İkizler burcu olabilir muhtemelen dsjsj düşman mı olacan aşık mı olacan karar ver diyesi geliyor insanın.

İkizler burcu olabilir muhtemelen dsjsj düşman mı olacan aşık mı olacan karar ver diyesi geliyor insanın.

İtiraf ediyorum bunu ben yapmıştım, bazen insanların buhranlı dönemleri olur, bunu yapan her kişi kötülüğünden yapmıyordur aslında , bence bunu yapan kişi kötülüğünden yapmıyordur, hayatın acemisi o, yenişemediği şeyler var yüreğinde, kendiyle barışık falan değil, hep hırpalanmış, çocukça can yakmak istiyor lakin kendi canını yakıyor aslında kendisine kötülük yapan kişiyi böylesine ciddiye alarak.. İnsanları doğru okumak gerekiyor, öyle kolay ki bir insanı kötü diyip etiketlemek, neden kötü , sen ne yaptın da kötü oldu, zaten fitne birisi olsa batırmaz kendini. Sürekli engelleyip engeli çeken kişi ilgi istiyor aslında, kendisine karşı art niyet gözeten kişiden ilgi isteyecek kadar kendine değer vermiyor, görülmemiş birisi, takıntılı, değersiz hissediyor ve başa çıkamıyor bu değersizlikle. Halbuki kendilik değerimizi başkalarının gözleriyle puanlamamalıyız. Hakkıyla beni tanımayan, nerden bilsin ki beni, herkesin kötü dediği birisi belki dünyanın en güzel kalbine sahip lakin ortaya çıkaramıyor bunu, anlamadan yargılamak bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay, herkesin kötü dediği birisi belki çok temiz kalplidir. Ve ben sürekli engelleyen ve engeli kaldıran kişinin kendini sevmediğini, ısrarla kendisine değer vermeyen kişiden değer dilendiğini, bunun için saçmaladığını düşünüyorum, henüz acemi o çok acemi, hayatın acemisi ve yalnız, kimse onunla uzun uzun onu anlayarak yargılamadan konuşmamış, onun için böyle şeylerle uğraşıyordur bu kişi. Bu arada ben yay burcuyum, ikizler olmak şart değil yani bunu yapmak için :)) Ve kendini seven, kendine değer veren, kendiyle şefkatle konuşan kişi kendisine değer vermeyen kişilere de tahammül etmiyor, saygısızlık yapan kişilere tahammül etmiyor, kendine söz verip sürekli engelleyip engeli kaldırmak gibi bir şey yapmıyor bir daha, kendisine söz verip o kişinin duvarına bakmıyor, ilgilenmiyor, zaten sürekli engelleyip engeli çeken kişi kendisini sevmeyen kişiyi sevmiyor ki, kendisine karşı sevgisi olmadığı için kendisini sevmeyen o kişi kendine çekici geliyor, aslında sevdiği de yok. Çünkü kendiyle barışan bir kalp kendi mutluluğuyla ilgilenir kendini üzmeyip, dikkat çekmeye çalışmayıp kendine yatırım yapar kendi mutluluğunu seçip. Bunlar değersizlikten, kendini tanımamaktan, kendini sevmemekten ileri geliyor..
Ya bu sürekli engelleyip kaldıran, hesabını kapatıp açan, ekleyip çıkaran insanlar neyin kafasında gerçekten anlamış değilim. Böyle insanların bu tutarsızlıkla ev içindeki davranışlarını hep, uzaktan bir kez de olsa izlemek istemişimdir. Hayır evde mesela, tam kapıdan çıkacakken vazgeçip sonra da pencereden atlayarak mı dışarı çıkıyorlar? 🤔
Son cümlede haykırdım, çok iyiydi 🤣🤣
Evet öyle biri var, tavizimi yeterince kullandı uzun zamandır engel atmıyor. Artık o da sıkıldığımı ve ondan vazgeçeceğimi, sevginin de sonu olduğunu fark etti.
Var öyleleri.
Teşekkür ederim:)♡
🤍💛 u
Bu davranış resmen duygusal piyango gibi, her an ne çıkacağı belli değil 🎰😂 İkizler olur, başka burç olur ama özünde kararsızlık ve ilgi açlığı bu. Ne istediğini bilmeyen insan, engel aç kapa yaparak güç kazandığını sanıyor. Sen sınırını çekmezsen bu döngü sürer. Net ol, “ya varsın ya yoksun” duruşu çoğu oyunu bitirir 🚪✨
M*l olduğu içindir :D
Cevap
41Cevap
Evet, maalesef karşılaştım ve gerçekten çok yıpratıcı bir durum. Sürekli engelleyip sonra geri açmak insanın kafasını karıştırıyor, güvensizlik yaratıyor ve duygusal olarak yoruyor. Bir gün var, bir gün yok gibi davranan biriyle sağlıklı bir iletişim kurmak zor oluyor; ister istemez insan kendini sorgulamaya başlıyor. Bu tarz gelgitler, karşı tarafın ne istediğini bilmediğini ya da kontrol etmeye çalıştığını düşündürüyor ve uzun vadede insanın enerjisini tüketiyor.
Var öye tiple rbende yaşıyorum. Beni engelliyor ben hiç umursamıyorum bakıuoeum açmış bir yerde görüş yazıyor bir bakıyoeum engellemiş.. ayrı vir cumhuriyet gibi takılıyorlar kemdilerince😅
Burada geldim, 1-2 kişi habire engel atıp kaldırıyor, biri de habire takipten atıyor ruh hastası gibi
Var öyle ruh hastaları da ilgimi çekmiyorlar ilgi çekmek için yapılan eylem
Bazen oluyor ama o aşamadan sonra ne yaptığının bir anlamı da olmuyor ,
Hiç fark etmiyorum ben oluyorsa da

Benim engellediğim üye hiç yok, hatta saygısızlık yaparak bir yerlerinin fotosunu atanları bile engellemedim, sakin davrandım çünkü her insan farklı, kafaya takmamak gerek, anlamaya çalışmak gerek işin eğlencesi o benim için. Ger gör ki sebep ne bilmem, belki kafada kuruyorum ama burada olan fenomen üyelerin yüzde 70 den fazlası beni engellemiş ki mesaj göndermek mümkün değil onlara, bunu da yeni öğrendim)) bir üyeye bir açıklama için mesaj yazmam gerekti baktım olmuyor, sonra takipleştiği bir çok üyeye aynı şekil baktım yine durum aynı, bana çok komik geldi gerçekten)) gelin evinde düğün erkek evinin haberi yok misali oldu çünkü😂. Belki de ben yanılıyorum 🤷🏻♀️ çete bunlar çete))
Aslında konuşmak istiyor olabilir ama her zaman ki gibi sadece kendisini haklı gördüğünü düşünüp üstüne gurur yapıp ilk mesajı da senden bekliyordur.
Canım benim ya biz seni Allaha havale ettik.🤣🤣🤣
Video duygularıma tercüman oldu 🤣 https://youtu.be/dBgBqWbk0iw
Hahha Duygularım darma dagın anlayamazsın
Bende ki kalp sende olsa taşıyamazsın barışım🤣
Evet, böyle bir durumla karşılaştım. Bana göre sürekli engelleyip sonra engeli kaldıran biri genelde kararsızdır ve kendi içinde net değildir. Bence bu davranış, duygusal bir gelgit ya da dikkat çekme isteğinden kaynaklanıyor. Ben böyle durumlarda karşımdakinin ne istediğini bilmediğini düşünüyorum ve açık iletişim olmadıkça bunun sağlıklı olmadığını hissediyorum.
Kimseyi takip etmiyorum hayatımdan gidenleri yapan kendine yapar
Senin burcun koç mu yengeç mi önceden yengeç dedin sonradan koç oldu , ahahs ben başak ve bu durum tek seferlik olur başka olmaz 😋
Burç koç yükselen yengeç hangisi sana uyarsa :P :D
İkisi de olurr 😋
Evet en sonunda bende engelleyerek onun işini kolaylaştırdım 😄
Kolay kolay birini engellemem. Engelleyip engel açan birisiylede muhatap olacağımı sanmıyorum. Ergence..😅İkizler burcuyum ama engellediğim birinin engelini açmadım. Sildiysem silmişimdir, bitti. Geri dönüş yok bende😂
İlgini çekmek istiyor belki, sen tepkisiz kaldıkça devam edebilir
Belasını bulur umarım.
Olsun alışkınım imtihanlara

Düsmanini bilen düsmanindan daha iyidir.
Akrepler ikizelrin o gel git kararsiz huyunu hiç sevmez... kjkjk ama değer yondende eğlenmek için iyi bi burc
Engelleyip sonra engeli açarsa, tamam bir kafası gitmiş gelmiş sorun değil o da insan derim, amaa 2. Engelindeee ben de engellerim ve işte o zaman o engel bir daha kalkmaaaz 🤷🏻♀️
Kesinlikle bu kişinin hayatında başka biri daha vardır bence ben direk bunu düşünürüm
Öyle insanlar bana ciddi gelmiyor hiç, ne yaptığını bilmez dengesiz kişilik gibi geliyor.
Evet akrabalarımdan biri sürekli yapıyordu sonrasında ben engelledim rahatladım
Evet gordum oyle bi tane dengesiz burada 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ben şahsen öyle kişileri tamamen engelliyorum. Bana çocukça geliyorlar
Evet, kafası karışık olanlar genelde bunu yapıyor, yoran bir döngü.
Hayır, karşılaşmadım
Ya da karşılaşmış olabilirim, bilmiyorum
İkizler burcuyum hiç öyle bir huyum yok engellemek ergen işi
Hayır genelde ergenler yapıyor bunu ve benim çevremde ergenuslar yok
Net ikizlerdir🤣 balıklar yapmaz öyle şeyler😌
Ne yapması gerektiğini bilmiyordur adım atamıyordur
Evet karşılaştım sonra da gereksiz birisi olduğunu anladım.
Karşılaştım taktikler bitmez bu insanlarda. Ben engellerim sonunda.
Karşılaşmadım kardeşim.
Bir kere engeller en fazla daha da ulaşamaz çünkü.
Vardı bir müptezel neyse ki son sefer sanırım yeterince açıklayıcı oldum
Evet, ne istediğini bilmeyenler böyle davranabiliyor,
Evet benim eski sevgilim olur kendisi ikizler burcuydu ve sürekli ikide biri engeli kaldırıp geri engelliyordu saçma sapan hareketleri vardı canı sıkılınca yapıyordu bunu sürekli yani demem o ki ikizlerden uzak durun 😝
Açıklama çok güzel Hayır ama merak ettim benimde olsun haha 😃
Var öyle tipler, sorsan haberi yok😂
Hesabıma yatıp kalktığı için haberi vardır :D
Ozaman allah kolaylık versin 😂 sinirlerine hakim ol
Bu özürlü hareketlerde bulunan şahıslar ne amaçla yapıyor. Pat diye sebepsiz yere engel yedim
Hayır hiç böyle birisiyle karşılaşmadım ya da fark etmedim
Evet öyle bir kaç kişi var 🤭🤣
Evet bir iki kere böyle yaptı sonra ben engelledim
Hayır karşılaşmadım
İkizlerdir o ters köşeyi sever 😅😅
Aşırı gıcık olurum
Olmuştur ama hatırlamıyırum.
Evet burada var öyleleri 😂
Evet var öyle m. nyaklar
Yok yapmam en fazla 1-2 kez açıp engellerim sjsjsj
Evet var birtane öyle arkadaş
Hayır öyle biri de ne istediğini bilmiyor