Cana yakın bir kişiliğiniz mi var, soğuk kişiliğiniz mi?

Genelde sevilen biriyim ama bunu özellikle çabalayarak yapmam. Olduğum gibi dururum, saygılı ve mesafeyi bilen bir hâlim vardır. Samimiyet kurulduğunda sohbetim akar, insanlar kendini rahat hisseder. Herkesle çok yakın olmak zorunda hissetmem ama girdiğim ortamlarda uyumlu ve sakin bir iz bıraktığımı söyleyebilirim.
Evet, dıştan soğuk olduğum kadar hayatıma aldığım kişilere sınır örmiyorum. Şakalarım da, samimiyetim de yeri geldiğinde mesafeyle davrandığım kişiler oluyor.
Fotoğrafa bakınca direkt “yanlış ortama gelmiş hissetme” enerjisi aldım 😂 Ama samimi söyleyeyim, genelde girdiğim ortamlarda sevilen biriyim, çabuk ısınırım insanlara. 💬
Senin nick de hafif hüzünlü ama bence soğuk değil, çekingen bir tarafın olabilir. İster istemez sevilen adam olursun, yeter ki biraz kendini göster 😉
Cevap
11Cevap
Sıcakkanlıyım ben, kolay da uyum sağlarım. Bazen kendimi de hemen fark ettiririm
seven sever.
Çevrem tarafından sevilen biriyim de sevmeyen birinin de düşünceleri umrumda olmaz
ya ben o kadar ortama enerji sacan biriyim ki kumar masasina otursam kalkip ciftetelli oynariz yani, masallah de
Evet ama her zaman cana yakın şaka yapan kişi değilim. Tanımadığım ortamlarda sakin ve ciddiyim.
Çok sıcakkanlı sosyal biri değilim yine de sevilirim yani bilemedim şimdi.
Kendimi rahat hissettiğim ortamlarda ortamı şenlendiririm ama kasıntı ortamsa soğuk dururum sıkılırım
Arkadaş ortamım da severler enerjim de yuksek dışarıdan tanımayanlar soğuk suratsız şirret olarak görüyor ilkte ksjda
Çoğu kişiyle düşmanmışız gibi bakışırız onun haricinde tanıyanlar severler eksik olmasınlar
yani genel olarak seviyorlar arkamdan iyi şeyler söylüyorlar
Çevrem eş dost sever evet 🌸
Evettttt.
İlk başta soğuk olurum ama zamanla samimi olmaya başlarım
Pek değil soğuk biriyim Çünkü
Hayır 😂 sesim çıkmaz
Evet, sevilmediğim ortama girmem zaten.
Eleştiri yağmuruna tutulan biriyim
Seviliyorumdur herhalde
Soğuk buluyorlar genelde ama bilmiyorum
Pek umursanmayan kişiyim genelde ben.
Genelde evet.