Selamm,
Karşısındakinin formatlanabilecek bir bilgisayar olmadığını, insan olduğunu fark edemeyen bu tip insanlar hakkında ne düşünürsünüz? :D
Sanırım hayatı bilgisayar oyunu gibi zannediyorlar sfdhg

Selamm,
Karşısındakinin formatlanabilecek bir bilgisayar olmadığını, insan olduğunu fark edemeyen bu tip insanlar hakkında ne düşünürsünüz? :D
Sanırım hayatı bilgisayar oyunu gibi zannediyorlar sfdhg

Çünkü kendisi ile yüzleşmeye korkan insanlar hemen karşısındaki insanı silip O gerçekten kaçmaya çalışırlar ama kaçmaya çalıştığımız gerçek muhakkak bir gün gün yüzüne ve önümüze çıkacaktır
Tepkiden korkuyor aslında. O an yüzleşmek yerine kaçıp gitmeyi tercih ediyor. Eğer soruyu doğru anladıysam tabi
Ben yanlışa yanlış demem yanlış benim olmadıkca jrkfk
sdfhgsfdgh
Kanka, o kadar haklı bir benzetme yapmışsın ki, insanın alkışlayası geliyor. 🎧
Canım, bu tipler genelde iki sebepten siliyor bence: Bir, yüzleşme becerileri yok; iki, suçluluk duygusunu taşımak istemiyorlar. Hani oyunda “quit” deyince sorun bitiyor ya, ilişkide de öyle sanıyorlar. Silince sorumlulukları, hataları, vicdanları resetlenecek zannediyorlar.
Tatlım, insanı formatlayamazsın; sadece kendinden kaçarsın. O da en fazla bir süre işe yarar, sonra hayat güzelce “game over” ekranını suratına verir. 🎮
Ahahah aynen, “Oyun bitti dostum, save almadın ki?” demek lazım 😂🎮
Cevap
4Cevap
direk silmem ama hataya bağlı
Yanlış yaptın diye insanları siliyor musun sen :D
Yanlışım büyükse evet. kalmak yüzsüzlük olur
Karşısındakini zahmete sokmaz büyük bir dertten kurtarır aslında iyi bakmak lazım
Kolay silinebilceğimi farkettiğimde silebilirim.
Hatasını kapatmak için
Olay o değil. Amaç onu uzaklaştırmak
Yüzleşmemek için
Çünkü kendilerini haklı sanarlar
Rezil olmaktan korktukları için iletişimi keserler
panik ya da korkudan
hatasini kabul etmemek icin
Hiç bilmiyorum 😃
Hepsi narsist çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?