- Bi dakika bi dakika , ben hata yapsam da arkasında dururum dediğinizi duyar gibiyim
- herkes sizin gibi dürüst olamıyor 🤦🏻

Herseyi yapar başlatır sonra kurban rolünde dolanır orta da ağlak ağlak. Bunu sen bilmiyorsan sitedekilerin bir çoğunun bilmesini bekleme arkadasim
Ahaha aynen KS den ibaret sanki hayatımız belki arkadaş ortamında bir konudan soru geliyor soruyoruz demi benimde başıma geliyor yorum yapıyorsun üstüne alınıyolar ya siz kimsiniz ki yatıp kalkıp sizinle mi uğraşacağım, kimsiniz bomboş insanlar cidden kişi kendine zarar veriyor valla g. tune izmarit basmissin gibi ciyakliyorlar. Acıyorum üzülüyorum sadece
İnsanların sana acımasını veya seni teselli etmesini istersin. Çünkü mağdur olduğuna inanılırsa, kimse senden bir şey bekleyemez veya seni eleştiremez, gibi...
Mağduru oynamak tam olarak şu görseldeki yılan gibi kanka 😅🐍 Telefonu eline alıp ağlayıp zırlıyorsun ama içten içe biliyorsun ki olayı sen bu hale getirdin.
İşin fena yanı şu: kısa vadede acıma topluyorsun ama uzun vadede kimse sana güvenmiyor. Gerçeklikten kaçmak gibi, ama oyun değil hayat bu 💀🎮
Cevap
7Cevap
oynayanlara sormak lazım ahsdh hiç tarzım değil :D
Oynayanlara sormamıza gerek kalmıyor ama sen bilirsin 😂
kucak dansı istiyorum en yakın zamanda kendilerinden ahdhdhhd
😂 kucağa da mı oturuyorlar 😂
oturturuz anam :D ahshdh
Benden uzak olsunlar 😂
Mağdur olsam bile bunu ilan etmem ben 😄 saçma geliyor ama saygı duyuyorum
Zaten buradaki herkes sütten çıkmış ak kaşık kimse mağduru oynamaz diktir öyledir böyledir kraliçe Elizabethttir sanalda atıp tutmak kolay oluyor
Kendini zeki zannedenlerin oynadığı bir oyun yalancının mumu yatsıya kadar
Mağdur olduğumda içine kapanan ben jsjhd
Mağduru hiç oynamadım o yüzden bilemiyorum herseyi pat pat söylerim
Mağdur olanlara sor iki goygoy yapacağız onun bunun atışmasına denk geliyoruz
Yok mağdursam kenara çekilirim sessizleşirim daha çok söyleyeceğimi söyleyip
Yapan Œ’lere sormak lazım
Ayy akrabalarım gözümün önüne geldi bi an sjejsj
Bilmem hiç oynamadım.
Bilemiyorum zevkli bir sey olsa gerek.
Hiç sevmem
Ezikçe hoş değil
Saçna