Egomu mu yoksa kalbimi mi dinlemeleyim?

Unide bir çocuk ile tanıştım ve evlilik kararı aldık. Çocuğa aşık değildim aile evinden rahat bir şekilde kaçabilmek için evlendim o da aynı şekilde aile evinde veya yalnız yaşamak istemiyordu. Fakat o bana aşıktı. Sürekli sende beni seversin mutlu oluruz diyordu. Bende ona ben seni ne sevicem falan diyordum sürekli kötü davranıyordum. Ama şimdi ona çok aşık oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ona baktıkça. Galba fark etti ona aşık olduğumu. Gece uyumak için yatıyoruz sarılmak opemk istiyorum uyumasını bekliyorum öpmek için tam yaklaşıyorum ne oldu gizlice öpücek misin beni diyor seviyorsun dimi sende beni falan diyor. O an içimden bir ses sakın aşık olduğunu belli etme onu haklı çıkarma sevme onu diyor. Bende terliyorum onu bir bahane uyduruyorum gidiyorum yanından. Daha sonra başka bir ses diyorki aşığım desen ne itraf etsende istediğimiz kadar vakit geçirsek diyor. Sanki egomla kalbim içimde kavga ediyor ve ben maalesef ki egomu daha çok dinliyorum. Ne yapıcam kalbim çok acıyor kocamda ben böyle davrandığım için soğmaya başladı benden.
Egomu mu yoksa kalbimi mi dinlemeleyim?