Selaaammm 💖
insanlığa faydası olsun, dünyanın geleceğine olduğu gibi. Empati, sevgi, aşk, hassasiyet, doğaya sevgi gibi şeylerden bahsediyorum. Yani daha çok manevi değeri olan bir şey 🧚♀️
Siz yinede aklınızdan geçeni yazabilirsiniz tabi kii..

Selaaammm 💖
insanlığa faydası olsun, dünyanın geleceğine olduğu gibi. Empati, sevgi, aşk, hassasiyet, doğaya sevgi gibi şeylerden bahsediyorum. Yani daha çok manevi değeri olan bir şey 🧚♀️
Siz yinede aklınızdan geçeni yazabilirsiniz tabi kii..

Tarih boyunca detayda yazdığın olumlu özellikleri taşıyan insanlar da oldu, tam tersi şekilde etki edenler de (aksini iddia ediyorlardı muhtemelen)
Bizden sonra da bunlar aynı şekilde var olacaktır. Yani özellikle bir şey bırakmak istememe gerek yok. İhtiyaç dahilinde insanlar üzenlerine olan kalıpları giyerler..
Haklısınn 🌸
Hayalperestliğim tuttu ehehe
Ben biraz fazla rasyonel bir cevap vermiş olabilirim 😂
Bende var biraz hayalcilik kabul ediyom yav 😅
Ne güzel işte hayal kurabiliyor olmak 🤩
Eveeet, ben severim.. Bilirimde olmayacağını ama düşünceside yetiyor ki 🧚♀️
Nezaket. Kırmadan konuşabilmeyi, güçlüyken bile incitmemeyi. İnsanların birbirine daha yumuşak, daha anlayışlı yaklaşabildiği bir iz bırakmak isterdim. Çünkü nezaket küçük görünür ama dünyayı taşır.
Karamsar bir kişiliğim var bunu bırakmak istemem.. hatta mümkün olsaydı bütün karamsarlığı alıp giderdim bu dünyadan eheheheh
Başkada aklıma gelmedi düşündümde : )
Senin düşünce/fikirlerini bırakmak isterdim ben
Sana sorduğum soruların cevabını vermiş olduğun düşünceler ve fikirler diyeyimm
Neye şaşırdın? 😀
Kabul ediyorsan sende, bırakalım mı?
Her insan her şeyi kendince yorumlar, farklı görür. Benimkiside öyle 🧚♀️
Bu adamın canlı veya cansız varlıklara olan hassasiyetini alıp tüm insanlara enjekte etmek lazım. Mirasla çözülmez bu iş. Eşit dağıtım şart 😀
Nasıl mı? İşte böyle. İnsanlara aktararak, anlatarak 🌟
@SoloSofistike aynen öyle hanım’cım 🧚♀️
@SoloSofistike alemsin kuzen yav ahhaba hisse senedi değil fikir ve düşünce bırakıyoruz heee : )
@Selinawoman anladım ehheeh
Halka arzdan uygun fiyattan girilmediği sürece hisselerin de bir esprisi kalmadı. İğneyle kuyu kazmaya benziyor.
Ben Bes'leri besleyip, fonlarını takip ve kontrol edip; üc beş de emtia biriktirip köşeme çekilicem 😀
Çünkü tüm bu kaosu o emtialarımızı elimizden almak için çıkarıyorlar. Borsada da özellikle maden ve metal sanayi hisseleri düzenli olarak sisirilip sisirilip patlatılıyor. Bunu en net geçen hafta gördüm somut olarak. "N'oluyo lan?"dedim kendi kendime ehehe
Sonra nette bir yazı gördüm. "Herkes elinde olana sahip çıksın. Emtia savaşları başladı"diyordu. Taşlar o anda oturdu yerli yerine 😀
Yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel analiz ve stratejidir arkadaşlar.
@SoloSofistike bol kazançlar hanım’cımm, eline zihnine sağlık 💖
Elimizdekilerine sahip çıksak yeter eheh
Evet o yüzden Bes fonları fazla bölmeden risk aldım uzun vadeli olduğu için. Bakalım ne olacak ehehe
Daha çokları senin olsun 🙏
O fonları yöneten yöneticiler var. Bakalım ne kadar iyi yönetiyorlar bir görelim dedim 😀
🙏🫂
@Selinawoman alım fırsatlarını (dünkü düşüşler gibi) değerlendirirsek daha fazlasını da yapabiliriz Monroe'cim 💖
Selinacım ne güzel bir soru sormuşsun, resmen kalbinden konuşmuşsun 💞 Bense insanlığa “anlamaya çalışma çabası”nı bırakmak isterdim. Yargılamadan önce sormayı, dinlemeyi, empati kurmayı… Bir de kim ne der diye düşünmeden, kalbinden geçen iyi şeyleri göstermeyi. Biraz cesur sevgi, biraz da merhamet mirasım olsun isterdim 🌱✨
İremologum ne de güzel söyledin. Sana uzun zamandır İremologumda demiyordum eheheh nasılsın? 🧚♀️
Cevap
14Cevap
Hayvan sevgimi ve merhametimi
miras bırakmak istemem.
Saygı. Rütbecilik yapıp, alt konumda bulunan insanları gereksiz gördüğü için ezen kişiliklerden kurtulsak, Dünya çok güzel bir yer olabilir bence.
Eline sağlık, aynen öyle 🙏
Adamlı ksajfbashkjOnur şeref adillik... Ben sizi öldü sanıyordum selina buralardaymışsın. D
Aldık kabul ettik ahaha dur daha çok gencimm Psycho 😂
Allah sağlıklı huzurlu bol ömürler nasip etsin efenim.
Aminn sanada 🙏
Merhamet bende fazlasıyla var, saygı, sevgi, empati
Her şeye karşı kalsın onlarda o zaman, insanlığa, hayvanlara, doğaya 🙏
İnşaallah faydalı şeyler bırakacağıma inanan biriyim.
minnoşluk tatlışlık ve piremseslik tozu serpmek istiyorm ahahahah
Ya Hindistan’daki gibi yaksınlar ölünce beni külümü bile bırakmak istemiyorum
Delilik, psikopatlık, cesaret ve dürüstlük en önemlisi sadakat. Günümüzde çoğu insanda bunlaryok
Adalet ile tevazu anlayışı
Bunlar güzel şeyler 🌟
Nezaket ve merhamet. Biraz sivri dil de ekleyebilirim ama boş ver bunu iptal edelim kötü bir özellik çünkü
Komple kişiliğimi
Peki ama ya en baskın tarafııı hangisii
Hepsi birbirinden baskın, seçemiyorum dkfj
O zaman tamam kabul ediyoz ahahah
😅🙏🪻
Empati , merhamet , vicdan.
Hepsini aldık kabul ettiiikkk
Ahahs
adalet duygumu
🙏
Boşkoyun ula kim uğraşacak 😅
Ele olsun ehehe