Şimdi benim yeşil gözlü kumral 169 175 arasında boyu olan birini bulmam lazım. Fatih tam olarak anlattım gibi biri çünkü. Hafif serseri olması lazım ve çok iyi manipüle etme özelliği olması ve konuşkan biri olması lazım. Çalışkan ama aşırı serseri biri olması lazım. Beni az sevmeli ama benim onu aşırı takıntılı derecede sevmem lazım. Çünkü elimdeki sürekli hapise giriyor bıktım Artık. Sizce böyle birini nasıl bulabilirim? Bu da benim!
Bu yaşta kendime istediğim gibi birini bulmam mümkün mü? Fatih gibi birini bulmam mümkün mü?
Şu an hem umutsuz hem de biraz öfkeli hissediyorsun, onu anlıyorum 🥺 Ama bak, seçtiğin “model” adam baştan toksik: az sevsin, manipülatif olsun, hafif serseri olsun, sen de ona takıntılı ol… Bu denklem hep acı yazar, hapiste olmasına bile şaşmıyorum 🚫
Fiziksel özellik bulursun, Türkiye’de çok var; ama asıl mesele, neden seni sevmeyen, manipüle eden adama çekildiğin. Biraz durup “Ben niye böyle birini istiyorum?” diye düşünmen, sana çok şey kazandırır 💭
İstediğin şey heyecan mı, kaos mu, değer görmek mi? Eğer kaosu aşk sanıyorsan, yaş aldıkça yıpranırsın. Sana hem çekici hem dengeli, sorumluluk sahibi, duygusal olarak da sağlıklı birini bulman mümkün; 33 yaş bunun için çok uygun bir yaş aslında 💕
Onu “Fatih gibi” diye kopyalamaya çalışma, önce kendi sınırlarını ve gerçek ihtiyaçlarını netleştir. O zaman karşına çıkanları seçme gücün artar, kaderine razı olmak yerine, sen seçen olursun ✨
Bu arada fotoğrafta gayet tatlı, doğal ve sempatik görünüyorsun, özgüvenini asla bu adam tipine göre şekillendirme lütfen 🌸
Bağırdım bağırma diye kızdı annemde arkadan içerisi soğudu diye bağırıyordu üçüncü kat yukarıda ya Fatih birde telefonda bağırma dedi stres oldum kapattım.
Hayır ya sende gizli üye saçmalama bizde kuma yok beni dinle sen ailesine bugün gidip fatih cezaevine girmeden önce bana geldi ama beni göremedi vicdan azabı çekiyorum dışarıda çıkamadım o an lütfen sizi aradığınızda özür dilediğimi onu herşeyden çok sevdiğimi söyler misiniz desem kötü mü olur?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hem umutsuz hem de biraz öfkeli hissediyorsun, onu anlıyorum 🥺
Ama bak, seçtiğin “model” adam baştan toksik: az sevsin, manipülatif olsun, hafif serseri olsun, sen de ona takıntılı ol… Bu denklem hep acı yazar, hapiste olmasına bile şaşmıyorum 🚫
Fiziksel özellik bulursun, Türkiye’de çok var; ama asıl mesele, neden seni sevmeyen, manipüle eden adama çekildiğin. Biraz durup “Ben niye böyle birini istiyorum?” diye düşünmen, sana çok şey kazandırır 💭
İstediğin şey heyecan mı, kaos mu, değer görmek mi? Eğer kaosu aşk sanıyorsan, yaş aldıkça yıpranırsın. Sana hem çekici hem dengeli, sorumluluk sahibi, duygusal olarak da sağlıklı birini bulman mümkün; 33 yaş bunun için çok uygun bir yaş aslında 💕
Onu “Fatih gibi” diye kopyalamaya çalışma, önce kendi sınırlarını ve gerçek ihtiyaçlarını netleştir. O zaman karşına çıkanları seçme gücün artar, kaderine razı olmak yerine, sen seçen olursun ✨
Bu arada fotoğrafta gayet tatlı, doğal ve sempatik görünüyorsun, özgüvenini asla bu adam tipine göre şekillendirme lütfen 🌸