- Oo ayıp ediyorsun aday olsak oscarı bize sokarlar , pardon bize verirler dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
Eline su dökemeyeceğiniz insanlar var. Siz ne anlatıyorsunuz 😒

Duruma göre değişir. Her şeyi açık açık söylemenin işe yaramadığı anlar oluyor; o zaman biraz geri durmak, rol yapmadan ama bazı şeyleri görmezden geliyormuş gibi davranmak insanı koruyabiliyor. Safa yatmak ise bilinçsiz bir hâl değil, daha çok ortamı tartmakla ilgili. Kimi zaman susmak, kimi zaman anlamazdan gelmek gereksiz tartışmalardan ve yıpranmaktan kurtarıyor. Ama bu bir alışkanlığa dönüşürse insan kendinden uzaklaşıyor, o dengeyi kaçırmamak önemli.
Hayır yok ben hayatımda öyle biri olmadım bir durum bana uygun değilse bunu açıkça söylerim insanların yüzüne konuşabilme cesaretim var çünkü ben kendimi eğer böyle dediğin gibi saf ayağına yatsam ya da rol yapsam kendi karakterime yanlış yapmış olurum.
Var. 18 yaşındayım, yetişkinler bebek diye diye bildiğin bebek taklidi yapıyorum. Söylediklerini anlamamzlıktan geliyorum, ney o diye soruyorum. Onları denemek için sorular soruyorum
Hayatta kalmak için mecburum. İnsanlar çok kötü
Ooo o kadar çok şey bilip susuyorum ki, asla belli etmeme konusunda kimse elime su dökemez. Ee ne demişler ; Dostunu yakın tut, düşmanını daha yakın. 🤷♀️
Ağzımı bir açsam site patlar ama daha fazla ne kadar alçalacaklar izlemek keyif veriyor. 🤷♀️
Evet biliyorum ama ne olduğunu asla söylemem 😃
Kim la o korkak dkdks
@Günesinkadini arkamdan konuştuğunu duyuyorum gelsin önümden yesin 😂
Kız mı erkek mi
@Günesinkadini erkek denilebilirse erkek 😂 neyse konu farklı galiba ben anladım 😂
Kimi duydun anlamadım? Hakkında konuşan kişiyi mi
O degilde yeni mod olan bir feno kızımız bioya küfür yazmış modluğun alınması lazım modların örnek üye olması gerekiyordu hani
@Günesinkadini bende de Kürtçe yazı var imla desinler o zaman..
İkisi aynı şey mi
Oo şimdi baktım harika o söz, Kürt müsün sen Flako
Sondaki gıranı değil gırane olacak
Ne yazıyor ya banada çevirin
"Hafif akıl ağır yüktür" hafif akıl diye çevriliyor ama asıl anlam beyinsiz olmak ağır yüktür demek
@Günesinkadini boş ver kim bio ya ne yazmış bize ne
Spas dıkım bebekamın kocaman muuaaahh
Yok bende o kadar yetenek, iki dakika rol yapayım desem yüzümdeki mimikler beni ele veriyor. 😂 Safa yatma konusunda da maks 10 saniyem var, sonra sinir olup gerçeği pat diye söylüyorum.
Ama çevremde var öyle “Oscar’ı alıp konuşma metnini de ezbere okur” tipler, yanlarında amatör tiyatro kulübü gibi kalıyorum. Sen baya iddialı konuşmuşsun, belli ki tecrübe büyük. 😏🫖🐊
Cevap
7Cevap
Dilersem evet. Dilemiyorum işte ben fazla net kalıyorum çoğu durumda.
Senin kadar olmasa da var biraz yeteneğim 😒
Ben hiç bilmiyorum ya yapamıyorum ama gerçekten saf saf bakıp anlamadığımda da rol yapıyorum sanıyorlar orası ayrı mesele şxneoxösnd
Evet ama söyle imali bir laf sokma ya da başka şeylerden ima varsa saf ayağına yatarım çünkü ben dansöz gibi kıvırtana böyle giderim
Evet var 🤣hiç bilmiyor gibi yaptığım oluyor
Safa yatma değilde bilmiyormuş haberim yokmuş gibi davranırım
Gerekirse meleklerden bile daha saf algılanabilirim.
Ben asla kolay kolay rol yapmam her zaman doğal olurum.
Safım zaten 😂
Evet yetenekliyim bu konuda
Sizin yeteneğinize doğuştan sahibim 💅🤙
Kuran
Beceremem. Neysem o şekilde davranırım.
Baya iyiyim
Ben temiz masum bir kelebeğim
Var, gerektiğinde yaparım 🤭
Belli ediyorum yapamıyorum
Evetttt😃
Olmaz mı
Bazen evet. Moda göre