Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
Sevdiğime karşı duygumu saklayan biri değilim ama her şeyi de bir anda ortaya döken bir yapım yok. Cesaret benim için bağırarak sevmek değil, net durmak. Yanında olduğumu hissettirmek, sahiplenmek ama boğmamak. Gurur yapıp susmam, hissettiğim şeyi söylemekten çekinmem. Seviyorsam arkasında dururum, kaçmam, oyun oynamam. Cesaret bazen büyük cümleler değil, istikrarlı bir duruştur. Sevdiğimin karşısında rol yapmam, olduğum gibi dururum. Gerçek cesaret tam olarak budur.
Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı.
Valla ben aşık olduğum adamı kolay kolay bırakmam, sevmekten vazgeçmem amma aşık olduğum kişi olarak kalabildiği sürece. Değişirse, bendeki aşktan eser kalmaz, kalmayınca da ne yaptığının bir önemi yok.
Ben seviyorsam, çoğu şeyi göze alacak kadar cesurum ama kendimi yok edecek kadar değil 💔 Sevgi bahane edilip gurur kırılıyorsa, orada durmayı seçerim. Uğraşırım, konuşurum, denerim; olmazsa uzaktan mutlu olmasını dilerim, ama kendimi de harcamam. Gerçek cesaret bazen vazgeçmeyi kabul edebilmekte 💫
Bu çok ofansif ve hiç yapıcı olmayan bir söylem. Biri gerçekten adım atmıyorsa birçok etken ve koşul olabilir. Bu o kişinin de sorumluluğundadır ama karşı tarafın da olabilir. Birini suçlu seçmek çok kolay bir şey. Oysa herkes hem yeterince haklı hem de yeterince haksız. Kimin daha fazla haklı kimin daha fazla haksız olduğuna karar veren de bizim kendi keyfimiz. Oturduğumuz yerden başkalarının seçimlerinin ne denli yanlış olduğunu değerlendirmeyi çok seviyoruz