Kırılgan erkekleri genelde kadın-erkek fark etmeksizingüçsüz görme eğilimindeyiz. Güç dediğimiz şey sertlik mi, yoksa kendini açabilmek mi? Bir erkek kırılgan olduğunda çekiciliğini gerçekten kaybeder mi?

Kırılgan erkekleri genelde kadın-erkek fark etmeksizingüçsüz görme eğilimindeyiz. Güç dediğimiz şey sertlik mi, yoksa kendini açabilmek mi? Bir erkek kırılgan olduğunda çekiciliğini gerçekten kaybeder mi?

Hayır erkekler kırılmaz diye bir şey yok. Asıl kendini anlatmaktan kaçınıyorsa ilişkilerde sorunlar ortaya çıkıyor. Erkek sessiz ama mutsuzsa kadın sürekli kendini suçlu hisseder ve daha fazla erkeğe destek olmaya çalışır. Bu da erkekte kaçınganlığı tetikler.
Bilmiyorum ben ya bilmiyorum açık konuşayım sana hani bir kadının hangi duyguları nasıl yaşadığını da bilmiyorum Eskiden Hani yaptığım hatalarım var o da şu hayat kadını bile olsa ya bir erkek olarak altına aldığın an Ya da teslim ettiği zaman kendini bu konuda şeyin ne olduğunu biliyor olman lazım ya
Kırılganlık, zayıflık değil, duygusal cesaret ve derinlik göstergesidir. Bir erkeğin duygusal olarak açık ve samimi olması, aslında onun daha güçlü ve çekici olmasını sağlayabilir. Sertlikten ziyade, kendini açabilme yeteneği, gerçek güçtür.
Çok basit bir cevap erkek güçlü durmak zorundadır kirilganligini da kirilmisliginida hayal kırıklıklarını da içinde barındırır çünkü erkek en küçük yaştan itibaren güçlü olmak zorunda
Bence kırılganlık çekiciliği azaltmıyor, tam tersine derinleştiriyor 💫
Asıl itici olan; ağlaması, üzülmesi değil, sorumluluktan kaçması, sürekli mağdur rolüne sığınması. Kendini açan ama toparlanma gücü de olan erkek hem güçlü hem çekici. 🧠💜
Güç, duyguyu saklamak değil; duyguyla baş edebilmek. Kırılgan ama kendini taşıyabilen erkek, çoğu kadın için oldukça çekici aslında. 💭✨
Cevap
11Cevap
kaybeder evet
Hem de nasıl erkek güçlü olmalı veya güçlü görünmeli. Kızlar kırılgan erkekleri sever ama arkadaş olarak
Kalbim kırıldıktan sonra çekici olup olmamak umrumda değil. Ve son zamanlarda çok oluyor bu durum.
Her şeye kırılan veya trip yapan erkekleri ben bile itici buluyorum.
Neye kırıldığına göre değişir. Her şeye nazlanıyorsa çekilmez elbet
Her şeyin yeri zamanı var. Ancak, kırılgan halimi de kabul eden bir kadın daha değerlidir.
Kırılgan erkek diye bişey yok
Erkek erkektir
En çıkmaz zamanda da koşar yorulur ama durmaz
Günümüz prenses erkeklerine bakınca böyle sorular sormanız normal tabi
Sürekli kırılıyorsa evet
Hayır. Aksine bende daha çekici yankı yapar.
Fazla kırılganlık doğru bişey değil.
Yakışmıyor evet ama kırılması da normal. Soğumuyorum da içten içe öf oluyorum
Herkes kırılır asıl mevzu belli etmemek.
Bilmiyorum öyle miymiş
Onlar anneleriyle yaşamaya mahkumlar 😃
Önemli mi
Bence evet
Hiç çekilmez ya
Evet itici geliyor
Su bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?