- ne alaka dediğinizi duyar gibiyim 🙄🤦🏻
- Kafanıza değil taş Kaya fırlatırım 😒 her gün duş alıyorsa kirlidir. saf mısınız 😒 Temiz olan haftada bir , ayda bir duş alır😒

Saçın her gün yıkanması doğru değil diye duydum saçın yağa da ihtiyacı varmış her gün yıkanmak bana gereksiz geliyor ya yazın çok sıcak oluyor her gün duş alma ihtiyacı hissediyorsun serinlemek için Fakat kışın dışarıda sıcaklık eksi 2'lere kadar düşüyorken buz gibi sokaktan eve gelip her gün duşa girmek için m*anyk olmak lazım 😂 Normali 3 günde bir falan yıkanmak diye düşünüyorum
Sadece su üstünden akıyosa pistir. Balık değiliz her gün veya günde iki kere duş bana saçma geliyor hdjfkgl kışın özellikle. Yazın günde üç kere de girersin suyun altına :D kese ve peeling yapıyorsa evet diyebiliriz
Sabunlanmasam bile hergun sadece suyun altina girer cikarim bazen her gun sabunlarim bazen hafta da 1 bazen 2 gün de bir bazen 3 gun de bir duruma gore ama suyun altina girerimhaa baktim su kesmiyor yetmiyor rahatsiz oluyorum o zaman sabunlarim
Cevap
7Cevap
Duş alıyorum her gün, yoksa rahatsız hissediyorum.
Nasıl duş alacağını bilmiyorsa kirlidir
Ne alaka🙄 titizdir, yazın günde 2 kez aldığım oluyor şimdi ben pasaklı mıyım 😒
Kirli olmaktan değil ama en azından içimiz rahat oluyor ben bazen güne 2 defa bile duş alıyorum.😄
Her gün alıyorum ya zor geliyor bazen ama alıyorum. Arada bornoz kurumamış oluyor ıslak ıslak yinede ikinciyi alıyorum bazı günler
Ne alaka ya temiz olan yılda bir duş alsa neyine yetmiyor kardeşim az tasarruf lütfen. Suyumuzu verimli kullanalım 🙏🏻
Her gün duş sağlıklı değil. He dersin ki soğuk duş alıp 7 dk sürüyorsa sağlıklı. Ama sıcak su ile banyo yapar gibi duş alınırsa sağlıksızdır.
Ruhunu bilmem ama bedeni temizdir tabi doğru yıkanıyosa düz su tutmuyosa
Ben alıyorum değilim sadece duş almayınca rahatsız oluyorum.
Bana onlar çok kirli geliyor ya 😂 yoksa niye her gün yıkansınlar 😂
gözünle göremediğin binlerce mikrobu üstüne topluyorsun her gün tabii ki kirliyiz saçlarım kısacık olsa her gün yıkanırdım😪
Alakasını çözemedim ama iyi yerden sorulmuş jsnnn
ay kendimi bi kötü hissettim kgkgk hayir degildir ama aliskanlik oldu artik dönüs yok kfkfkgkg
Doğru. Ben ayda bir alıyorum mesela🙄
Biz ne dedik😏
😏
Hayır hergün olması gerekiyor zaten
Farklı bir bakış açısı aklıma gelmezdi
Yağmur yağınca anca
hayır temiz olmak için dus alıyor sonucta
duş kadar güzeli yoktur 🙄
su tasarrufu onemli😂
Alışkanlık
Evet 🤦♀️
Çabuk kokar