- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
4 ayBenden uzak durulmasını tavsiye ediyorum ama psikolojilerini bozduğum için değil, zaten bozuk olan psikolojileriyle beni rahatsız etmelerini istemediğim için djdhd
111 Yorumla- 4 ay
işte boğulan insan yanındakini de kendiyle birlikte su altına çeker. O nedenle ne yapıyoruz kafasından tutup iyice bastırıyoruz ki iyice boğulsun 🤣
- 4 ay
Ötede boğulsunlar ya uğraşamam shsh keyfime düşkün insanım ben embesil çekemem sjdjd
- 4 ay
Öyle ama işte eceli gelen i. t durumu oluyor maalesef 🤣
- 4 ay
Cami duvarına yollarım direkt he ama gelip bana poposunu dayarsa olacaklardan ben sorumlu olmam o ayrı konu sjdjd
- 4 ay
joplarım mı diyorsun 🤣
- 4 ay
Sürpriz olsun ahshdhs
- 4 ay
Öğrenmek isteyen gelsin diyorsun yani 🤣
- 4 ay
Gelsin demiyorum gelen görsün diyorum sjdhd
- 4 ay
inşallah straponcular bunu bir davet olarak görmez 🤣
- 4 ay
Onlara büyük boy vibratör hediye ediyoruz
- 4 ay
eşantiyon da var diyorsun yani 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
4 ayNe çok seviyorlar bu kötü davranışları ve huyları, kedilerini böyle bilmeyi ve ifade etmeyi... iyi psikoloji bozarım, beni kimse tanımaz, ben böyleyim, beni anlamak imkansız ve. b. Böyle devam edin pek bir şey olacaksınız hepiniz 🤦🏻♀️ uyutun kendinizi tâbi
118 Yorumla- 4 ay
Kediler nasıl nasıl biliyormuş 🤔
- 4 ay
"kediler meğerse kendilerini gerçekten bilmiyormuş" 😏 @fesfs kardeşimiz bir soru sormuştu da, profilimde cevaplanan 4. soru oluyor, insanların zaafları diye, sadece söyleyen taraf olmamaya çalışın, iyi kullanmayı öğrenin ve bunu anlamamış gibi yaparak adaleti sağladım sanmayın, uyutmayın kendinizi. Allah kolaylık versin gerçekten
- 4 ay
Şöyle yapalım sen sen ol ama kimseye nasıl olması gerektiğini söyleme. İnsanların zaafları beni ilgilendirmiyor. Neyi öğreneceğimi de senden öğrenecek değilim, nasıl davranacağımı da. Bunu yapmak iyi bir karakter göstergesi değil sadece hadsizliktir. Gorusundeki üslûpsuzluguna binayen verilen cevabın üstünde bir de insanlara ders vermeye de çalışma daha da bir üslûpsuzluk oluyor.
İnsanlara nasıl davranması gerektiğini söylemek kadar büyük hadsizlik yoktur. Sen diyeceksin ki şimdi senin yaptığın şey o değil mi. Ben bana nasıl gelindiğine bakarım ona tepki koyarım. Bana nasıl davranman gerekeni söyleyerek gerekli sınırı çekerim ki terbiyesizlik yapılmasın 👍 dünkü çocuğun gelip bana neyi nasıl yapmam gerektiğini anlatmasına ihtiyacım yok büyüyünce kendi istediği gibi davranır 👍 - 4 ay
@herkesboyle Kimsenin psikolojisini bozmam aksine milletin aptalca şeyleri benim aklımla oynuyor düşünün bir insanı insan yerine koyup dertlesiyorsun ama o ilk fırsatta seni onunla vurmaya çalışıyor ne kadar basit aşağılık bir davranış @Catutigernos sözüm sana değil arkadaşım beni iyi bilirsin. Çok alttan alırım sabrederim haklıda olsam susarım çok zaman ama bu suçlu olduğum anlamına gelmiyor bazılarına cevap vermeye bile değmez boyle oldukça da sınırını haddinden fazla aşan kişiler de olmuyor değil.. hayvanların bile eğitildigi bir dünyada egiltilmeyen laftan anlayan sözde insanların olduğu bir çağdayız..
- 4 ay
Başka bir şey dememe gerek kalmıyor, gerçekte başladığınız niyeti yok saydınız ve tamamen konuyu anlamadınız (her ikiniz), sorun değil. Başka konuları açmaya meyilli cümleler var ama dediğim gibi gerekmiyor, sohbet için teşekkürler
- 4 ay
@fesfs valla konunun senle ne alakası var bilemiyorum. Yukarıdaki bu cümleleri kullanan insana eşini aldatan erkeğin çocuğunun ve eşinin onla iletişim kurmamasina arayıp sormamasina acır mısın desem acımam der. Gelmiş seni etiketlemiş. Konuları bilmiyorum. Sen de beni bilirsin sitede ne oluyor ne bitiyorla ilgilenmem. Herkesle samimi olup her şeyi mi de anlatmam. Açıkçası sitenin entrikalarıyla ilgilenmedim de ilgilenmiyorum da. Seni etiketleyen kişinin konuyu buraya getirmesini de açıkçası art niyet olarak gözetiyorum. Kişinin cevabındaki üslubu da bunu destekliyor zaten. Bu arada tepkim cevaplayan kişinin sana laf vurmak için benim sorumu kullanmasına
- 4 ay
@Catutigernos Ben anlamadım ki 😀 dün bir soru sordum ben genel onun için etiket yapti sandim , site de herkes herkese sallıyor zaten klavye arkasında şövalye herkes. Bende konuyu anlamadım ve neden buradayım anlamadım 😀😂😀😂😀🤣
- 4 ay
@fesfs sen de düşmüşsün demek ki 🤣 artık düşene bir tekme mi yoksa elinden tutup kaldırmamı bilemem 🤣 onlardan biri erkek ama tam mahalle karısı gibi yine fenomen yapmışlar.
- 4 ay
@Catutigernos ben bu bayanı tanımıyorum aklıma da bir art niyet gelmedi açıkçası bağlantı ne sen dedikten sonra bak şimdi ne olabilir diye düşünüyorum.. benimle ne alakası var @herkesboyle beni neden etiket yaptın
- 4 ay
@fesfs işte bak yukarı yüksek ahlak profilinden bahseden bir insan. Sorunu bilmiyorum ama dertleştiğin kişinin anlattıklarınla seni vurmasından bahsetmişsin. Peki böyle yüksek ahlak profiline sahip olan biri bir insanın hassas olduğu incindiği bir konuyu niye dile getirirsin. Babasını kaybetmiş birine iki de bir babasının öldüğünü mü hatırlatırsın. Biz buna belden aşağı vurmak diyoruz. Normali yarayı deşmezsin ki yara iyileşsin. Siz ne dersiniz bilemiyorum. Bak en büyük örnek görüş sahibi bile senin açtığın derdi ortaya koydu :))) o nedenle her şeyimi anlatmam ki ne milletin ağzında sakız olsun ne de bana karşı insanların elinde kozu olsun. O nedenle saçma sapan şeyler uyduruyorlar hakkımda ona da zaten belirli iq altı insanlar inanır aklı başındaki insan hemen anlar.
- 4 ay
@Catutigernos yani bende anlatmam, sadece müsade ettiğim kadarını biliyorlar. Sadece bildiklerini sanıyorlar. İnsanlar değisik ya, bu sitede zaten düşmanım bile olaracak karaktere sahip olmayan o kadar cok insan var ki, bomboşlar. O yüzden çok saapmamak lazım.
- 4 ay
@fesfs ben burada biraz vakit öldürüp kafa dağıtmaya giriyorum ama bazısının hayatı tamamen burası dolayısıyla ruhsal sorunlarını, kaotik iç dünyasını da buraya yansıtıyor ve buraya taşıyor.
- 4 ay
@Catutigernos kesinlikle arkadaşım aman seni Bilen biliyor keske bir çoğuda senin gibi delikanlı olabilse.. kahve içen mi😂😂😂
- 4 ay
@fesfs malzeme aynı malzeme ama bünyede oluşturduğu etki farklı herkes kendince biliyor. Hep derim içimde hem bir melek hem de bir seytan vardır. Hangisine denk geleceği tamamen karşımdakine bağlı 🤔 bizde önce yemek sonra kahve ikram edilir 🤣
- 4 ay
@fesfs eyvallah 🙃
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. İstemeden bozacak biri değilim. Bilerek kırmak, manipüle etmek bana göre değil. Ama netliğim, susuşum ya da mesafe koyuşum bazen karşı tarafı zorlayabiliyor. Psikoloji bozan şey genelde oyun değil, aynayla yüzleşmek oluyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi “gayet başarılıyımdır 😈” diyenler aslında genelde iki gruba ayrılıyor: Gerçekten manipülatif olanlar ve sadece egosunu besleyenler 😏 İnsan psikolojisini bozmak marifet değil, çünkü dönen her şey eninde sonunda sahibine döner. Sen ister kaos sev ister şaka yap, uzun vadede en yorulan yine sen olursun. Biraz da insan onarmaya çalış, daha zor ama daha zevkli 😉🧠
23 Yorumla- 4 ay
Peki bir şey de başarılı olmak aynı zamanda aktif olarak yapmak anlamına gelir mi? Yoksa o kişide bu kabiliyetin olduğu anlamına mı gelir?
- 4 ay
bir şeyde yeteneği varsa başarılı değil midir? Ayrıca pratik olsa bile psikolojik şiddet uygulamaya çalışanlara karşı bunu yapmak kişiyi manipülatif mi yapar? Yoksa manipülasyona karşı kendini koruduğu anlamına mı gelir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 4 ayBenle uğraşanların psikolojisini gayet güzel bozuyorum, geri karşımdaki kişilerde beyin olmadığı için bozmak da zor oluyor.
14 Yorumla- 4 ay
ikinci tipleri bozarken ulu orta bozacaksın onların bozulduğunu anlamasına gerek yok etraftakiler bozduğunu görsün yeter 🙃
- 4 ay
Öyle yapıyorum zaten rezil ediyorum millet ne m*l olduklarını görüyor :) birde atarlı atarlı konuşurlar hepsi ellerine verene kadar. neyse ötede oynasınlar
- 4 ay
Sakin şampiyon 🤣 geçen bir tanesi erkeklere sallıyor kaç erkek tanıdın diyorum. Sen çorbanın tuzlu olduğunu anlamak için bütün çorbayı mı içiyorsun dedi. Öyle mi o zaman sevgilisinin en yakın arkadaşıyla birlikte olan, en yakın arkadaşının sevgilisiyle olan kızlar var. Bu durumda bir yudumdan çıkaracağımız sonuç bütün kızların k. şar olduğu. Öyle mi değil tabiki ama karşıdakine kendi lafını soksan bile kendini haklı görmeye devam edip daha çok hırs yapıyor daha çok saldırıyor. Sakin olacaksın lafı sokacaksın ama kaliteden de feragat etmeyeceksin güzelce ezeceksin. Çünkü karşındakinde zaten eziklik kompleksi var. Çıkışlarının sebebi de o, sen ezdikçe o strese girecek kıvama getirip sal gitsin kime bulaşıyorsa bulaşsın
- 4 ay
Saldırsın köpeklerin elinde sonunda enerjisi tükenir o zaman da ben de saldıracağım :D bu tür kişilerle uğraşırken saygı duymam bunlara. insan gibi de davranmam çünkü tek anladıkları dil bu ne yaparlarsa 1 fazlasını yaparım dert değil. ama sabırlıyım neyse ki onların seviyesine düşmeme gerek kalmıyor kendi ayaklarına takılıyorlar.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelde toparlıyorum.. ruh hastası gibi davranan benim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayDüzeltmekten keyif alıyorum, bozmaktan değil. Yeterince sorunlu insan var ama sorun çözen insan sayısı çok az.
11 Yorumla- 4 ay
Kimisini bozmak gerekiyor ama
- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
s 4 ayDemekki herkese karşı o yönünü göstermiyorsun🤔
3 4 sene önce falan harikaydım bu konuda, uzun zamandırsa kendi halinde biriyim.11 Yorumla- 4 ay
Herkese her şey gösterilmez 🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı.
u 4 ayÇenemle, erkek arkadaşımın psikolojisi bozmuştum😂
22 Yorumla- 4 ay
Zaten ne çekiyorsa erkekler çekiyor 🤨
- 4 ay
@UykucuHilal sıra yenisinde mi? 😅🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayBugün bu işi layığıyla yaptim herkes delirdi:))
111 Yorumla- 4 ay
ne yaptın hayır olsun 🤔
- 4 ay
Arabanın arkasında oturdun araba ses yok kimse konuşmuyor bu shrekdeki essek gibileri rahatsiz ettim ayrica sarki söyledim gıdıklamista olabilirim insanları. Yol uzundu napiyim canim Sıkıldı: )))
- 4 ay
İnşallah şoförü gıdıklamamışsın 🤔
- 4 ay
Yok yaaa onu rahat bıraktım: )) şoför sen sür öndeki aracı takip et dedim kizdi
- 4 ay
ne çektirmişsin insanlara 🤣
- 4 ay
Bugün böyle oldu birazcık daha bayağı bir eziyet etimde onalari anlatmayayım: ))
- 4 ay
Onlara eziyet ettim size etmeyim diyorsun yani
- 4 ay
Evet: ))
kotu biri değilim hakkımda yanlış düşünülmesi istemem birazcik ortama heyecan kattım o kadar ")) - 4 ay
Ortam dediğin seyir halindeki araç mı 🤪
- 4 ay
Evet ruh gibiydiler oyle yolculuk mu yapılır şoförün uykusu gelemesin tek amacım buydu :)))
- 4 ay
iyi ki zaten ruh gibisiniz deyip şarampole yuvarlamamışsın aracı 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayİnsan psikolojisini düzeltirim aslında. Bozmada sinir olanlara gerçekleri söylediğim için..
19 Yorumla- 4 ay
İnsanın en çok psikolojisini bozan zaten gerçekler 🤣
- 4 ay
Gerçeklerin de olması lazım ama.
- 4 ay
Herkes gerçekleri ister ama çoğu kişi gerçekleri kaldıramaz. Tecrübeyle sabit. İki kişinin arasını bozmak için bile yalan söylemene gerek yok doğruyu söylemen yeterli 🙃
- 4 ay
Elbette. Doğru olarak söylediğimiz zaman kaybetmiş gibi oluruz ama kazanırız 😊
- 4 ay
Tamamen bakış açısı doğruyu söylediğin zaman iki kişinin arası bozuluyorsa sen arayı bozan olursun 🤔 eyleme değil sonuca bakılır her zaman Melek hanım
- 4 ay
Birgün eyleme bakan kişiler de çoğalır iyi yürek 😊
- 4 ay
İnsanlık tarihinde olmayan bir şeyden bahsediyorsun. Sokakta yaralanan birine yardım edeyim dedin. Kişi yaşadı hayat kurtaran kahraman olursun. Kişi ölürse bu sebepten kimse senin niyetine bakmaz. Sen müdahale edip ölümüne sebebiyet verdin. Senin bu konuda yetkinliğin yoksa müdahale etmemen gerekirdi denilerek yargılanırsın.
- 4 ay
Bir nevi haklısın ama İnsanlık tarihi geliştiği için bu da bir nevi benim ütopyam
- 4 ay
10 bin yıldır gelişiyor bir şey değişmedi dediğin gibi bir ütopya
Ben bozmamda tersine karşımdaki insanın bozulmuş psikolojisini de tamir etmeye çalışırım.
18 Yorumla- 4 ay
Peki sebep 🤔
- 4 ay
Herkesi duzeltemezsin ama hem bunu yapmak en çok seni yıpratır.
- 4 ay
Bana göre 2 lafla kimse düzelmez ama 2 lafla sınırını çekersin. İnsanlar da bu sınırı geçemez ama bu düzenledikleri anlamına da gelmez
- 4 ay
Aksine psikolojiyi de çok güzel düzeltirim. Bir şeyi bozabilmek için nasıl çalıştığını bilmen lazım. Bir şeyin nasıl çalıştığını biliyorsan o zaman düzeltebilirsin de
4 ayKirmizi cizgilerimdendir yapma hickimseye nepsikolpjisini bozacak davranis nede maipulasyonla ism olur dobrayim düzüm dogalim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayben kimseye bir şey yapmıyorum herkes kendi psikolojisine sahip ciksin
11 Yorumla- 4 ay
Değil mi psikolojisini kaybeden sonra bizi suçluyor 😱
Saf gözüktüğümü söylerler. Ama içten içe karşıyı delirtirim ve bunu farkında değilmiş gibi yaparım skjfmsnfnsmfnkdnfkdnfk
18 Yorumla- 4 ay
Safa yatıp ortalığı karıştıranlardansın yani 🤣
- 4 ay
Her şeyi öttün zaten neyini çaktırmayım 🤣
- 4 ay
artık sayende aşçılara güvenmiyorum özellikle çırak olanlarına 🤣
- 4 ay
çorbayı da doğru karıştırdığınız şaibeli 😱
- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
4 ayKötüyüm sanırım. Ya da kimsenin hayatında hiçbir etkim olmadığı için böyle
10 Yorumla
4 ayBozmak kolay marifet iyi olabilmekte iyileştirebilmekte
10 Yorumlaİnsan değil ama kendi pskolojimi bozmakta üzerime tanımam elime su dökemezler
11 Yorumla- 4 ay
O niye peki 🤔
4 ayBir arkadaşım var. Arada resmini atıp nasılım diyor ona “kurbağaya benziyorsun” diyorum. Beni engelliyor 3 gün sonra tekrar açıp doğru söyle diyor 😂 doğru diyorum “at hırsızına benziyorsun” diyince tekrar engelliyor. Sonra tekrar açıyor öyle
10 Yorumla
4 ayBence herkesin psikolojisini bozmak kolay, herkesin kendine göre bir silahı vardır. Marifet, psikolojimizi karşımızdakine teslim etmeden sağlam durabilmek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEğer günah olmasa insanın psikolojisi üzerinden kendi kendini yok etmesini sağlayabilirim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mükemmel olduğumu söylerler.
112 Yorumla- 4 ay
çok iddialı oldu bu 🤔
- 4 ay
nasıl bozuyorsun mesela anlat bakalım 🤔
- 4 ay
İşte mantıklı insanın hali başka oluyor. Sosyal hayatında yapacağın şey budur. Gelip dünkü çocuk bana hayat dersi vermeye çalışıyor sorumda 🤔 sonra negatifi görüyorlar 🤣
- 4 ay
Sarmayan mi var 🤣 hayatı yaşamamış bilmeyen insanlar etraflarındaki insanlara nasıl olması gerektiğini anlatıyor bu da zaten dünkü çocuk olduğunu ve sosyal anlamda aktif olmadığının en büyük göstergesi. Bak hayat tecrübesi en saçma şeylere trip atan tipler bunlardır 🤣 5 dk sonra cevap yazsan trip atarlar
- 4 ay
Onu ayarına göre yaparım. Mesela 2-3 yıl önce birini öyle bir güzel ezdim ki sorumda sapıklık yapıyordu. Adam geçen nasıl bir kuyruk acısı varsa soruma gelip yazdı 🤣 istersen bakabilirsin 🤣
- 4 ay
Olmadım çünkü ülkede hala fikir özgürlüğü var 🤔 ezmek küfür etmek demek değildir, hakaret etmek değildir.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 aybenimkini bozmakta gayet basarililar
11 Yorumla- 4 ay
Kimler 🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayKendimle gurup duyacak kadar iyim 😬😎
11 Yorumla- 4 ay
Gurup duyacak kadar iyiysen iyiymiş 🤔 😈
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayVarlığımız bile bozuyor , birak psikolojiyi 😂
121 Yorumla- 4 ay
Neyi bozuyor 😱 ne yapıyorsun millete sen 🤔
- 4 ay
Sinirsel bağlantı bozukluğuymus öyle diyorlar, kadın gelmiş diyor senden uyuz oldum, sen bjrde bakışları görecen ahhaa adamın karısını uyarması falan 🤣
- 4 ay
Hahah kadın niye sana uyuz olmuş 🤣 kadınların en büyük düşmanı gene kadındır 🤔
- 4 ay
Ben doktorla bile kavga ettim sorma soru bile açtım, bana öğleden sonra yokum pazartesi ya da salı gel dedi gittim ben öyle bjrdey demedim dedi annemde şahit hala yok diyor bana niye öyle dedin dedim , vs vs bana emir verme dedi , peki madem dedim kanlarimi aldın boşa gitmesin dedim ne zaman boş olursun falan , bana boş olunca alacam dedi ,1*2 saat sonra hiç bekleme almayacsm dedi bir küfür ettim hastane de 😂 sonra ağladım yani çok duygusal biriyim elalem bakıyor teselli eden oluyor bir kız geldi o Kendi doktoruna dedi vs öyle gırdim erkek doktora 🥲😅
- 4 ay
Bilmiyorum ya gariplerr
- 4 ay
Küfür etmeyeceksin bu tür durumlarda direkt ağlayacak acitasyon yapacaksın. Milleitn içinde doktorun yaptığı haksızlıkları söyleyeceksin. Kavga edersen millet kıza bak manyak mi der ağlarsan mağduru oynarsan doktora bak yaptığı ayıp derler 🤔
Doktorun eşi mi sana uyuz oldu 🤣 - 4 ay
Ee dedim ya zaten 😄 ben ağlarken sesli ağlarım kapıdan büyükler diyor doktorların böyle yapmasın hiç hoş değil biraz alçaktan alması lazım hey heyetleri yerinde diyorlar erkek doktorunn yanında bile ağladım ağzından kaçtı anlattım 😂
- 4 ay
Manipülatif seni :O
- 4 ay
Valla teselli eden odlu whwhss
- 4 ay
Regl döneminde miydi ki 🤣 birinde ben de bir kadın doktorla sorun yaşadım. Asıl sorun o değildi de gerekli cevabı verince mala döndüydü.
- 4 ay
Bilmem artık 13 gün sonra kontrolüm var bakalım 😃
- 4 ay
Gene aynı doktora mı randevu aldın 🤔
- 4 ay
Ykk erkek doktor yakışıklı sempatik Alicime 😂
- 4 ay
Adamı yardım ettiğine pişman etme de 🤣
- 4 ay
Yok yaa 🤭
- 4 ay
hiç güven vermedin biliyon mu
- 4 ay
Güven bana
- 4 ay
Bi düşüneyim 🤔
- 4 ay
Düşünme güven
- 4 ay
Güven demek olmaz güven vermek lazım 🤔
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstersem yaparım ama üşeniyorum
11 Yorumla- 4 ay
Niye üşeniyorsun 🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aySen benim psikolojim bozuyorsun palyaço 😪
19 Yorumla- 4 ay
Orada benim yaptığım bir şey yok. Senin psikolojinin bozulası gelmiş 🤔
- 4 ay
Soru hakkım yok versene bi tane
- 4 ay
😄😄
- 4 ay
aktarılamıyor maalesef.
- 4 ay
Bi tane ver nolur 😃😂
- 4 ay
onu yönetime söyle 🤣 o da bulursan tabi 🤣
- 4 ay
Ya ver ver ver verrrrr😵💫
- 4 ay
nasıl veriyoruz söyle vereyim
- 4 ay
Veerrrrrr 😂
m 4 ayPsikoloji ne demek yeniyor mu?
13 Yorumla- 4 ay
Gerekirse yediririz sorun yok 🤣
- 4 ay
Beni yedirmek sana mı kalmıs 😅
- 4 ay
Psikolojiden bahsediyoruz :D sen niye üstüne alındın ki şimdi 🤣 ayrıca sana yedirmekten de bahsetmedim gerekirse yediririz dedim.
4 ayBen işime bakarım. Psikolojisi zamanla düzelir 👸🧟♀️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayDüzeltmek için uğraşanlardanım 🙂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Birileriyle uğraşmak istediğimde fenayimdir
10 Yorumla
4 aydüzeltirim tam tersine
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bozanı bozarım, durup dururken zararım dokunmaz.
10 YorumlaRuh hastası insanlardan uzak duruyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben düzeltiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
4 ayBaşarılıyız
18 Yorumla- 4 ay
siz kim 🤔 kaç kişisiniz 🤨 bir de organize olmuşlar 🤔
- 4 ay
Ben keyfim ve kahyası
- 4 ay
bayağı kalabalıkmışsınız 🤔
- 4 ay
Eeevveeettttt
- 4 ay
adam da döversiniz şimdi 🤔
- 4 ay
Lafımızla evet
- 4 ay
Lafla adam dövülmez, ezilir 🤔
- 4 ay
Ben döverim
4 aySanki iyi bk yiyon 😃
04 Yorumla- 4 ay
Niye psikolojin mi bozuldu 🙃
- 4 ay
Hemde nasıl 😃
- 4 ay
Belli 🤔
- 4 ay
😏😏
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
4 ayMarifet mi şimdi bu yaptığın anlamadım
02 Yorumla- 4 ay
tabi ki marifet yetenek demek, bu da bir yetenektir.
- 4 ay
Tamam
Bi kısa dörtlü yazar mısın
10 YorumlaBozulmasın, bozmayalım
10 Yorumlamükemmel
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
4 aySeverim
10 Yorumla Ben deliyem
10 YorumlaMükemmelim
10 YorumlaÜzerime tanımam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayPek iyi değilim
10 Yorumla
4 aySeksten sonraki en zevkli aktivitem
00 Yorumla
4 ayİşim olmaz
10 YorumlaFelaket severim
10 Yorumla