilmek özgürleştiricidir
👏👏🥰
Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok ben kendimi seviyorum yeterlidir herkesle anlaşıp memnun etmekte şey işidir 😁😁
kimsenin sevgisine ihtiyacım yok derken sevmeyelim mi yani seni🤨🤔
Sevmek isteyene sevme diyemem 😜😂
Ay ay havalara bakk 😆😝
Ahaha neyse dur sonra beni tanımayanlar egoist diyorlarmış arkamdan 😂
Sevgiye ihtiyacım yok ben severim yeterli. Herkesle iyi anlaşan insanlarda bir sıkıntı vardır, bir yerden patlak verir.
Kesinlikle 😄👍🏻
Kimsenin dandik sevgisine ihtiyacım olmadığı gibi birileriyle iyi geçinmek veya anlaşabilmek gibi kaygılarımda yok.
Haklisin 👍🏻👍🏻
Eskiden herkesle iyi anlaşmak zorunda olduğumu düşünürdüm Ama artık Kimse umurunda değil
En guzeli😇😎
Herkese 1 şans veriyorum 2ci şans asla yoktur
Sadece gercekten seven sevsin. Samimi sevgi isterim. Davranışa dökülen sevgi.
🙏🙏🥰
Benimle iyi anlaşacaksınız. Saksı değilim ben :D
🫣🫣🫡
Hayır. Hatta herkesle iyi anlaşmak genelde gereksizdir
Katiliyorum.👍🏻
Bende katılıyorum 👍😂
Herkesle iyi anlaşandan şüphe ederim zaten samimi ve gerçek değildir
Kesinlikle 👍🏻
Herkes seviyorum diyorsa orada bir sorun var demektir zaten :)
Bence de 😅👍🏻
Söylediklerine imza atıyorum ve seni öyle seviyorum mükemmel bir insansın ve arkadaşsın
sen de öylesin canım benim😊🥰
Herkesle anlaşan biriyle ben anlaşamam çünkü onun bir omurgası yoktur.
😆👍🏻
Hayır yok biz kendimiz olalım isteyen sevsin istemeyen uzaklaşsın.
Kesinlikle👍🏻
Seninle anlaşamayanda net sıkıntı vardır, için rahat olsun😬
Yaaa tesekkur ederim 🙏🥰🥰
Ama oyle deme, inan gicik damarim da cok fenadir. Hatta bazen ben bile korkuyorum kendimden 🫣🫣
Değiliz, yarın için süper soru hazırlığı olsa gerek😀
Ahaha evet sorup kacim dedim 😊
En güzeli valla sabah bekliycek değilik ya ahaha
Sabaha da yorumlari kalir dedim 😅
En güzeli valla zate sabaha kadar süper de olur 😀
Hayır, hiç kimseyle iyi anlaşmak zorunda değiliz ve herkesin bizi sevmesine gerek yok zaten en önemli olan kendi değerini bilmek.
Eğer hayatı yaşamış biri isen böyle şeyler umrunda olmaz birinin sevmesi değer vermesi önemli değil sen kendini sev gerisi hikaye
Bu ikisine de ihtiyaç, mecburiyet yok.
Bence de 😏
Hiç kimseyle iyi anlaşmak zorunda değilim ve kimsenin beni sevmesine de ihtiyacım yok
Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilim herkeste beni sevmek zorunda değil
Herkes beni sevseydi Kendimden şüphe duyardım
Hayır değiliz ama sevdiğimiz hayatımızdaki insanların sevgisine ihtiyacımız var
Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. Ama herkes karşı tarafa saygı duymak zorunda
👏👏
Teşekkür ederim.
Bana ters biriyle anlaşmak zorundaysam çok çok çok önemli bir sebebi vardır onun dışında kimseye tahammül edemem 😂
Kim kimi gerçekten seviyor bunu bilmek çok zor. O yüzden bunu değerlendirmeye çalışmak insanı yorar. En iyisi salmak 🤣
saf ve canım olan insanlar öyle düşünür ama öyle bir şey yoktur özünde
En sevdiklerim bile zarar verdikten sonra değerimi bilmeyip üzdü. Gerisi umurunda değil.
Hayır herkesle anlaşmak zorunda değiliz sevilmek zorunda da değiliz
Hayır yok. Herkese iyi anlaşan herkese laf taşır
Maalesef oyle
Bir deli ile nasil anlasabilirsin mesela
Deli taklidi yaparak
Peki bir deli deli taklidi nasil yapabilir
zaten deliyse ne gerek var ki🤣
Pekş herkes ile iyi anlasiyorsa sevmesine gerek var mı :D
anlaşmak başka sevgi başka şey...
Ben mesela anlaştığım herkesi sevmiyorum, atıyorum iş yerindeysem is arkdslarimla anlaşmak zorundayım ama sevmek zorunda değilim
Sen eden sevmek konusuna takildin sana beni zorla seveceksin ya da beni sevmiyormusun diye soranmi oldu sevem kardesim kimseyi sana bişi diyen yok :D
Farkindaysan zaten ben de sana cevap veriyorum konuyla ilgili olarak. fakat buranın soru sormak üzerine kurulu ve soru sordukça , yorum aldikca puan yükseltilecek bir sosyal site olduğunu bizi yansıtmasına gerek olmadığını anladığın anda tekrar konuşalım
Ya o degilde bugun TR saati ile 17:30 da Bayer Leverkusen- St Pauli maçı var ne oynayalim buna senin kulagin deliktir gelmiştir kulagina birşeyler :D
Gordugum kadarıyla kimsenin konuyu anladığı falan yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️ biri öpücük diyor öteki maç
Siteyi ve kişileri bu kadar önemserseniz bole muhattap ve aciklama yapma durumunda olursunuz tabi :D Siz öpücük konusunu çözün ben başka arkadaslari aydinlatiyim hadi :D
Başkalarını aydınlatmak için önce senin "Aydın" olman gerekmiyor mu acaba 🤣🤣
sen hâlâ böyle her gördüğünü olduğu şekli ile algılarsan daha çok ak sakallıydı deden sanmaya devam edersen
Bu arada ismim Audin Lakabim Vicci Aydin bilmende yarar olacagini düşünüyorum ilerde
şu an seni engelleyeceğim için hayatıma zerre yararin olmayacak üzgünüm 😬😎😎
Tamam seviyorum abartma şimcik
Yiiaaa 🤗🤗🥰
💋💋
Herkesle iyi geçinen , iyi oyuncudur**
anlaşılmamak ve sevilmemeyi daha çok seviyorum
😅🤣
Ne münasebet kesinlikle yok valla
Hayır değiliz kendinle iyi anlaş yeter
Yok ve yoktur 😅
Kesinlikle hayır herkese göre yaşayamam
Ben herkesle
İyi anlasmiyorum
Seven sever sevmeyen s... t olup gider 😀
Herkes bir yerini bilsin de önce
Kimsenin sevmesine ihtiyacımız yok
Sevilmek ihtiyaç evet
Değiliz ve ben herkesle anlaşmam
Ben anlaşamıyorum
Mümkün değil ki bu
Herkese ihtiyacımız var mı ki
Değiliz. Bunun için çaba da sarfetmemek gerek.
Herkesle iyi olanda vardir bi cakallik
Kesinlikle
Ama bu soru soruldu
bana ne ben ilk defa soruyorum😅😅, hem aynı cümleler değildir
Öyle şeylere ihtiyacım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?