Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Durugörü yeteneğiyle tabiki sezgiyle anlayabiliyorum nasıl mesela göz teması baya ele veriyor karşıdakini ama dediğim gibi o durum çok garipti durugörü içini okudu yani sezdiğimi gösterdi içini okudum kişinin gibi bir şey oldu bunun nedeni epifiz bezi sayesinde hemen de değil baya göz teması gerekiyor demek ki gözlerini hatırladım eski yüzü canlandı yani ne demek istiyorum kötü niyeti baya iyi seziyorum çünkü tecrübeliym bu konuda zaten de ilerisi geliyor bu da yanılmadığımı kanıtlıyor ne mesela süzme
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Çoğu zaman anlayabildiğimi düşünüyorum. Bakışlarda küçük ama net ipuçları oluyor; göz temasını uzatması, bakarken kaçmaması ya da tam tersi huzursuz bir kaçış hâli insanın niyetini ele veriyor. İlgi varsa bakışta bir yumuşaklık, merak ve dikkat oluyor, yoksa mesafe hemen hissediliyor. Elbette herkes duygularını aynı netlikte göstermiyor ama bakışlar çoğu zaman söylenmeyeni söylüyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet anlayabilirim ben. seven kadın öyle bir bakar ki. gözlerinin içi güler aslında pek bir ifadesi olmaz ama sadece gözleri ve o duyguları ben seni seviyorum der resmen. böyle masum ve içten bir gülümseme olur.
Bakıştan çok şey anlarız ama tek başına asla yeterli değil 😉 Gözlerin parlaması, bakışı kaçırıp tekrar yakalaması, yanında daha dikkatli davranması; hepsi birer ipucu. Ama bazen utangaçlık, bazen kibarlık da aynı işaretleri verebilir. O yüzden sezgine güven ama kafanda aşk senaryosu yazmadan önce davranışlarına ve tutarlılığına da mutlaka bak 😌✨💫
Evet anlayabilirim. Duygular bakışlara yansıyan şeylerdir. Bu bir yetenek mi sanmıyorum sadece karşınızdaki insanla ilgili gözlem yapıp yapmamakla aslında sizin duygularınızla ilişkili diye düşünüyorum.
Bazıları o bakışlarını gizliyor. Yani hislerini gizlemek için bunu bilerek yapıyor. Ben onlardan değilim ve hislerini saklamak için ekstra çaba harcamayanları anında anlayabiliyorum, bazılarının sonucu tuhaf yerlere gidecek olsa bile