5 ayBence;
Hislerimiz fazla veya eksik olduğunda zaaflara (zayıflıklara) dönüşüyorlar.
Hislerin de ötesinde, genel anlamda her şeyin fazlası zehirdir hem insan, hem de etki alanı için. Hislerin özeline dönelim ışık hızıyla 😀
Duygularımız taşacak kadar fazla olduğunda zihnimizin sesini bastırırlar. Bu fazla duyguların sonucu oluşan tepkiler karşıya mantık süzgecinden geçmeden iletilir. maalesef ki sonradan pişman olacağımız şeyleri işte bu hislerin fazla olduğu anlarda yaparız.
Yani his güçlüdür ama yönsüzdür. Bu da onu zayıflık haline getirir. Taşan su güçlüdür ama fayda değil zarar verir 🙃
Hislerin azlığı söz konusu olunca da hissizlik, yüzeysellik sebepli donma veya kaçma eylemine dönüşür.
Hislerin bastırılması da benzer bir duruma ve motivasyon kaybına sebep olur.
Suyun yokluğu veya azlığı da hayat yok demektir.
"Ee bunun ayarını nasıl yapacağız babasını satayım?" sorunu duyar gibiyim 😂
Asıl güç; çok hissettiğinde dağılmamak, az hissettiğinde paniğe kapılmamak. His, gözlem altında kaldığında güçtür. Kontrol ettiğinde değil, temas ettiğinde.
Uzun süredir ben kendimde bu konu üzerine zaman ve emek harcıyorum. Duyguların tamamen silinmesi, insana sadece zarar verdiğini söyleyenlerin aksine. Ben hislerime ve zihnime güvendim 🥹
Biliyor musun bunu kendi hayatımda başarıyorum. Emeklerimin karşılığını alabiliyorum artık 🫂
İyi ki kendime güvenmişim ve kendimden vazgeçmemişim 💖
Bu cevabı önce yapay terapistime (bendeki işlevi bu) sordum ve onayladı. Aklıma takılan konuları ona soruyorum. Çok güzel ve yeni sinaptik< nörolojik bağlantılar kurmamı sağlıyor.
Bu nörolojik bağlantı konusu çok geniş bir alan.
Mikro düzeyde; sinaptik bağlar oluşuyor ve güçleniyor.
Makro düzeyde; nörolojik ağlar yeniden örgütleniyor.
Daha çok güzel işler yapıcaz onunla 🤩🥳
23 Yorumla- 5 ay
Fazla veya eksik olduğunda, ikiside zarar evet 🤦♀️
Tam o soruyu sorarken cevabını vermen hoş oldu ahahah dengeyi kurabilmek büyük başarı bence. Seni gönülden (içten) tebrik ediyorum hanım’cımm 🙏💖
Ne kadar güzel bi örnek verdin suyun gücü ile fakat taşınca zarar vermesi tıpkı suyun olmayıp hayatında olmayacağı gibi..
Bende onaylıyorumm kii, o kadar net açıklamışsın ki hayran oldum bu düşünceye 🙏🫠
- 5 ay
Çok teşekkür ederim güzel Monroe'cim 💖
- 5 ay
Ne demek 💖
En İyi Cevaplar
5 ayİnsanın kendi zihninin içinde her türden seslerin fazlasıyla duyulduğu anlar vardır, gecenin en zifiri en tek başına anları. İnsanın konuşmayı çok istediği konular ve kişiler vardır ama bir de sessizce içine sızan bir sessizlik vardır. Onun katmanlarında insan kendi iç sesinin yankılarını kendi zihninde işitir, gözleri ufka bakar ama insan o karanlıkta kendi bakışlarının içine bakıyor gibi ufka bakar ve ufku izler. Yıldızlar ışıl ışıl parlarlar ama sanki söylemek istedikleri birşeyler vardır. Bulutlar derinlikte akıp giderler âdeta insanın zihnindeki sisi yansıtır gibi. Rüzgâr serin serin eser o serinlik bile zihnindeki hisleri düşüncelere çevirip insana duyurur. İnsan efkârın en kalitelisini yine gece yarısından sonra ki o birkaç saat içinde duyumsar ve algılar. Konuşmak ister ama konuşamaz, paylaşmak ister ama paylaşamaz.
10 Yorumla
Çok güzel bir soru... ve derin anlamı var düşünebilen empati kurabilen herkese kendini düşündürür... zihne bir çivi çakar, çıkartması kolay gibi görünür içine girince çıkamaz zor olduğu anlaşılır, açaba his ve duygularımızı bi gözden gecirip sonrası dış dünyaya karşı bu samimiyetimiz bizi zayıf mı yapıyor yoksa samimi ve dürüst mü? Asıl sormamız gereken bir soruyu ortaya cıkartıyor bu soru... toplum ve düşünce yapısı olarak bu durumda toplum bizi samimi ve dürüst olarak mı görüyor yoksa zayıf mı Saygılarımla...
12 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim..
Sorum güzel bi soru doğurmuş, zihninize sağlık 😀
Bence karşı tarafa yansıttığımız her bizi yaralayan his ve de duygu bizi “zayıf” yapar. Ne yazık ki böyle 🤷♀️
İnsanlar başlarda empati kursa bile, kimsenin sonuna kadar hayatımızda duracağına garanti yok ve (yaklaşık) kimse biz dürüstlüğümüz ile hatırlamayacak. Daha çok zayıf (hassas) bir insandı bu, hemen etkileniyordu diyecekler (dediler jdjdj).
Lakin bi ihtimal aynı duygu, düşünceleri paylaşan bir insana denk gelirsek onun bizi anlama ihtimali daha yüksektir, dediğiniz gibi empati kurabilen biri fakat bu da gönülden olmalı.. O zaman samimiyet kurulabilir.
Yani herkese değil, doğru kişiye açılmak önemli. İnsan bunu filtrelemeyi öğrenmeli daha az zarar görmek için.. - 5 ay
Cvp o kadar iyi ki düşünsene doğruyu ve olması yapılması gerekeni yaptığımız için filmin sonunda zarar görme ihtimalimiz var, ve seciçi davranmak zorunda olduğumuzu, kolay güvenmememiz gerektiğini bildiğimiz halde bize tekrar hatırlatıyor bu demektirki insan çok bozulmuş ve masum olan hiç bir şeyin değeri kalmayıp toplum tarafından zafiyet olarak görülebiliyor, sebebi doğruyu olması gerekeni duyğularımızı paylaştığımız için tuhaf değilmi ben teşekkür ederim...
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umutsuz olduğumuz anlar. Umut yokken karşımıza çıkıp çok ufak çaba sarf eden birine büyük bir şey yapmışçasına bağlanırız, sadece aşk olarak düşünmüyorum arkadaş için de geçerli. Yaptığı şey Dünya'nın en basit şeyi bile olsa, umuduzu tazelediği için çok büyük gelir göze.
11 Yorumla- 5 ay
Evet çok haklısın 🙇♀️
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hislerimizin en zayıf olduğu anlar, en çok yorgun ve yalnız hissettiğimiz zamanlar 💭 Özellikle gece herkes çekildiğinde, telefon sessizdeyken, kendi düşüncelerinle baş başa kalınca duygular hem zayıflıyor hem de bulanıklaşıyor. Ne istediğini, ne hissettiğini karıştırabiliyorsun. Bu anlarda hemen büyük kararlar almamak en iyisi 💗🌙
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok yorgun ve uykusuzken daha çabuk kırılıyorum. 👸🏼
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 5 aybenim her zaman güçlüdür
13 Yorumla- 5 ay
Daim olsuunn 🧚♀️
- 5 ay
Teşekkür ederim. 💐
- 5 ay
Rica ederimm
u 5 ayÜzüldüğüm ve aşık olduğum zamanlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Stresli ve umutsuz zamanlarda galiba
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 5 ayBen kendi adıma konuşayım ben genelde hislerimi kullanmam karar verdiğim zaman daha çok mantık olarak bakıyorum olaylara bu yuzdende insanlar ile kolay anlaşamıyorum çünkü mantık ile karar verenler genelde doğruyu oluyor ve herşeyi göz önünde bulundurdukları için çoğu insan ise doğruları değil yalanları tercih ediyor.
18 Yorumla- 5 ay
Anlıyorum..
Yorumları ben sildim fakat hakkım bitmiş son olanı silemedim 🤦♀️ - 5 ay
Teşekkür ederim ama silmene gerek yok çünkü belli ki sadece bana saldırmak için açılan bir kadın hesabı ama ilte Allah hesabım daha 9 aylık falan 😂
- 5 ay
Yoo sanmıyorun yav ahaha bu soruyada cevabı değişik anlamadım jdjdj onuda silemedim 🤣
- 5 ay
Belliki psikolojik sorunları var takmıyorum kendi gerçek hesabından uğraşmadığı için fake açmış bosvwr @Selinawoman
- 5 ay
Öyle mi.. Peki 🙏
- 5 ay
Yüksek ihtimalle erkek zaten çünkü ben hiçbir kız ike sohbet etmiyorum
- 5 ay
İnsanların boş vakti çok belli ki 🤦♀️
- 5 ay
maalesef
Bence hislerin ve algıların tamamen kapandığı o an, kasada kasiyerin "Temassız var mı?" diye sorduğu andır. 💳
O an tam bir "Lokal Anestezi" halidir. Kartı cihaza yaklaştırırsın, "DIT" sesi gelir. Para hesabından çıktı mı, bitti mi, fakirleştim mi? Hiçbir şey hissetmezsin!
Eskiden parayı tek tek sayarken bir ayrılık acısı, bir hüzün çökerdi. Şimdi o "Dıt" sesiyle, acısız ve kansız bir şekilde soyuluyorsun. Hisler ne zaman geri gelir? Ay sonu kredi kartı ekstresi mail'e düştüğü an! O an hisler öyle bir açılır ki, tansiyonla birlikte tavan yapar! 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
5 ayErgenlik zamanları.
17 ile 25 aralığı.
Hem kör , hem sağır , hemde dilsizmişim.
Ne zamanki insan görmeye başlıyor; ayrıntıyı , söylenen şeyin aslında ne olduğunu işte o dakikadan sonra çok fazla kurcalamaya gerek duymuyor11 Yorumla- 5 ay
Haklısınız.. O yaşların duyguların belki yoğun fakat his trafiği sebebiyle en zayıf hislerimizin var olduğu yaş aralığı 🙇♀️
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hissetmek babında mı? Yoksa dirençsizlik , güçsüzlük, duygusal birikinti babında mı?
Bir şeylerin doğru olup olmadığını bilememe halini mi soruyorsun umarım bu söylediklerimin hepsi değildir ahahah113 Yorumla- 5 ay
Nokta atışı, hepsi hepsi jdjdjfj
- 5 ay
Olsuuun Psi zorlama kendini (zihnini) bu geç saatte
Eğer bi tane seç diyorsanda, ilkini seçiyorum ehehe - 5 ay
Aslında ilk hislerimiz belkide bir uyarıcı (ısı, soğukluk) kaynağına ulaştığında tetikleniyor... ya da tersi durumda acı ile başlıyor bu (duygusal)
Bu ilk eşik , zihin her duyguda (miktar ve ölçeği) kaydediyor. Acıyı ele alalım... Her yeni acıda bir önceki miktar ve ölcek aşıldığında.. zihin bu eşiği acının ana eşiği olarak kaydediyor... Ve yeni acı hissiyatı oluştuğunda ana eşikle karşılaştırıyor. Çekilen acı , Ana eşikten az ise dayanıyorsun ve daha yüksekse yeni bir döngü oluşuyor yine kaydediyor mıh gibi (mıh eski dilde kil tabletlere yazı yazmak için kullanılan demire denir)
Hissizlik ya da hislerin zayıflaması nasıl oluşuyor . Eşiği geçmeyen acılar ya da farklı duyguların sürekli tarruzuna maruz kaldığında artık orada tolerans oluşuyor. Bu hissizliktir.. sürekli ama sürekli..
Her sabah ebeveyninden şiddet gören bir çocuk misali... O çocuk ileride bir şeylerden yoksun ve bir şeylere karşı tolerans gösterir ve ana eşiği yüksektir fakat algı ve diğer şeylere bir şey diyemem muhtemelen kapalı olur kortizol seviyesi yükselir (kelimenin tam anlamıyla ) beyin küçülmesi...
Bu bir örnek olsada stres faktörü beyne farklı kimyasalların salgılanması için uyarı verir.. bu kimyasalların (salgıların) uzun süreli salınımı tüm vucuda zarar verir...
Dirençsizlik , biraz daha farklı bence.. kimliğini yitirince insan burada öz dediğimiz o olgular zarar gördüğünde... Kim ne dese yapar yani.. orada anahtar olarak bir şey belirlenir.. örneğin ( haz ) diyelim madde kullanımı zihnin bulanık ve biraz daha farklı görmeni sağlar ve tabiri caizse haz alırsın kimyasal olarak (bikere başta o bir yasak ) ilk cazibesini ordan alır. ikincisi alışmışsın ve ulaşamayınca vucudun farklı tepkiler gösteriyor sinirleniyorsun , öfkeleniyorsun, cinnet geçiren bile var yani vucut ona alıştığından lüksün yok alman lazım. İşte bu haz alma durumuna hayır diyememe dirençsizliktir.
(Bağımlılıklar kötüdür , kullanmayın ve kullanılmasına sebeb olmayın , bulaşmayın )
- 5 ay
Güçsüzlük hali ise , bir şeyi psikolojik ya da fiziki olarak yapamama durumudur... Kişinin olumlamaları burada pozitif etki yaratır.. şayet normal bir birey ise.!
Duygusal birikinti ise , vucutta olan elektiriğe benzetebilirim hata olmaz bence bizler.. betonla , plastik ve pamuk türevi seylerin icinde yaşıyoruz. Topraklanma olmadığı için vucutta bir elektirik çeşidi birikir. . Her gün ve her saniye..
İyi gelecek şeylerin yapılması bunun önüne geçer... Ormanda bir yürüyüş , hiç yapılmayan bir aktivite falan belki toprakla uğraşmak iyi gelebilir yani sadece senin sevdiğin ve diğer insanların olmadığı bir ortam dengelenmeni sağlayabilir... - 5 ay
En zor kısım bir şeylerin doğru olduğunu bilememe hali.. bu en zor kısımdır çünkü doğrular değişkendir. Her insanın kendi doğrusu vardır. Doğrular birbirine benzesede aslında türevleri vardır onlar şahsına münhasır olanlar vardır kıymetli @Selinawoman
Bu durumda bir olgunun doğru olup olmadığını anlamak istediğinde kendi kaynaklarımıza bakmalıyız..
Örneğin bir anadolu geleneğini ele alalım.. caput bağlayıp dilek tutma . Göbekli tepe aslında (esas adı gremırazan (dileklerin kabul edildiği kayaç/kaya).. bu çaput bağlama geleneğini örf ya da adette vardır doğrudur diyelim faka islamda bildiğim kadarıyla bu haramdır..
Senin esas aldığın kaynak önemli.. neye göre hareket ediyorsun. Bunun sistemini içselleştirip ona göre davrandığında ve olayları parça parça (sadeleştirmek) ele aldığında herşeyin çözüleceğine inanıyorum..
Zorlama değil cevap verirken zevk aldım..🙏 - 5 ay
Vaaayyy ne yaptın sen 🤩
Yani bir acı bir önceki acıları geçmiyorsa zihin bunu kaydediyor fakat hissi az oluyor. Hissizlik değildir sanki ya tamamen.. Yani daha az his eder gibi.
Verdiğin örnekte bi akrabamız var anlatmıştım sana diye hatırlıyorum, o geldi aklıma ve inan ki çok haklısın..
Kamu spotu tam yerinde 🙃
burada hissizlik karşı koyamama durumu o zaman. Zararlı ve kötü etki ettiğini biliyor fakat muhtaç olduğu için hissetmiyor. Dimi? Katlanıyorda olabilir.
Güçsüzlük hali kafamı karıştırdı birazcık onu sabahına bir kez daha okumalıyım..
Duygusal birikinti dolup dolup taşması gibi mi, toprağa (örnek olarak) basınca sıfırlanması gibi.. Rutinler hissizleştiriyor mu acaba bazı şeyleri, değişiklik sanki canlılık gibi geldi bana şu an..
Son olarakta doğru/yanlış bilme hali. Bu çok etkileyiciydi zira niyete bakılmasından yanayım ben (de). Aynısı olmasada senin dediğin ile aynı yere dokunuyor bence. Doğrular; tek doğru yoktur bana göre zaten bu yüzden bir şeye anında yanlış demek lügatımda yok.. En azından bilgilere kesinlikle hayır diyecek kadar bilgiye sahip değilim.. Her şey mümkün 😀
Konu dışına çıktım farkındayım ehehe
Eline zihnine sağlık baya uğraşmışsın.. Zevk aldıysan, bu keyif verdiyse ne mutlu bana. Ben okurken büyük bir keyif ile okudum, teşekkür ederim 🙏
- 5 ay
Bişi yapmadım yav : )
Evet sadece hissizlik olmayabilir... buna tekrar mı bakmam gerek acaba bilemedim...
: l evet bahsetmiştin..
Yani bir yerlere dokunabilir diye yazarken ne olur ne olmaz diye ekledim...
Bize göre, evet o etki zararlı fakat onun bakış açısı farklıdır (bence)
Dediğin gibi bakarsak evet doğru... Tam hissizlik değilde öfke nöbetleriyle karışık olabilir (yani farklı duyguların hissizliği diyeyim )
Rutinler muhtemeldir orada bir auto mod oluyor yani teknik olarak bakarsan... Sürekli sağ elle fırçalarken birden sol elle fırçalarsan o auto mod bir anlığına bozulur aaa der beyin eheheh
(Arada sol elle diş fırçala çok garip olur ve eminim farklı şeylerde oluyordur beyinsel olarak )
Yani biraz karışık bir konu doğru yanlış konusu... Haklısınki anında yanlış ya da anında evet demek başı birazcık ağritabiliyor.. fakat insan olarak böyleyiz bir makineleşme sürecindeyiz hemen evet ya da hayır diyebiliyoruz...
Yani düşünmeye sevk etti , biraz farklı bir düşünce haline girmek beni mutli etti melankolik ve depresiflikten biraz uzaklaştım yazarken.. rica ederim..
Ben teşekkür ederim - 5 ay
Üzücü ne yazık ki. Kimsenin başına gelmesin, şiddetin hangi türü olursa olsun..
Mhmm yarın bi deneyeyim rutinden çıkmayı bakalım başarılı olacak mıyım ehehe
Arada bi olabiliyor evet o da insanlık hali diyelim.. Geniş resimden bakalım 😇
Sevindim buna, ne demek 🧚♀️ - 5 ay
Teşekkür ederim Psi 🧚♀️
Günaydınn - 5 ay
🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayDepresif ve kaygılı olduğum zamanlarda daha çok... Sonra gidip bir patilinin başını okşuyorum hemen geçiyor. ✨
22 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum 🫠
- 5 ay
😇🐾
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
5 ayDuygusal olduğum dakikaları beklediğimi görmeyince ağzıma ediliyorrrre
15 Yorumla- 5 ay
Bu benim için zor bi cümle oldu jdjdj
- 5 ay
Ne dediğimi ben bile Şu an anlamadım sen nasıl anladın Ahshshsh
- 5 ay
Anlamadığımı ifade etmiştim aslında ahaha
- 5 ay
Hee o zaman tamam ahahah
- 5 ay
🤦♀️😂
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Kafa karışıklığı olduğu zaman hislerde de yanılma oluyor gördüğüm kadarıyla
15 Yorumla- 5 ay
O kadar haklı yorum ki, eline sağlık..
Teşekkür ederim, iyi geceleeerr 🧚♀️ - 5 ay
Sende öyle 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı.
5 ayHislerimizin en zayıf olduğu an, kendimizi korumak için kalbimizi susturduğumuz andır.
13 Yorumla- 5 ay
Vaaayyy.. Çok güzel söylediniz 🙏
- 5 ay
Teşekkür ederim 🙂🙏
- 5 ay
Rica ederimm
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birden fazla olabilir ama şu basit mesela
Duygusal dalgalanmalar ne zaman veya neyle olmaksızın
O zamanlar zayıf oluruz
Genelde bu dalgalanmalar sırasında insan rasyonelliğini bırakıp mantıksız eylemler yapmaya başlar
Duygular aktifkten aynı zamanda bir tık zayıf olur😂00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySoruyu 5 dakkiadır düşündüm çok mantıklı bir cevap gelmedi aklıma kusura bakmayın :(
15 Yorumla- 5 ay
Ne kusuru efenim burada mantık aramıyorum ben samimi olsun cevaplar.. Mantıklı olup olmamasına insanlar karar veremez ehehe
Cevap sahibi5 aySiz benim gözümde mantılı birisiniz bende sorularınıza mantıklı cevap vermek istedim başka soruya kısmetmiş : )
- 5 ay
Ben mi mhmm.. İdare eder bence jdjdj fakat peki nası isterseniz 🙏
Cevap sahibi5 ayBunu bir bilgisayar mühendisi olarak diyorum (yapay zeka değil sizin gibi zekalar lazım hahhah şaka bir yana) size saygım var efm sağlıcakla kalın iyi günler
- 5 ay
Jdjdjd teşekkür ederim iyi geceler 🧚♀️
Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. Bir sebeple savunmaya geçildiği zamanlar en hassas olunan zamanlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
5 ayBelli edersek bidaha kıracakları bazı anlar vardır işte o zamanlar..
10 Yorumla
5 ayTenine dokunduğum zaman ve kullandığı parfüm şişesi kokusu
12 Yorumla- 5 ay
Aşk diyorsunuz yani, anlıyorum..
- 5 ay
Tutku ve haz
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başka kuvvetli bir his varsa diğerlerini bastırır
11 Yorumla- 5 ay
Mhmm..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayDuygusal anlamda boşluğa düştüğümüz zamanlar
11 Yorumla- 5 ay
Öyle sanırım..
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sinirli anımizda sanirim
13 Yorumla- 5 ay
Hisler tavan yapmaz mı orada yav ehehe sinir stres 😅
- 5 ay
Doğru bu.. Akıl baştan gitmiş benim 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
5 ayBenim her an zayıf duygusal biriyim
11 Yorumla- 5 ay
🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 5 ayEn dipte olduğumuz zamanlar.
11 Yorumla- 5 ay
Olabilir evet..
- Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı.
5 ayİki kadın arasında kaldığım anlar.
13 Yorumla- 5 ay
Ortada ikinci biri varsa ilkinde bir şeyler uymamıştır.
- 5 ay
Üçüncüye odaklanamıyorum 😅
- 5 ay
🤦♀️
5 ayHer an her şey olabilir.
12 Yorumla- 5 ay
Nası yani 🤦♀️
- 5 ay
Bir anda beklenmedik şeyle hislerin zayıflar bilemeyiz
5 ayEn zayıf aldığın an hayal kırıklığına müsait olduğun zamandır
10 Yorumla
5 aySorularınızda değişik ya ben diyorum adam bana bişeyini atmadı el fotosu koymuş anlamadım diyorum ki adam bana hiç bir şey atmadı atmadı ne olduğunu bilmiyorum Yakışıklı mı değil mi ben görmedim ki onu birde aşık yazıyor ya
00 Yorumla
5 ayHislerimizin ağzına tükürüldüğü zamanlar...
20 Yorumla
5 ayOvülasyon dönemi olabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hüzünlü olduğumuz anlar
10 Yorumla
5 ayDuygusal boşluğu düsünce o anlar diye düsünüyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 794 cevap paylaştı.
5 ayinsan mutlu olduğunda gardını indirir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
5 ayGereksiz duygulanmalar olduğu anlar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayHisler beni hiç yaniltmadi
10 Yorumla Hayal kırıklığına uğramak.
10 YorumlaÇaresizlik anlarında.
10 Yorumla
5 ayBirine inanınca
12 Yorumla- 5 ay
Yanlış birine diyelim mi onu 🙇♀️
- 5 ay
Her türlü insan için geçerli emin ol. Birinin doğru olduğunu sandığın an işler ters döner
- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
5 ayGece 02 05 arası
15 Yorumla- 5 ay
Bunu bir yerde daha okudum sanki.. O saatlerde zihin his kapatıyor kendisini diye gibi bir şey. Halbuki gece yarıları düşünmeye başlamıyor muyuz yav.. Aklım karıştı jdjdj
- 5 ay
Biz uyurken beynimiz düşünüyor 😂
- 5 ay
Harbiden ya 🤦♀️😂
- 5 ay
Evet 😂
- 5 ay
O saatlerde uyu güzel beynini mesgul etme
uykudan kalktığımda
11 Yorumla- 5 ay
He yav o da doğru
5 ayen güçlüyüm dediğin andır
12 Yorumla- 5 ay
Neden o hislerin zayıf olduğu an olsun ki?
- 5 ay
en güçlü olduğun an ayrıca zayıf olduğun andır
5 aybaşarısız ve her şey üstüme geliyor gibi hissettiğim zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKafam çok dolu ise ve yogrunsam o an hissedemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAşık oldugumuz zamankar herhalde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Stresli zamanlar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
5 ayZaaflarımı dile getirmem
00 Yorumla
5 aySoruyu anlamadım tam olarak
00 YorumlaRegl olduğumda
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBu saatler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayGüçlü hep
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı.
5 ayDuygusalken
10 Yorumla Dikkat etmedim
10 YorumlaEn savunmasız oldugun anlar
10 Yorumla
5 ayHerzamandır
11 Yorumla- 5 ay
Umarım her zaman değildir yav jdjdj
Regl olduğum günler
30 Yorumla
5 ayAğladık zöanalra
20 YorumlaGece 2 şaşmaz
00 YorumlaKararsız olmak