Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Yerine göre ikisi de. Yanlış yerde dert olabilirim, çünkü susmam, derinim, yüzeyde kalmam. Ama doğru yerde de deva olurum; dinlerim, anlarım, yanımda hissettiririm. Aslında mesele ne olduğumdan çok, kimin hayatına nasıl girdiğim.
Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı.
Tam 1 hafta önce bir arkadaşın akrabası için Kızılay'a gidip kan bağışında bulunmuştuk; dün telefonuma gelen mesajda, kan bağışımın 3 kişiye ulaştığını ve adıma 3 tane fidan ekildiğini de öğrendim, mesaj gelmeden dakikalar öncesinde de bu konu hakkında kendi kendime sorular soruyordum ve birilerine deva olmaya vesile olduğumu öğrenmek bile beni fazlasıyla mutlu etti...
Dediğin gibi kişiye göre değişir strese soktugumuz da olmuştur. Derdini paylaştığımız da. Genelde insanlar dertlerini paylaşır daha çok ama devayi kişinin ancak kendi bulabilir
Güzel soru 😄 Bence çoğu insana bazen dert, bazen deva olduk zaten. Ben kendi hayatımda daha çok deva tarafındayım diyebilirim; dinleyen, toparlayan, omuz olan roldeydim hep 💆♀️ Ama itiraf edeyim, bazılarına da fazlasıyla dert olmuş olabilirim, özellikle sınır koymayı yeni öğrendiğim zamanlarda 💔✨