Ben niye böyle anormalim?

24 yaşıma gelmişim şimdiye kadar bir kere evlilik hayali kurmadım, cinselliği hiç hissedemedim neredeyse hani çok umursadığımdan filan değilde bir insanın bu kadar hissiz olması sağlıklı ya da normal değil zaten kendimi normal bir insan olarak tanımlayamadım uzun zamadır depresyon ve takıntı ile savaştım benim gücüm kalmadı hayata devam etmek, yemek yemek, konuşmak kısacası her insani davranış bile aşır saçma geldi bana neden hayattayım diye sorguladım hep o kadar dua ettim ki ama allah belkide beni hiç ama hiç umursamadı hatta namaz bile kıldım, oruç tuttum iyi biri olmaya çalıştım yıllarca elimde geçen kocaman bir sıfır ben bu hisleri hiç ama hiç haketmedim isyan bile etmedim ama artık dayanamayacak seviyeye geldim hayatıma bile son verdim ama başaramadı o anda bile bana değer, sevgi veren kimsem yoktu anne, babam, dayım, teyzem de dahil kimsesiz gibiyidim intiharı hala ertelemeye çalışıyorum aklıma geliyor ama iyi daha doğrusu normal bir insan gibi hissetmeye çalıştım ama imkanı yok gibi çünkü ben o kadar güçlü değilim Allah'a karşı çok kırgınım çünkü ettiğim binlerce duanın 1 kere bile karşılığı olmadı zaten karşılıkta beklemedim ama artık umrumda bile değil sadece biraz olsun normal bir insan gibi hissetmek istiyorum..
Ben niye böyle anormalim?