Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlar bilmiyorlar her şeyi duydum. Sarhoş ve deli hakkımda tek söylenen buydu. Gücenmedim daha da fazla içtim aşkı, şarabı. Nerede görülmüş avından vazgeçtiği kurdun?

Sevgin kadar savaşırsın, seviyorsan mücadelen de o denli ikiye katlanır. Yeri geldi mi bazen gurur ego kibrin dahi sevginin önüne geçer. Elinden geleni yapmak lazım bence, zor seven insanlar kolayca vazgeçmezler. Çünkü bir sevginin değerini en çok zor sevgi besleyen insanlar anlar. Bir sevgiyi beslemek bir yaşam harcamaktır bazen.
❇Dünyada sayısızca insan içinde birbirine denk gelmek, birbirini bulmak çok az rastlanır bir şey gördün mü kolayca bırakmamalı, emeğine sahip çıkmalısın. Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin.
Ben kolay vazgeçmem; sadece vaktimi hak etmeyen şeylerden vazgeçerim. Bir şeye emek veriyorsam sonuna kadar zorlarım, tüm kapıları denerim ama baktım ki o kapının ardında artık değer verdiğim bir şey kalmamış, işte o zaman arkama bile bakmadan giderim. Benimki pes etmek değil, enerjimi ve karakterimi daha anlamlı yerlere saklama tercihi. Yani mesele vazgeçmek değil, neyin vazgeçilmez olduğuna karar vermek.
En güzeli
Zor vazgeçiyorum bu devirde hiç bir şey kolay kurulmuyor hissedilmiyor yeni biriyle tanışmak birini yeniden sevmek tanımak bunları yaşamak istemeyen biriyim
Evet zor bulunuyor
Yani doğru olanın, bir gün ilişki bitse bile "Ben elimden geleni yaptım" diyebilmek olduğuna inananlardanım.
En güzeli bu
Kadınlar için prezervatif değiştirmekten daha kolay erkek değiştirmek ve beden değiştirmek...
Bu yüzden skışmediğiniz kıza maddi yatırımlar yapmayın... evlenmeden güvenmeyin... araba saat altın gümüş gibi şeyler evlilik evrağı imzalana kadar almayın... Kadınlık yapıp sevişicek olana değer veriri gezdirir yedirir içirirsiniz geri kalan para yiyici bakire meryemlere anası babası baksın alsın bir şeyler...
Vazgeçmeyen tarafta olmak hem gurur veriyor hem de içten içe çok yoruyor insanı 🍷🫀 Bu yazdıkların, “deli” diye kenara atılamayacak kadar tutkulu bir kalbin sesi gibi. Ama şunu unutma; kurt avını bırakmaz, doğru. Yine de bazen av gitmek ister... O zaman da vazgeçmek değil, kendini korumak olur adı 🌙💔
Cevap
38Cevap
Çabalarım ama boşa olduğunu anladığım an vazgeçerim
Kim ve ne olduğuna bağlı. Gözü kara sürüklenevek bir yapıp yok
Sevmediğim tek hareketinde hoşlandığım kişiyi silebilirim
Hayır asla vaz geçmem. sonuna kadar giderim olmasa bile denedim derim.
Bir kere dener olmuyorsa vazgeçerim çok çabalamam.
Vazgeçebilirim üşeniyorum çünkü
Çok çabalarım bir yerden sonra vazgeçerim.
Haklıyım demi demiiii
Kolayı zoru yok bunun aslında duruma göre hareket edip karar veririm.
Kolay vazgeçen olmadım.
hiçbir şey kolay insaa edilmiyor gadası o yüzden kolayına vazgeçemem
Bir şeyin yanlış olduğunu ve boşa çabaladığımı anladığım an vazgeçerim.
Doğru bildiğimden de asla vazgeçmem.
Hayır çok mücadele ederim ama değmiyorsa bianda siler geçerim
Yok kolay kolay vazgeçmem eğer affetmeyeceğim bir şey yapmadıysa bırakmam kaçırırım gerekirse sandalye ye bağlarım bodrumda saklarım onu ya benim ya benim 🤓😇
Hayir kolay vazgecmem sonuna kadar giderim ama
Karsimdaki insanin bencilligini gördükce bi kapiyi kapadimmi arkama bile bakmam birdaha. Kimse vazgecilmez degildir bunu unutmayin bebeler :)😊
Keşke herkes gibi ben de çabuk vazgeçebilseydim O zaman ne ona ne kendime bu kadar zarar verirdim o zaman herkes gibi sıradan olurdu Hem o Hem de yaşadığım şey:))
Vazgeçmek zorunda olduğum her şeyden kolayca vazgeçebilirim ama bu sadece insanlar için geçerli. 😁
Anne baba kardeşler eş ve cocuklar hariç hepsinden vazgeçe bilirim.. kolay değil ama sancılı bi yol olurdu
Benden vazgeçersen yakarım ula bu dünyayı
hem de çok, pes etmeme zihniyetini de pek anlamam, bu kadar uğraştığınıza değmez be kral çoğu şey boş ver s. ktir et.
Hayır hiç kolay kolay vazgeçmem. Zaten kolay vazgeçen birisi olsaydım şu anda burada olmazdım.
Evet ben kolay vazgeçerim elimdekini de özgür iradesine birakiyim derken bir başkasına kaptirirrim değişik bir durum
Kolay vazgeçmem mücadele ederim ama bazen vazgeçmek gerekiyorsa da bunu kabul ederek hareket etmek lazım
Vazgeçerim eğer bu noktaya gelmişsem bununla sebebi vardır
Kolay kolay vazgeçmem ama gecersem tam geçerim yani konu ne olursa olsun
Eğer birini gerçekten seviyorsam özgür bırakırım sorun çıktığında sonuna kadar çözüm üretmeye çalışırım. Özür dilerim alttan alırım ama eğer karşı taraf bunu kullandığını görürsem atarım
Yinede hiçbir insan vazgeçilmez olmasın
Kolay kolay vazgeçmem ama gerekiyorsa evet hiç düşünmem.
Kimse benim için vazgeçilmez değildir, çok kolay vazgeçerim
Evet. Sonra da buz dağının görünmeyen kısmını eritmeye koyulurum.
Ben kurt olsam ve avın ot olduğunu düşünsem o zaman vazgeçmem gerek değil mi?😀
İcraatsel olarak evet, uğraş vermeyi bırakırım ama kendi kendime unutturmam
Geçerim. Geçer giderim. Kim ne şey yerse yesin.
Hayır vazgeçmem asla sonuna kadar giderim çünkü bu hayatta keşke demeyeceksin çünkü çok boş bi laf
Çok baglanirsam karşı taraf beni istemez ise aniden silerim şükür rabbim bana bu gücü vermiş
Kolay bağlanmıyorum o yüzden kolay kolay vazgeçmem... Ama bir yere kadar olmuyorsa da zorlamam.
Aşka bir çoğunluk karıştıktan sonra hâlâ istemeye devam eden midesizdir. Gücenmesi gereken durumlar varken gücenmeyecek kadar arsızsa kişi kurt olsa ne olur
Örüööcek ağı gibiyim, vıcık yapıl kalırım.. 1 metrw kolları olan bir ahtapotum..
(..)
Vazgeçmem gerektiğini düşünüyorsam kolay vazgeçerim. Pes etmem
bir şeyden vazgeçme seviyesine geldiysem onu bi gecede elde etmemişimdir ve bi gecede de bırakmam kısacası öyle her şeyden kolay kolay vazgeçmem
O kişiye göre değişir. Yamuk yapanı o anda silerim neden gittiğini düşünsün canım. Ama sevmeye değer birini kaybetmemek için herşeyi yaparım
Geçmem olana kadar çabalarım
Güzel
Geçebilirim. Geçmeyede bilirim. Değişir.
Güzel
Aşık olduğum kişiden kolay kolay vazgeçemem.
Aldatılma olunca kardeşim yarana tuz basa basa vazgeciyorsun
Av olarak görmeyeydin iyiydi
Zira avcılar tehlikelidir 😁
Umut yoksa kolay vazgeçiyorum
Vazgeçmemem gereken biri olmadı
Çoktaumurumda der yürür giderim
Hayat bana çok kolay vazgeçmeyi öğretti.
Yapımda yok, mücadele insanıyım.
Hayır mücadele ederim
Evet
Ne olduğuna bağlı
Hiç vazgeçmedim ondan , vazgeçmek istemedim.
Çabalarım olmazsa uğraşmam
zor da değil ki direkt vazgeçemiyorum
Vazgeçmek özgürlüktür
Duruma ve kişiye göre değişkenlik gösteriyor
hayır yettiği kadar çabalarim
Kolay olmuyor
hayır geçmem hatta takıntı yaparım
Biraz uğraşırım olmuyosa vazgeçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?