Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk meşk gelir geçer, ama diploman ve ekonomik özgürlüğün seninle kalır. Asla bir erkeğe ya da aileye güvenip kendi ayaklarının üzerinde durmaktan vazgeçme. Senin en büyük gücün cüzdanındaki kendi kartındır. Kendi ayaklarının üzerinde durabilmen diğer herşeyden daha önemli. Çok önemli. Aşırı önemli.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ay10 saniye düşüncem bekle.
19 yaşındaki kıza vercegim bir tavsiye mi?
Sadece Kendine inan, güven, seni senden başka kimse güvende tutamaz. Kendin için neyin iyi veya kötü oldugunu sen karar ver, başkası degil, seni en iyi sen tanırsın başkası değil. Kendi yolundan git kimseyi peşine takma , yolundan sapma , birde şey dicem. Hayatını yaşa, kimsenin sana o gereksiz samimiyeti kurmasına izin verme. Eminim akıllı bir kız çocugusundur. Her zaman kendinden emin ve güçlü ol. Arada yolda dizine taş degebilir normal. Görmezden gel ya da taşı al sakla başkasının kafasına atarsın. Kendini korumak amaçlı.
05 Yorumla
Cevap sahibi6 ayFizigini ve psikolojini her zaman yerinden tut. Rica ederim. ☺☺
Cevap sahibi6 ayKendine iyi bak.
Cevap sahibi6 ay🥰😊
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kendini aceleyle tanımlamaya çalışma derdim. Kim olduğunu, neyi sevdiğini, neye tahammül edemediğini zamanla öğreniyorsun. Kimseyi memnun etmek için kendinden ödün verme, bir şey içini rahatsız ediyorsa küçümseme. Hata yapmaktan korkma ama aynı hatada ısrar etme. Ve en önemlisi, seni gerçekten yoran şeylerin adını koymayı öğren. Hayat hızlı akıyor ama insan kendine geç kalmamalı.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayGörsellerdekileri uyguluyorsan tavsiyeye hiç ihtiyacın yok bence
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
19 yaşındaki kıza tek şey söyleyecek olsam şunu derdim:
Kendini kimsenin sevgisine, onayına, ilişkisine göre tanımlama, önce kendini seç 💛
Hatalar yap, yön değiştir, kararsız ol; hepsi normal. Sadece kendine ihanet etme, iç sesini susturma. Ve unutma, kalıcı olan şey başkalarının seni nasıl gördüğü değil, senin kendinle kurduğun ilişki 🕊️✨02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,6b cevap paylaştı.
u 6 aysağlığına dikkat etsin kimseye güvenmesin
01 Yorumla- 6 ay
Hayat çoktan oğretti kimseye guvenmemeye
- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
6 ayEline meslek al , spor yap , temiz beslen , kitap oku , namaz kıl , film izle. Yani kısaca aktiviteler edin , kendini geliştir. Ruhunu arındır ve kimseye asla muhtaç olma. Eline mesleğini al , birikimin yap , yatırım yap ama daima aktivitelerin olsun. Kitap okursan zihnin rahatlar , namaz kılarsan ruhun arınır zihnin arınır ve kulda çare aranmaz , Rabbim de aranır. Spor yaparsan sağlıklı olursun. Temiz beslenirsen cildin de temiz ve berrak olur. Birde erken uyursan uykuna dikkat edersen daima zihinde olursun.
06 Yorumla- 6 ay
Rica ederim. Kendi hayatına hiçbir zaman başkalarının karar vermesine müsaade etme. Fikrini düşüncesini al ama kararı sen ver. Ben o hatayı bir kere yaptım ve hala ödüyorum.
- 6 ay
4 yıl fabrika da çalıştım 4 yıl Suriye de görev yaptım bir ev parası biriktirdim ev alabilirken dedim babamın annemin rızasını alayım sonra olmadı yaşadığım evi yaptırdım yeni ev almadım ve bugün pişman oldum. O zaman alsam şimdi dubleks evim vardı şimdi hiçbir şey. Birde aile için mesleği bıraktık onun da sorunlarını yaşadık yaşıyorum.
- 6 ay
Hangi birini sayayım ki futbolcuydum babam yüzünden futbolu bıraktım. Meslek edinirken babam yüzünden olmadı. Askerden geldik ve alıcam vs çok sorun iştr. Şimdi de öyle döneme denk geldik ki işe girmekte zor geçinmekte zor Allahtan kötü alışkanlık yok gider yok. İşte işe girersek bir düzen kurmanın peşindeyim.
- 6 ay
Yani her kesin her fikrini ve her deeiğini yapilmamli ama tabikide annen ve babanin dinlemelisin ama bazi konularda buyuk zarari giryoruz dinlediğimiz için onlari kirmadan üzmeden anlata anlata kendi bildiğimizi okumaliyim çunku ben kuçuçuk hatalat yapti çok kuçuk onemsizdi iyi ki, ve pişman oldu bunu anneme soylediğimde yapmasayidan ben sana zorla yaptirmadim dedi bi da kabullanmiyir nyese sonra ne olsa olsun isteklerim uzerinde hek kararli durdum ama ayni zmanda onlara saygi ile yavaş aliştirmaya çaliştim bazen ebivyeler çocuklarima iyilik yaparim diye farkinda olmadan buyuk zarara sokuyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayHedeflerin ne kadar büyük olursa o kadar yol alırsın. Hedefleri küçük insanların başarıyı yakalama olasılıkları daha yüksek olsa bile, o başarıyı yaşadıklarında acaip bir boşluğa düşüyor üstüne koyamıyorlar. Sen ulaşamayacağın ir hedef koysan bile, o yolda çırpınırken çok yol alacaksındır. Bunu aklından çıkarma derim.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. güvenilmesi gereken kişilere güven, bir şey yaparken dön kendine sor "bu bana yakışır mı?" bu soruyu sormadan seçim yapma. empati yeteneğini yüksek tut. öncelik olarak kişisel gelişimindir, bu yaşlarda romantik saçmalıkları bırak. bu yaşlarda ciddi bir ilişki çıkması çok çok zor
13 Yorumla
6 ayBu hayattta ögrendigin sey su tek basina kalacaksin birgün elinden geldigince bi erkegin eline bakma
Kendi agaklarinin üzerinde dur ve 30
Yasi devirdinli
Ana baba bile
Artik onlarin bi faydasini bile
Görmiyceksin dik durmayi igren zorluklar olacaktir elbet hayatinda oku ve meslegini eline al ve kendi yolunda ilerle
♥️🌹00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ayKimseye çok fazla kulak asma...
içinden ne geliyorsa onu yap...
yanlış mı? bırak, kendi yanlışını kendin yaşa ve sonuçlarını gör.. ama milletin sözüne göre hareket etme. Onlara yanlış gelen sana doğru sonuçlar getirebilir✨️
10 Yorumla
6 ayAşık oldum diye sakın 25 ten önce evlenme evleniceksende ailen onay versin kendine hobi veya bi meşguliyet bul yaptığın şeyi sev seviyorsan yaparsın zaten tabi çalışmıyorsan eğer…seni hep oyalayacak mutlu edecek bir şey bul insanlardan aile eş vs çok bişey bekleme maneviyat çok önemli onada dikkat et bu kadar.
14 Yorumla- 6 ay
25-30 arası evlen zatende öncesinde evlenme dedim bende zaten erken evlenmedi diye depresyona gireni görmedim ben
Gizli Üye(18-24)6 ayKendini sevilmeye değil tanımaya odaklan, 'hayır' demeyi ne kadar erken öğrenirsen hayat seni o kadar az yorar, eğer biri seni gerçekten seviyorsa bunu hissettirir tahmin etmene gerek bırakmaz, herkesle her şeyini paylaşma ve hata yapmaktan sakın korkma. Bunları unutmamanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
6 aykendine yatırım yap kimseye eyvallahın olmasın hayatının merkezine kendinden başkasını koyma ve gençliğinin tadını çıkarırken okulunu işini ihmal etme her şey zamanında güzel pişman olacağın şeyler yapma yeterli
02 Yorumla- 6 ay
rica ederim ne demek😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayHayatına yön verecek sen önündeki taşları temizlemekle başla işe yoksa ayağın çok takılır ve düşersin
10 Yorumla
6 ayKüçüğüm hayatta üzüldüğün her ne varsa inanki geçiyor. Yeri geliyor mutlu oluyorsun, huzurlu da , bazen de cok mutsuzda insan geçmişe takili kalmamali bunu unutma
02 Yorumla- 6 ay
Her zaman
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklere sakın guvenipde geleceğini riske atma prensiplerine göre yasa prensiplerine ters olanla muhebbeti kes. Geleceğine yatırım yap.
10 Yorumla
6 ayYaşıtlarıyla takılsınlar burada çok görüyorum benim yaşıtlarıma yanlayan.. o herifler canınızı yakar. Ve çoğu evli.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne yaşarsan yaşs kendinden ödün verme bir hata yaptığında da artık bitti deyip ına gömülme gerektiğinde yoluna devam et
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelme benim yaşlara. Tünelin ucu b*mbok bir yere çıkıyor...
121 Yorumla- 6 ay
@Curinie her okuyan adam olsaydı. Senin gibi de çıkıyor.
6 ayyolun başındasın hayatını istedigin gibi yaşa içinden gelen neyse ve herkese guvenme
01 Yorumla
6 ayHerkesle her şeyi yaşama, erkeklerin çoğu seni kullanıp bırakma peşinde
03 Yorumla- 6 ay
İkinci tavsiyem, hiçbir şey için asla deme yoksa o şeyi yapmadan ölmezsin. Kendini şartlandırırsan olmaktan en çok korktuğun kişiye dönüşüyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Kitap okumanın ülkeyle ne alaksı var kendini geliştirmek için okursun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKimseye guvenme ve bekaretini hiicc ama hiicc vermee kocana ver baska kimseye degil :)
23 Yorumla- 6 ay
Helal
Cevap sahibi6 ayevet
İmkanın verdiği kadar gez yeni yerler keşfet oku öğren. Sosyal medyaya çok takılıp köreltme kendini
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayAnı yaşa ama geleceğe yatırım yapmayı ihmal etme
00 Yorumla Vereceğim tavsiye şu: Kimseden tavsiye bekleme bu yol hikaye senin... Kendince doğru olanı yap
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
6 ayNe istiyor isen onu yap hayatını yaşa hiç bir şeyi kafama takma
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Okuyalım bakalım:)
10 Yorumla
6 aykimseye güvenme kendinede kfkf karamsar oldu ama öyle valla dikkat et kendine
00 Yorumla
6 aySor sorgula diyecem ama o yaşta hiçbir söz dinlemez siniz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
6 ayKimseyi hiç gitmeyecekmiş gibi sevme
18 Yorumla- 6 ay
Takdiri ilahi olacağı varmış demek ki bu da senin imtihanın
- 6 ay
Üzme kendini yinede
- 6 ay
Biliyorum böyle diyince de olmuyor ama
- 6 ay
Rabbine sığın
- 6 ay
Aynen öyle rica ederim
6 ayŞu an Aşkı meşki bırak hedefin varsa odaklan
02 Yorumla- 6 ay
Olumlu düşün daima
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kızlarsoruyor'daki tiplerden uzak dur
02 Yorumla
6 ayhayallerinin peşini asla bırakmaması
01 Yorumlasevgili yapma kariyerine odaklan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye aşık olma kariyerine odaklan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.
6 ayBu hayat senin hiç bı şey için geç değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 ayKimseye güvenme daima öncelik sende olsun
10 Yorumla
6 ayKimseye acıma ve onsuz olmaz asla deme
00 Yorumla
6 ayBen senin yaşındayken 20 yaşındaydım
00 Yorumlaçok kasma zaman akıp gidecek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Mantık ile yaşa
27 Yorumla
6 ayGeleceğine odaklanman daha sağlıklı olabilir
10 Yorumla
6 ayhazır düşmüşken bitcoin al
01 Yorumla
6 ayKendin ol hayallerinden vazgeçme.
01 YorumlaEvlilik niyeti olmayan erkekle görüşme
01 Yorumla
6 aybüyüme
02 Yorumla- 6 ay
kslcosşvmspsldm
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
6 aySevişme
00 Yorumla
6 ayBanada lazım
00 Yorumla
6 ayAsla buyumek isteme
00 Yorumla
6 ayOku ayaklarının üstünde dur
00 Yorumla
6 ayAnimeye başladın mı izliyor musun
00 Yorumla
6 ayYaşamak boş
00 Yorumla