Çok hızlı değil diyeceklere not, fotoğraf çekmek için biraz yavaşlamak gerekiyor

Çok hızlı değil diyeceklere not, fotoğraf çekmek için biraz yavaşlamak gerekiyor
Bence bir insanın adrenalini sevmesinin arkasında çoğu zaman psikolojik bir boşluk ya da bastırılmış bir şeyler oluyor. Ben Bana göre adrenalin bağımlılık gibi hissettirmesinin sebebi de bu. Beyin o yoğun duyguyu ödül gibi algılıyor. Özellikle hayatta boşluk hisseden, duygusal olarak uyuşmuş, depresif ya da sürekli kaygılı insanlar için adrenalin bir kaçış yolu oluyor. Çünkü sakinlik onlara iyi gelmiyor; tam tersine düşünmeye itiyor. Adrenalin ise düşünmeyi susturuyor çocuklukta yaşanan travmalar, ilgi eksikliği, değersizlik hissi ya da kontrol kaybı yaşayan insanlar adrenalini daha çok arıyor. Ayrıca ben şunu da düşünüyorum: Bazı insanlar için adrenalin, duygularını regüle etmenin tek yolu oluyor. Normal mutluluk yetmiyor, çünkü beyin artık ona alışmış. Bu yüzden daha fazlası gerekiyor. Bu da zamanla bağımlılık gibi hissettiriyor.
Adrenalin severim ama insanların hayatını tehlikeye atacak şeyler değil yıllar önce fazla gazlamanın bedelini az daha canımla ödüyordum o yüzden hız iyi değil 278 ile lastiğim patladı o gün rabbime şükrettin bizi koruyan asıl şeyler duadır.
Adrenalin insanın yaşaması için en büyük neden bence tüm duyguların keskinlestigi netlestigi tek zaman en önemlisi sadece bu hissi yaşarken acıyı hissetmiyorsun... Sen hiç adrenalin yaşarken o kalp carpintisi düzensiz nefes alisverisin sırasında yaşadığı kötü bir anı aklına getirip üzülen ağlayan birini gördün mü?
Adrenalin sevebilir ama aklı başında biri asla başkasının hayatını tehlikeye atacak saçmalıklar yapamaz ben hız seviyorum diye son sürat araba sürmekten zevk alıyorum diye neden başka benim yüzünden sevdiklerinden ayrılsın ki
Adrenalin sevmenin sebebi, beyninin “tehlike var” deyip ardından ödül sistemiyle sana güzel bir keyif vermesi 😌🚗 Adrenalin sırasında kalp hızlanıyor, odak artıyor, sonra da rahatlama ve hafif kafa yapar gibi bir huzur geliyor. Bu iniş-çıkış döngüsü de bağımlılık hissi yaratıyor. Ama unutma, beyin hızdan çok, risk ve kontrol hissine bağımlı oluyor, dikkatli ol 😉
Cevap
6Cevap
bende severim ama yerine göre
185 hizli degil ki ama adrenalin güzel bisey
Hahaha beyaz çoraplar s. a
Napimm 7 saat araba kullandım ayağım yoruldu
Çanakkale’ye , malzeme bıraktım geldim
Cahillik olarak görüyorum ben bunu. Can cahili. Çünkü canına kıymet vermemek bu.
Aşk olsun gel döv bir de
Ama yol boş ve çok şeritli 🥹
Kaçla gitmeliyiz efendim
Böyle ömür geçmez beeee
Evetttt , gelcen mi
10 dakikaya kapıda ol geliyor
Adrenalin insanın kendinden öteye geçtiği zamana denir
Açıklama sormadım neden diye sordum
Belki insan kendinden biraz kopmak ister ne bileyim
Ruhun nerede 😂
Öbür dünyada.
Hiç sevmem.. tehlikeli kac kisi canindan oluyor bence adrenalin yerine arabada saatiyle müslüm baba dinleyip story ceken erkeklere raziyiz
Bir şeyler ters gitsin ki yaşadığımı anlayayım diye 😄
Adrenalin değil dopamin ve endorfin aslında. Tehlike anını atlattıktan sonra beynimizdeki ödül merkezi hayatta kaldığın için ödüllendiriyor. Kişi de o zirve anını ve ardından dopamin ve endorfinden gelen hissiyatı sevdiği için sürekli denemek istiyor.
Çok hızlı gitme 👍🏻
Beni şu sıralar utv ile dağ orman drifleri
Hormonlar jdjf sevilmicek bişey değil bence. Biraz deliyiz o kadar olur
Bende hızlı kullanıyorum
Özgürlük gibi geliyor
Sport Mode + yüksek devir
Bana mısın demiyor gidiyor gavur 😂
Direksiyon ve olmazs olmaz saat resmi ajajajdj
Banane 😂😂
Ölümle burun buruna gelmek hoşuna gidiyordur
Ben sevmem korkarım😅🙈
Düşüncesizlik bence gerek yok canını hiçe saymaya