Siz sıkılmayi nasıl başarıyorsunuz, bana gün yetmiyor, günün sonunda tüm herşeyi halletmiş bile olmuyorum bazen?

Gün bana yetmiyor hem kafamdaki işler hem takip etmem gereken şeyler, akşam olunca odama çekilip ışığı da insanlari da sevmiyorum kendi başıma sessiz huzur içinde dinlenmeyi çok seviyorum, insanlari sevmiyorum kendime bayılıyorum biliyorum ki kendimden başka herkesten zarar gelebilir bu yüzden kendime karanlığa ve sessiz geceye teslim olmayı çok seviyorum, huzurun adı bu

Güncellemeler
5 ay
Bugünumu anlatayım mesela, evde tadilat işim vardı onu hallettim tam bitmedi ufak bişey yarına kaldı çünkü sebebi kafamdaki bir tilkinin peşine düştüm ki o da hallolmadi, sadece yemek yaptım o da makarna sadece o yetişti, öğlene kadar uyudum daha da kitap okumadım kaldı ve yine bir konunun peşine düştüm netten. Şu an dediğim dinlenme moduna geçeceğim birazdan
Güncellemeler
5 ay
Ayrıca incik boncuk işleri Hobi olarak yapıyorum arada tek tük ve etkinlik kovalıyorum. Tabi çalıştığım bir işim de var şu an izindeyim
Siz sıkılmayi nasıl başarıyorsunuz, bana gün yetmiyor, günün sonunda tüm herşeyi halletmiş bile olmuyorum bazen?