Erkekler dürüst olabilirmisiniz?

Biri var iki aydir görüsüyoruz ve her geldiginde sinemaya gideriz yemek yemege alisveris bana pahali lüks hediyelwr alir onu giyme gec vakite kadar disarda kalma niye yazmadin diye kizar ve gercekten bana düskün bir dedigimi ikiletmez kedince gider pahali hediyelwr alir rolex satti 15 Euro bana hediye etti satin güzel dedigim icin iki kez cinselik yasadik ve bgn bana sen cok degerlisin ve bunlar senin icin hicbirsey sadece giyim tarzini degistir yoksa senden iyisi yok dedi Sonra bende üsteledim arkadaslikta kalmak istersen bana bunu söyle ona göre planim var dedim kararim kesin arkadas kalalim dedi bende tasinacagimi ve arkadaslik teklifini kabul etigimi söyedim oda bana görüsmeyecekmiyiz dedi sonra bende bir ay Saga burdayim beni tutan hicbirseY yok dedim sonra oda hersey gönlünce olsun hwrzaman kalbimdesin dedi ve kalp öpücük atti
Ben rol yaptim asagi düsmemek icin tabikide ondan cok hoslaniyoeum kim Böyle birini istemzki niye Böyle davrandi simdi kendimi asagi düsürmek istemedim sorgulamadim. Ama col üzgünüm ne yapmamiyim
Erkekler dürüst olabilirmisiniz?