Aşırı mekanik olduğumu söylerler. Sürekli mantıksal baktığımdan ötürü, bazı hareketleri anlamlandıramıyorum. Bu yüzden konu başkalarının derdi olunca profesör kendiminkilere gelince, sıvıyorum AKCXKLBHKHKSFDSA
Kızım aynısından 10,20 tane çekmek nedir yuav, tamam memen var sen tehlikesin tamam da, sonra ben öyle konuşunca oradan vuruyor oluyor ha ŞLDSAFŞAKFASDFA
Yok ya öbürü eğik olduğu için, ilk bakışta anlamıyordum nicke bakmam gerekiyordu, soruları geçmem 1 saniye gecikiyordu, bu daha düz, daha iyi aŞLKMCVSKŞLAVLAAÇDS
Ama işte artık memeler kadar olmasada ufak çaplı bir samimiyetimiz var, cevap veriyorum KŞLDSFKŞASASAS
Özelden yazdım ben ona sildim ok yazmış SS aldığı belli birde diyor senin olduğunu nerden bileyim ah slk o emoji kim koydu ağzına 😅 resimlere emoji atıyorum çalındığında belli olsun yok yetmedi isim yazıyorum artık
AÇLDNKDLJLDAA Bana giren çıkan yok kızım alalaa ben niye avuca bakayım ALŞİADAŞSDD Ama sonra bana yok şuradan vuruyorlar buradan vuruyorlar da dime yanee :d
Duygusal ve vicdan Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum birini kafaya taktım kendi kendime öfke ve kızgınlık duydum kafamda çeşitli şekillerde senaryolar düşünmeye başladım ve şu anda kafam çatlıyor. İçimde biriken cümleler sözler.
Zayıf noktanı bilirlerse oradan vuruyorlar. Kimse yapmaz demiyorum çünkü şartlar değiştiğinde insanlar da bizim tanıdığımızdan öyle farklı insanlar oluyorlar ki zayıf noktanı bilirlerse tam da oradan vuruyorlar.
En çok iyi niyetimden vuruyorlar diyebilirim 😂 İnsanları anlamaya, şüphe etmemeye çalışıyorum; bazıları bunu “enayi”lik sanıyor. Sosyal medyada da duygusal yanımdan dalga geçmeye çalışanlar oluyor. Ama zamanla filtrem gelişti, herkese açık kapı bırakmıyorum artık 🚪✨ Seninkine en çok nereden sıkıyorlar ateşi, merak ettim doğrusu 🙃