Görseldeki aynı soruyu ben de sordum. Bir insan harbiden nasıl bu kadar kısa zaman da değişebilir? Acımasızca ya. Ben bu acımasızlığa katlanamıyorum. Hayatıma duygularımla oynamak için mi girdi? Kalbim parçalara bölündü, kanadı. Ruh hâlim desen kötü, bozuk, perişan. Ölü gibiyim. Yoğun bakım da canıyla cebelleşen insan gibiyim. Kriz üstüne kriz geçiriyorum. Kendi başıma baş etmek zor. Ben zaten travmatik bir insandım. Neden bana bunu yaptı?
Bu diziyi izlemişsiniz anlaşılan Sizin durumunuz da aynı dizideki kim ji wonun durumu gibi.. Ama şu var ki tekrar tekrar tekrar ayağa kalkmak gerekiyor.. yaşatan daha beterini Yaşıyor emin olun Belki biz görüyoruz görmüyoruz ben çok şahit oldum.. Korelilerin hep birbirine dediği bir söz var.. " Fighting " Dayan yıkılma savaş dövüş.. gibi birçok mücadel eyi simgeliyor..
Bunu izledim mi bilmiyorum ama Kim Ji Won'un eski dizilerini izlemeyi düşünüyorum. Kaliteli ve seçiçi bir oyuncu. Yok daha beterini yaşamıyor, keyfine bakıyor. Karşı cinslerle de çok muhattap. Olan bana oldu. Şu yukarıdaki yorumu bile ağlayarak yazdım. O kadar kötüyüm. Bir insanın hayatına gelip, ona hiç kimsenin davranmadığı gibi davranıp, kendine bağlayıp, alıştırıp, aşık edip gitmek insanlığa sığmaz. Ben bana yapılan bu kötülüğe dayanamıyorum. Teşekkür ederim güzel samimi sözlerin için.
Göreceksin o insan seni mumla arayacak.. Bu tip insanlar biraz ayran gönüllü Sadık kalamaz.. Geri dönmeye kalktığında kendine öz Saygın için onu affetme.. Kolay değil ağladım diyosun belki uzun bir süredir uykuda uyumuyorsun doğru düzgün..
Bu tip bir durum bana olmuştu.. İnan 6 ay 7 ay sonra Allah yardım etti toparlanmaya başladım kendime çok kızdım Niye değmeyecek bir insan için o kadar uykusuz kaldın gözyaşı döktün diye.. kafana takma Bak ben dizi izliyorum iyi geliyor Sen de bir diziye başla kafan dağılmış olur..
Teşekkür ederim güzel tavsiyen ve tesellin için 🥹. Gerçekten de doğru düzgün uyku alamıyorum. Uyumakta zorluk çekiyorum. Zar zor uyuyorum. Uyandığım da yoğun acı hissediyorum. Belki sen de sormuşsundur kendine "Ben bunu hak edecek ne yaptım?". Ne yaparsan yap cevabını bulamıyorsun bir türlü.
Rica ederim 🙏 Aynen kendime çok sordum da sonradan kendime çok kızdım. Dediğim gibi ben dizi izliyorum oradaki hikayeye kaptırıyorum kafamı, kafam dağılıp gidiyor.. Sen de öyle yap..
Kafanı bir şeyle boşaltmazsan uyuyamazsın Yazık günah..
Her My Dearest da güzel 😹. My Mister'a başlamıştım, sobra araya tatil girince soğudum ama tekrar izlemek için köşede tuttum. İlgi çekici bir konusu var kesinlikle.
Hiç Soğunacak bir dizi değil Kore'nin en güzel dizilerinden bir tanesi sonuna kadar izle bence.. İU ile başrolde olan adam öldü geçen senelerde artık yaşamıyor gerçek hayatta..
Ruh halinin dalgalanması bu dönemde o kadar normal ki, garipsemen bile garip aslında 😔💭 Gün içinde bile birkaç kez mod değiştirebiliyoruz; ekonomik kaygı, gelecek belirsizliği, ilişkiler, iş stresi derken zihin hep alarmda. Bu seni zayıf değil, hayatta kalmaya çalışan biri yapıyor. Kendini suçlama, dalgalanmalarını fark etmen bile büyük adım 🌊💪 Biraz nefes, biraz mola, biraz da kendine anlayış şart 💙
Allah İnşirah Suresi'nde şunu diyor Ben size verdiğim zorluğu.. iki kolaylığın arasına sakladım diyo.. Yani zorluk verdiysem arkasından kolaylık vereceğim diyor inşallah senin için de öyle olur
İlk alışma sürecinde uyuşukluk yapıyor ama sonrasında olmuyor. Şu an insanmışım diyorum. El kol titremesi, ani ağlamalar, bayılacak gibi olma, bozuk el ayak sendromu, uykusuzluk, depresyon, panik atak, ölüm düşüncesi, kendine zarar verme, korku falan geçti. Kullandığım dozda çok küçük bu arada... Eğer böyle sorunlar yaşarsan danışmaktan korkma.
Rica ederim 🙏 bu günden sonra tüm sıkıntılarınızı Allah giderir inşallah.. Size de kdrama tavsiye ederim.. şimdiye kadar bana iyi geldi Belki size de iyi gelir.. 💁♂️