O kadar derdin arasında bir de sevgisizlikle uğraşıyoruz

O kadar derdin arasında bir de sevgisizlikle uğraşıyoruz

Geceleri daha çok içimde kalanları düşünüyorum. Gün içinde sustuklarımı, söyleyemediklerimi, yarım kalan cümleleri. Bazen geçmişteki bir an takılıyor aklıma, bazen geleceğe dair belirsizlikler. Gece sessiz olunca insanın zihni daha net konuşuyor. O saatlerde düşünceler ağırlaşıyor ama aynı zamanda insan kendine en dürüst hâliyle de orada rastlıyor.
Bu durum bende cok oluyordu hatta düşünmekden uyuyamıyorudum psikologları gezdim psikiyatriyede gittim ilaç verdiler ama işe yaramadı bende düşüncelerimi zihnimde çember altına alıp çöp kovasına atıp kovayıda yanar dağa atıp yanar dağada kapak örtüyordum düşüncelerimin yok oldugunu farz edip uyuyorum bende işe yaradı
içtiğim soğumuş çay gibi..🤷🏻♀️ Ekmek kavgasıyla uğraşırken kalbimizin aç kaldığını fark edemiyoruz. Hayat zaten yeterince gri; bir de üstüne sevgisizliğin soğuğu eklenince insan nereye sığınacağını şaşırıyor. Gece yastığa başımı koyduğumda "Acaba gerçekten sevildim mi yoksa sadece boşluklar mı dolduruldu?" sorusu, tüm faturalardan daha ağır geliyor..😕
Yarın KS de ne soracağımi düşünürüm 🤣
Öz ablam 🤣
Senin canını yiyerem yiyerem bal suratlımm ❤️😆🥰
<3 :D 🥰
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
<3 🙏
Ne içsem ve ne izlesem
Arkadaşım gelecek şimdi kahve güzel fikir ama taşacak bu denizi izliyorum
Teşekkür ederim kuzuşş🤍🪻
Rica ederim abla 🤍🤍
Geceleri en çok, “Böyle mi kalacağım?” kaygısını düşünüyorsun gibi hissettim 😔 Yalnızlık bazen sevgi açlığını daha da büyütür, sanki kimse seni gerçekten görmüyormuş gibi gelir. Ama bu dönem, değersiz olduğun için değil, hayatın şu anki fazı olduğu için böyle. Kendini geliştirmen, sosyalleşmen ve duygularını bastırmaman, bu döngüyü zamanla kırmana yardım eder 💫
Cevap
32Cevap
Çok karışık şeyler, gün içinde aklıma takılıyor bir şeyler onları düşünüyorum
Nir şey düşünmüyorum acıktım gece yemesine kalktım😅🤭 bence olumlu düşünmelisin
Aklım ve kalbim arasında kalan belirsizlikleri.
Genelde kendi sıkıntılarımı düşünüyorum
Kıyamam sana ben canım yaa Allah gönlüne göre versin inşallah. çok şey düşünmem uyurum hemen
Teşekkür ederim ablam 🙏
Geceleri düşünmüyorum insan beyni gece çok fazla melatonin salgılar bu insanı duygusallaştırır kaygı depresyonu tetikler
Sen seviliyorsun kuzum öyle deme üzme beni her zaman buradayım 😊🙏🤗 yazmak istediğinde yaz
Teşekkür ederim abla 🙏🤗
Rica ederim kardeşim 🙏🤗
Hayatn bana çıkarttığı tüm zorluklarn ustesnden tek başıma galip gelirken hayat nedn bir yenisini daha eklio hep bunu
Kahvatıya ne pişirsem diye düşünyom. Kocam ne beğenir sucuklu yumurta mı pates kızartması mı yoksa yumurtalı ekmek mi diye düşünüp uyuyom
Gün içinde yaşadıklarımı, geçmişteki anılarımı, genellikle de uyumadan önce okuduğum kitabı düşünürüm.
Galiba hergunün bıtışini , umutlarımı ayakta tutmak için vermem gereken mücadeleyi ve yorgunlugumla nasıl başa cıkacagımı duşunuyorum
Bütün sıkıntıları , kendimi bildim bileli anıları.. (hatırladığım kadarıyla ) , daha çok şey var 😂
Yaşadıklarımı hayatımi. Keşke yapsaydım dediğin m ama yapmadıgim şeyleri keşke ceyiz almasaydim diye genel de çok dujuyour
Kızımın sağlık raporlarıyla psikolojik değerlendirmelerim arasında gözden kaçırmış olabileceğim bağları düşünüyorum.
Heba olan yıllarımı 😂şaka tabiki... Gelecek güzel günlerimi
Ülkenin hali nereye gidiyor, ben ne yapacağım diye derin derin düşünüyoruz işte
İş düşünüyorum para düşünüyorum planlar kuruyorum sağlıklı bir gelecek için
Yıldızların ne kadar güzel olduğunu düşünürüm
Gece çok farklı ya aklına gelebilecek her şeyi düşünüyorum sonra da uykum kaçıyor
Genelde farklı bir şehirde/ülkede yaşasaydım veya doğsaydım yaşantım nasıl olurdu onu hayal ediyorum
Sabah yapacaklarımı, gün içinde yaptıklarımı genelde
Gün içinde yaptığım doğru ve yanlışlar düşünürüm genelde
Acaba yarın ne yesem diye düşünüyorum şimdi bile acıktımmmmmmmm 🐣
Düşünmemem gereken şeyleri..
Beni mahvettiler.
Düşünmemek için meşgul olurum bişeylerle iyi gelir.
Şu bitmeyen ev işlerimi bitirip uyumayı düşünüyorum 😅
şu an açım patates kızartması cikmiyor aklimdan kalkip yapsammi
Diye gel gitlerdeyim :)
Ne kadar icime attigim cöp varsa hepsi aklima geliyor sonra kabus görüyorum onla uğraşıyorum
Yeni güzel ne yapabilirim diye düşünürüm, nasıl hayat yaşacağımı düşünürüm
2030lara hazırlık yapıyorum finansal ve kariyer anlamında çok farklı projelerim var
vefat eden annemi düşüyorum geceleri daha kötü gündüz işle güçle avunuyorsun da gece hep aglıyorum
Geceleri en çok şey düşünüyorum. Şimdi gece oldu tamam şimdi bu çocuk napıyo orada burada hdjdjdxj
Eskiden sadece seks düşünürdüm ama bayadır artık kısa bir süre içinde herşeyi düşünüp sonra uyuya kalıyorum 🤣🤣
Off offf off hiç sorma ya
Aramız çok kötü açıldı nasıl toparlayacam hiç bilmiyorum
Sabah olup bı gün daha geçeceğini ve 1 gün daha yaslanacagimi düşünüyorum
Gün içinde söyleyemediklerimi ve yapamadığım işkeri
Boş hayaller kuruyorum hatta kuramıyorum bazende yırgunluktan bayılıyorum resmen
Değişiyor çok kapsamlı düşünürüm fazlasıyla yorucu
Sadece Sevdiğim Kişiyi Gündüzleri de Düşünüyorum Ki.
Gün icinde yaşadıklarımı düşünürüm.
Bu fotoğraf bir şarkıyı aklıma getirdi anılar...
Düşünmemeye çalışıyorum
Yaşanması mümkünken yaşayamadığım ihtimalleri..
Sevdiğim erkeğin bana sarıldığını ve nefesini kulagimda hissettigimi
hiçbir şey düşünmüyorum
Bu aralar hiç bir şeyi
Borçlarımı genelde 😀
Bir gün sonraki iş hayatımı
Hayatın k. hpeliğini Barış 🚬
Gece uyumakla meşgulüm jdjjd
her şey olabiliyor
İşimi düşünüyorum. :)
5 yıl sonraki hayatımı
Hiçbir şey düşünmek istemiyorum
Çocukluğuma iniyorum