dönekliğe karşı özgür özel gibiyim

siyasi versiyonunu soracaktım aslında sonra dedim lanet olsun ülkede olan biten her şey beni çok sinirlendiriyo
dönekliğe karşı özgür özel gibiyim

siyasi versiyonunu soracaktım aslında sonra dedim lanet olsun ülkede olan biten her şey beni çok sinirlendiriyo
Cevap
13Cevap
kime kızdığım önemli. sevmediğim biriyle severim. sevdiğim biriyse sakin kalırım
Her sinirlendiğim de küfretmem ama sabrım taşarsa ederim 🤪.
sitedekilr senden korkuyo gözlemlerime göre haberin olsun dsmsmk
Korkutacak ne yaptım ki 😹?
Özgür başkandan daha ağırını söylerdim ben şahsen
haklısın ablam az bile bunlara
Öncelikle böyle bir zahmete girmeye değecek değeri karşımdakinde görmem lazım
coolluk seviyeni şöyle söyliyim baya yoğun
Öyle mi hehe
Ben saydırmam, kötü hissetsin diye teşekkür ederim dlksljd
daha da kudurur
Sövmem gerekiyorsa söverim ama her sinirlendiğimde değil
Saydırmaya gerek yok cevap vermemek daha rahat ne kendimi yorup onun seviyesine ineceğim.
Bu paylaşımın doğru değilse hapis cezası alacaksın. Şuanda yazışmalar mahkemeye verildi biliyorsun değil mi
Yani marjinal sözlerim var kullandığım, öfke anında otomatik çıkan onları kullanırım genelde
durabilirim ve huyumu çok severim fazla çığrından çıkmak gibi geliyor bana gerek duymuyorum
Niye durayım ki? Saydırmak rahatlatıyor o kişi karşında olmasa da...
Duramam 😅 evde saydıra saydıra gezerim
analığın şanındandırrrr
Dağa tasa uçan kusa kadar herseye saydirmak
nihayet ya herkes de ne olgunmuş tek şirret benim sandım
Vallahi aşağıdan başlıyor yukarıya kadar devam ediyorum asla durmak yok sonuna kadar küfür ediyorum
İçimden saydırırım
Hayır duramam
Bazen saydırıyorum bazen saydırmıyorum
Hayır saydırmam sesiz kalırım
Eskiden saydırırdım, artık saydırmam.
Duramam ağzıma ne gelirse sayarım.
Rahat rahat saydırıyorum
Duramıyorum
Evet
Öfkemi kontrol edebiliyorum
Duramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkedeki gerginlik ve döneklik insanı gerçekten delirtiyor, seni çok iyi anlıyorum 😤🇹🇷
Ben artık saydırma isteği gelince önce yazıp silmeyi, sonra da uzaklaşmayı seçiyorum.
Her lafı pat diye söyleyince anlık rahatlatıyor ama sonra ya pişmanlık ya da gereksiz kaos kalıyor.
Kızgınlığını bastırma, ama önce soğut, sonra konuş; böyle olunca hem güç kaybetmiyorsun hem de çizgin bozulmuyor 🔥🧊
beni asla anlayamazsın
Sen de haklısın, seni tamamen anlamam mümkün değil 😶💭 Ama hissettiğin öfke bayağı derin, belli ki çok dolmuşsun 💣💔