- Dürüst olup her zaman açık olmak iyidir, mesleği dansözlük olmayanın kıvırmasına gerek yok 🤦♂️

Evet, açık oynarım. Ne hissettiysem, ne düşündüysem dolambaçsız durmayı tercih ederim. Gizem yaratmak ya da strateji kurmak bana göre değil. Netlik hem karşı tarafı yormaz hem de insanın kendi içini rahatlatır. Açık olmak risklidir belki ama en azından geriye dönüp keşke dememeyi sağlar.
Evet, tam olarak bu yüzden insanlar beni ya çok sever ya hiç sevmez bu da bunun kanıtı zaten, çünkü kimisi rahat hisseder kimisinin de işine gelmez. Herkesle anlaşabilen bir insan yalakadır çünkü, bu nedenle sadece belirli kişiler ile anlaşabilen bir insan gördüğümde o kişinin şeffaf ve dürüst bir insan olduğunu seziyorum. Bence dürüstlük çok güzel bir şey hem karşındaki rahat hem sen rahatsın.
Aynen öyle kanka, seven çok sever sevmeyen de düşman olur çünkü kimseye yaranmaya çalışmıyoruz.
Kesinlikle
bize psikolojik hasta diyorlar genelde oysa ki onlar hasta:D yalanco sahte ve hepsinin yuzunde maskeler var bi yerlere gelmek icin
evde manyak deli hasta cumlelerini duya duya gercekten pe hsiseder oluyorum disarida butun ozguvenimi bitirip sorna niye bir bok olmadin diye bide asagilamaya calisiyorlar prtami degsitirmeden kendime gelemiycem gobi duruyor:) cunku butun pislik ve rezilliklerini gprerek buyudum bu igrenc insanlarin
bana oneride
bulunun lutfen
bicdanimi empatimi merhametimi kullanarak sne bpyle degildi. degistin diyip agzima dicip duruyorlar cunku kendi hayatimi yasmaya calisiyorumndiye suclu hissetirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar
Evet lafı dolandırmayı sevmem tavrım neyse baştan belli ederim
oyle oldugum icin yalniz kaldim;)
Teşekkür ederim dostum
Rica ederim dostum
Her zaman
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben genelde kartları açık oynuyorum kanka 😎🃏
Ama her elde de full açık olmak bazen saçma oluyor. Güven varsa, karşındaki insan olgunsa açık oluyorum.
Mesela oyunlarda da öyle, takım arkadaşım iyiyse taktiği net söylerim. Random toksik tipleyse infoyu bile sınırlı veririm 😂 Valorant’taki gibi düşün, herkes her round her şeyi bilmek zorunda değil 😉
Cevap
39Cevap
Herkesin görebileceği kadarını açarız. Joker bizde, aslar masada.
sendeyim can ✌
Bende kal Joker 🙏🤍
💛🤍
Daima açık oynarım, kimse de aksini iddia edemez zaten. 🥂
Her zaman değil. Kartları açık oynamak ile dürüstlük farklı şeyler.
Dürüst biriyim ama gerektiği yerde bunu bozabilirim de.. öyle bir dürüstüm😃
Her şeyim açık yaa.. bazen bu başıma bela oluyor.. kapalı olsam daha iyi 😃
(Şu sitede bir kişi de hayır ben şöyleyim desin, dişimi kırıcam, hepsi ahlak abidesi, maşallah hepsine.)
Ben kendimi söyleyecek olursam, kartları her zaman açık oynamam, çünkü dürüstlüğümü herkes haketmez. Bazı kurnazlar var ki onların oynadığı cinsten kendimi iyi kamufle ederim. Gerektiği zaman gerçek yüzümü acı şekilde gösteririm.
Nerede o cesaret onlarda
Yengec, balık ya da başak burcu musun acaba çok merak ettim
Hiçbiri değilim
AKREP 😂😂😂
Maalesef
Tamam koç son bu dbskhds
Maalesefff
Ben söylim istersen
Of yaa hadi söyle 😅😅
Kesin barış bana küfür ediyor dhskhd
Oğlak burcuyum
Teşekkürler
✨💖
oyle yapinca da deli diyorlar bizim evde her yerde:)
oglak ve yay o kadR benzer ki:) ayni ya bende pyleyim susarim ve gozlemlerim hakkimi yiyenin agzina sicarim ailem agzima sicmis olsa da gercek durustlugumu bir anda gosteririm pat diye ve ofkeliyken gelen o ozguven bic bi zaman olmuyor ve de normalde cok iyiyizdir yardimseveriz dinleriz yanlarinda oluruz ama hainlik yaparlarsa fena patlariz iste olmais gereken bu cunku kendi halinde insanlar patladiklar zaman boyle oluyor
Yine barıştan şifreli sorularla karşı karşıyayız ben stratejim ile ilerlerim kapalı değilim ama benim stratejilerimi çözemezlerse bu kartların açık olduğu anlamı değildir sadece farklı stratejidir başkan
analt lutfen
@Mileycyrusmile ne anlatayım
Dürüst oluyorum diye çirkef olarak bile görülüyorum be Barış 🤪. O kadar sahte insanların arasında dürüst davranmaya devam.
Tabii ki Palyaço değiliz
Kartlar açık ama karşımdaki nasıl isterse öyle başlar oyun
Hayatta blöf yapmam... kedime güvenim Royal flush "
Kimseden gizlim saklım, korkum yok, içim dışım birdir.
Kaybedeceksem de dürüstlüğümden kaybedeyim diyorum. Hep de böyle oluyor zaten.
al kste sonra yalniz kaliyoruz herkesin cani istediginde gelip ugradigi durak;( sonra patliyoruz
Yalan üzerine ilişki kurulmaz ki.
Anlamadım desem çok mu cahil olurum biri bana anlatabilir mi acaba 😅
durustlukten bahsedioor? pyle
misin
her zaman degil bazen kar altından götürmek gerek
nasil olucakmo? is hayatinda mesela masil davranmali;( cirkef insanlar gordum hayatim boyunca sesiminciakrsmsiten atilc cikarmasam enayi yurduna koyuldj
oglak burcu musun bu arada
@Mileycyrusmile yengeç burcuyum
bende herturlu deli cesareti var ortama gore ortami kokluyorum
Ben her zaman dürüstüm. Karşıma çıkanlar iki yüzlü sahtekar ve yalancı çıktı.
Açık oynarım, saklamayı sevmem asla içimden geçeni derim
Oynamam, oynattırırım. Gece gece Polat Alemdar'a bağladık bak iyi mi 😀
Kartlar açık oynanmalı ki insanların gerçek yüzü belli olsun, öyle değil mi?
Her zaman her daim dürüstlük benim kendime olan saygımdir.
peki elinde bes murusun yoksa cevrende durustlugunden kimse kalmadiysa? nasil basliycam yeni hayata bide ailemden cok yara aldim halen daha desteklemiyorlar bir basarisiz olayim d atizjme vursunlar diye bekliyorlar ama bird edesteiyorlais goho yalan spyluyorlar:( o evde yasmaka istemjyorum
Dürüstüm ama her kartimi açmam gizemli ve ketum takilirim
kpva misin
Bizim kartlarımız hep açık
azdan az çoktan çok gider
oyle plunca kimse svemiyor
Ben çok netim
yay misin
@Mileycyrusmile kova burcuyum
Bazende gerçekleri anlatmak karşıdakine güç verip zorbalanıyoruz
başka bir kişilikle konuşurum konuştuğum her kişiyle
Öyleyim sürekli
Evet açık oynarım hep
sonra maybederiz
her zmn açık oynarım
Evet genellikle açık oynarım
Fazlasıyla dürüstüm canım bu yüzden de sevilmem
Evet kartlarımı açık oyunarım
Oynamıyorum neysem o.
Karşılıklı açılmalı kartlar zaman kötü
Kimseye oynamam yalakalığı da sevmem neyse o.
Genellikle açık oynarım ama bu hata.
Kesinlikle evet
Kart oyunları sevmem
Her zaman
Kesinlikle evet
Açık olmaktan çekinmem...
Kumar oynamam riske girmem..
Her daim açık , korkacak bir şeyim yok
Her zaman açık oynarım
Her zaman açıklıktan netlikten yanayım
Ben poker oynarım, malum kartları açık oynanmaz.
nasi plcak o travmlarin yok demekki
Her zaman
Şeffaf olurum.
Kartım kalmadı
burcun ne Allah icin
Yengeç
Açık sözlüyüm.
Gerektiği zaman
evet 💅🏻
Herzaman açık oynarım
oynariz
Yerine göre