Filmlerde Kalması Gerekir
Filmin Sonlarında
The End yazar Film Bitti🎬
Nedendir bilmiyorum.
Gece olunca kafam çok derinlere gidiyor.
Herkesin vardır bu hayatta bir Kemal Abisi🥃

Çok samimi bir cevap vermek istiyorum, eski sevdiğim adami , yaşadığım anıları , o güzel günleri düşünürüm , muhasebe ederim şöyle mi yapsaydım, böyle olsaydı her şey farklı mı olurdu, ayrılmasaydim nasıl bir hayatım olurdu , iyi mi yaptim , acaba şimdi evlenmişmidir , beni unutmuşmudur , gibi gibi soruların içinde boğulup kalırım bir hüzün çöker içime , bazen ağlarım kaderime isyan ederim 🥺😢 bazen onun hayaline sarılır uyurum ve gerçekmiş gibi mutlu uykuya dalarım , ben onu gerçekten o kadar çok sevdim ki bağrıma taş bastım onun geleceğive kariyeri için o sevgiden vazgeçtim onu ikilemde bırakmamak için yolunu çabuk çizsin diye hep mutlu olsun inşallah 🙏🥰 tek dileğim bu
Muhasebecilerin kaderi hep gecmişi ve gelecegi muhasebe etmekmiş Ne diyim Gecmişe takılı kalmak kötü bea Gelecegi göremezsin bu sefer
Maalesef öyle oluyor 😌
Maalesef 😏
Gece olunca zihin hep en çok acıttığı, en çok özlediği yere gider 🍷 İnsan bazen birilerini değil, kendi kaçırdığı ihtimalleri düşünüyor aslında. Ben de çoğu gece “ya şöyle olsaydı?” diye başladığım düşüncelerde kayboluyorum. Senin o Kemal Abi, biraz da içindeki sitemin, yarım kalmış yanlarının sembolü bence 💭🌙
Cevap
1Cevap
Genellikle dertleri sıkıntıları düşünüyorum. nasıl çözeceğiz bu sorunları diye.
Senin bir an önce calısman gerek Biraz sıkıntıları çözersin diye düşünüyorum
Olsa çok iyi olacak aslında, hem siteyi de azaltırım para kazanmak iyi gelir.
Bi yerden başla kardesim Hakkında hayırlısı olsun
Gece ne yapsam acaba şu an diye düşünürüm sadece
Kalbimi hak etmeyen yanlış bir kişiyi. Acı bir tebessüm belirdi bak yüzümde 🥹.
Kimseyi düşünmedim
Kendimle alakalı bazı şeyleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?