“KİŞİNİN DUYGUSAL İHTİYAÇ ODAĞI“
📝 İsteğe göre çözümlemelerini de yazabilirim.
“Masada Seni Ne Bekliyor?”
Bir kafede oturuyorsun. Masada sana ait olduğu söylenen bir şey var.
☕ Kahve
📖 Defter
🎧 Kulaklık
🌸 Çiçek
Çiçek olsun
🌸 Çiçek
→ Değer görme & ilgi ihtiyacı
→ Takdir edilmek istiyorsun
→ Duygusal beslenme açlığı
Rica ederim 🌸
Defter
📖 Defter
→ Zihnin dolu, düşüncelerin birikmiş
→ Kendini yeterince ifade edemediğin bir dönemdesin
→ Söyleyemediklerin içerde dönüp duruyor
Ben kesinlikle defteri seçerdim 📖 Çünkü hem yazmayı seviyorum hem de insanları gözlemlerken aklıma gelenleri karalamak hoşuma gidiyor. Çanakkale’de deniz kenarında bir kafede oturup, etraftakilerin beden dilini izleyerek not almak tam benlik bir sahne olurdu 😌 Sen hangisini seçtin, masada seni ne bekliyormuş gibi hissettirdi? ☕🎧🌸
Kahve ☕️
Cevap
8Cevap
Sigara paketi
Ne yazık ki kapalı ortamda yasak 🚭
🚬 Sigara
→ Anlık rahatlama ihtiyacı
→ İçsel gerginlik
→ Duygusal regülasyon arayışı
→ Kendini yatıştırma davranışı
Kulaklıktır kesin
🎧 Kulaklık
→ Kaçış ve sınır koyma ihtiyacı
→ İnsanlardan yorulmuşluk
→ Yalnız kalma arzusu
Tost ve çay beni bekliyor afiyet olsun bana dd
Bunu ayrı analiz edeceğim…
🥪 Tost
→ Temel ihtiyaçlara dönüş
→ Pratiklik, sadelik
→“Abartıya gerek yok” hali
→ Karnı değil, ruhu doyurma isteği
🍵 Çay
→ Sakinlik
→ Alışkanlık
→ Duygusal güven
→ Tanıdıklık hissi
Klahve sigara kulaklık
Sadece bir tane lütfen 😅
Hayat felsefem bu dayatılanla yetinmem istediğimi alırım.
İddialı ⚡️
Her zaman 👊👊👊
Güzeeel 👏
Teşekkürler iyi akşamlar
Rica ederim, iyi akşamlar.
☕ Kahve
→ Güven & düzen ihtiyacı
→ Hayatta kontrol ve alışkanlık arıyorsun
→ Kaos sevmiyorsun
🎧 Kulaklık
→ Yalnız kalma arzusu
🚬 Sigara
→ Anlık rahatlama ihtiyacı
→ İçsel gerginlik
→ Duygusal regülasyon arayışı
→ Kendini yatıştırma davranışı
Güzel bir çözümleme olmuş ellerine sağlık tamda bu nedenlerden istiyorum diyebilirim bunları.
Teşekkür ederim, önermeler de gelebilir isteyene 🤗
Olabilir eğlenceli baya
Nasıl yaptığınıda merak ettim ama ustaya meslek sırrı sorulmaz
Yazdığım yorumlari kaldırip beni engellemis arkadas sanırım bir avcı aslanın jungle izinsiz girdim 😅 niyetim hosluk yapmaktı halbüki.
Bu arada sevinebiliriz yazmıstin en son bende göğe bakalım doye cevap verdim içimde kalmasin engellemiş birde beni.😅
Marjinal birisiniz ve söyleneni anlıyorsunuz güzel, neden engelledi onu anlayamadım 😅
Kızlar soruyorda bu tipler "avcı" dedigimiz kisiler siz cevap verince potansiyel gördü herhalde benide rakip , rskip eksiltti.
Burada yabi sitede bu tatz insnslarin brnim bildigim 5 kez mahkemelik bile oldular.
Eski üyelerdeyim biliyorum siteyi, bir kadınla bir erkeğin konuşması oralara çekilmesin artık ne diyeyim
Bende eski üyelerdenim sınırdayım hep çünkü samimi bir uslubum var kadın erkek ayırt etmeksizin yanlış anlıyorlar sekil a da görüldüğü üzre ve dikkat edersen arkadasın sorusuna sadece kadinlarla iketisim kurmuş erkeklere yorum yaomamış bari nezakrtrn onlarada cevap verde niyetini ulu orta belli etme.
Dikkat etmedim doğrusu, etmem de, onun değil benim niyetim beni alakadar ediyor, çok sınırı aşarsa engel bırakmak zor değil, takılmam ben çok bunlara
Böyle olması gerekli ama işte asıl bahsettiğim konu gayet iyi niyetlede yaklaşsam yanlış anlaşılmaktan kaunaklı sınır çiziyorum bu tarz insanlar yüzünden.
Yoksa beni ilgilendirmiyor kimin ne halt ettiği ama dolaylı yoldan etkileniyorum daha dün iki arkadaşım siyeden gitti bu tarz insanlar yüzünden sinir bozucu sadece.
Sınır çizebilmeli insan. Çoğu kişi buraya eğlencesine, kafa dağıtmaya, sosyalleşmeye veya karmaşık düşüncelerine yol bulmaya geliyor, can sıkmamak gerek, herkesi ayrı ele alıp, davranışlara dikkat etmek gerek. Seninle c*nsellik konuşmak isteyenle gidip konuşabilirsin, neden bu konuda tavrı kesin olan insanı zorlarsın ki, kendi başıma geldiği içinde yazdım bunu 🤦🏻♀️
haklisin aslinda herkes buraya farkli bir amacla geliyor ve kimsenin cizgisini zorlamamak gerekiyor tavri net olan birini zorlamak dogru degil insan sinir cizebilmeli buna saygi duyulmasi lazim senin dedigin gibi biraz daha dikkatli olmak en sagliklisi ben de kendi adima sinirlari korumaya calisiyorum niyetim sadece kalite ve guzel arkadasliklar kurmak ama dayanamyip giden güzel insanlarda üzuyor beni
Kendimi ifade edemedim mi ben kusura bakma algilayamadım zor bir gündü.
Hayır gayet iyi anladım, zor bir güne güzel bir kahve öneririm veya bitki çayı 🍵🤗
Teşekkür ederim kafein çok kullnamıyorum spor yapıyorum düzenli çarpınti yapiyor bitki cayına hayır demem ama.
Cep telefonu
📱 Cep Telefonu
→ İletişim ve bağlantı ihtiyacın yüksek
→ Haber almak, mesaj görmek seni rahatlatıyor
→ Sessizlikte fazla düşünüyorsun
→ Görülmek ve hatırlanmak senin için önemli
Kulajlik
🎧 Kulaklık
→ Yalnız kalma arzusu
Dogru