Aydınlanılacağınız mükemmel bir şey anlatıyorum. Okuduğunuzda düşünceleriniz istiyorum?

İnsanın yapı gereği sürekli geçmişi anıyoruz ya, geçmişteki kişilere özlem duyuyoruz Diyoruz hani bitmeseydi çok güzel arkadaşlığımız vardı ya da gitmeseydi çok güzel ilişkimiz vardı Bitmeseydi çok güzel dostluğumuz vardı Onunla aldığın zevki o tadı kimseyle Ve onu çok özlüyorum diyoruz ya Aslında orada kişiye olan özlemden bahsetmiyoruz Orada sadece şundan bahsediyoruz O duyguya olan özlem, o duyguyu özlüyoruz Kişi burada önemli değil Atıyorum Ahmet'tir Bunu yaşadığınız kişi ya Ayşe'dir Hiç fark etmez Eğer yarın öbür gün Zeynep diye birisiyle tanıştığınızda o Zeynep de size aynı duyguları yansıta bilir Daha farklı, daha güzel, daha içten bir duygu da Yani bu aslında şu demek oluyor Siz geçmişteki kişilere özlem duymuyorsunuz Siz size bu duyguyu hissettirdiği için kişiye özlem duyduğunuz sanıyorsunuz Ama alakası yok Siz sadece bu duyguları özlüyorsunuz Bunları yaşamak istiyorsunuz tekrardan yüzden yeni kişi tanımak insanı biraz ağırlık veriyor Kendini yeniden tanıtmak Aynı şeyleri yaşamak isteği Onunla yaşadığım gibi bununla yaşayamam düşüncesi Gibi gibi şeyler Bundan dolayı kaynaklanıyor Durum düşüşün Kişiye değil sizi özleminiz O hissettiğiniz duyguyu aslında tamamen o duyguya teslim olmak istiyorsunuz ve bu yüzden de yanlış insanlara yanlış duygular yüklemeyi Emin olun size tekrardan o duyguyu hissettirecek ve o duygudan daha fazla duygu içerisine Karşılaşacaksınız Kendinize şans verin Denenmişi denemeyin Bir insan size zarar veriyorsa, bir insan sizi acı çekmenize sebep oluyorsa o insan O insan yanlıştır O insan artık bunu hata olarak değil, bilerek yapıyordur Kimsenin kölesi ve kurbanı olmayın

Güncellemeler
4 ay
ciddi ciddi bir şey anlattım şura :))))
Aydınlanılacağınız mükemmel bir şey anlatıyorum. Okuduğunuzda düşünceleriniz istiyorum?