Ufacık tartışsak hemen duygusallaşıyorum diyor ağlıyorum şu an diyor yazmıyor neden böyle? Napcam ben bunla😂
3 ay
Ufacık tartışsak hemen duygusallaşıyorum diyor ağlıyorum şu an diyor yazmıyor neden böyle? Napcam ben bunla😂
Belki günlerdir güçlüdür, belki herkese iyi gelmeye çalışıyordur, belki de kimseye yük olmamak için kendi yükünü tek başına taşımıştır. Yargılama o kızın yaşadıklarını bilemezsin. Ve sonra küçücük bir söz, minicik bir tavır, ufacık bir hayal kırıklığı Her şey taşar bi anda Çünkü insan bazen en çok küçük şeylerde ağlar büyük acılar zaten sessiz yaşanır.
Var bir şeyler de
O kızı üzme Allah da seni üzer
Bende sürekli benim yüzümden ağlasın üzülsün istemiyorum
Bazı insanlar tartışma anında otomatik olarak ağlamaya geçer, bu onların savunma biçimi aslında 😅 Duygusal eşiği düşük olabilir, çocukluktan gelen öğrenilmiş bir tepki de olabilir. Sen sakin kal, suçlayıcı değil, yumuşak bir tonda konuş 🙃 “Ağlamanı istemem, sakinleştiğinde devam edelim” demen bile iyi gelir. Alay etmezsen sana daha çok güvenir 💕
Cevap
2Cevap
yaşı küçüktür
Bildin
Duygusal Bebek bende ağzıma geleni söylememek için yazmam 😂😂😂
Çok komik ya 😂valla gülüyorum ama üzülüyorum da için rahat etmiyor arada kaldım hoşuma da gidiyor işin garibi 😅😅
boş ver ağlasın 😂 rahatlayinca yazar sana
Ya he de sen ona
ağlasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?