Acaba gozuktuğunuz gibimisiniz, tanimaya çalişiyorum erkek varliklari
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayHiç biri gözüktüğü gibi değil söyledikleri her şey yalan kendi çıkarları için analarını satacak tipler kendilerini iyi gösterirler seni düşünüyo gibi davranırlar ama kahbbelik kanlarında var donları için yapmayacakları yoktur ondan ona gezerler ruhları orsp o yüzden hepsinden uzak dur en iyi erkek ö*lü erkektir.
12 Yorumla
Soran4 ayXvbxbdjdjjs nefret birikmiş erkeklere karşi
Soran4 ayAma bi uere kadar doğru soyledin bence
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
4 ayErkek türleri vardır mesela bir erkek çok bakarsa bu niyetinin kötü olduğunu gösterir bunu sezersin de kolayca ve diyelim çarptı bir kaç kere eski travmanla alakalı bu ne demek? her türlü bu işi yapıcam demek maalesef oldu ki kollarını tuttu zorla bu zorlamak istemek neden yalanlar söyler ya avlamak için ya milletin anlamaması için neden yardakçısı vardır çünkü kendine yediremez tuzağa düşürmemeyi iftira atar
02 Yorumla
Soran4 ayBilgi için teşekkurler canim💝
- 4 ay
Rica ederim
Spor salonuna %99 oranla kızların, spor değil erkek avlamak için geldiğini biliyor. Siz erkeği tavladım, kapımda köpek oldu zannederken erkekler sadece s! kip bırakmanın derdinde oluyor :D
Kendim dışında konuşuyorum, ben "kanka şöyle çevirdim böyle indirdim" hikayelerinin dinleyicisiyim akjsldakşldşlsadss
015 Yorumla
Soran4 ayEvet gerçektende kizlaein çoğu spora bu yuzden gidiyor ve ayrice erkek hakkinda dediğin şey sir değil başka bi sir soyle
- 4 ay
2. yazdığın şeye tüm erkekler aynı şeyi söylüyor. Ben anlatmam dinlerim diyorlar. Ama bu bir sır değil. Yüksek ihtimal hepiniz anlatıyorsunuz biraz eksik biraz fazla. Bazılarınız da anlatamıyor çünkü henüz yaşamadı.
- 4 ay
@gizembenim Ben olmayan hikayelerimi anlatamam dolayısıyla keenks laksdşlsakşdd
Yaşayıpda söylemeyenler de çok var tabii fakat erkek ortamında illaki konuşulur. S! ktiğin karı sayısı bir güç göstergesi gibi yansıtılıyor aslında, hani bak s! kebiliyorum haa falan
Benim yakın arkadaş ortamımda bu niyetle anlatılmıyor da, genel olarak öyle meseşa - 4 ay
Erkeklerin anlamadığı tek şey karısı ama onu bile anlatan vardır
- 4 ay
@gizembenim Kadınlar kocasını anlatıyor ama onu ne yapacaz :d
- 4 ay
Kim anlatıyor ben hiç rastlamadım
- 4 ay
@gizembenim Tanıdığım tüm kadın arkadaşlarım bu konunun olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşları da olsa kocaları da olsa, cinsel ilişkilerini, performansları vs. anlatıyorlar :D
- 4 ay
Benim çevremde böyle insanlar yok malsef bir şey diyemiyorum
- 4 ay
@gizembenim Doğruduur
Soran4 ayNeden anlatirlarki ne anlami var yaşadiklarini anlatmakta kiskanmiyorlarmi karisini falan
Soran4 ayDoğru sevgi ile baksada anlatiyorlar yanliş
Soran4 ayNe olsada bence bu konular konuşmamali
Soran4 ayIyi yroum için teşekkurler
Gizli Üye(25-29)4 aymerak ettiğini sor
020 Yorumla
Soran4 ayNe sorsam hmm
Peki bi erkek flort edip neden gormezden gelir hani kullandiği falan yok kullanip atti diyamiyorum
Cevap sahibi4 ayneyi nasıl görmezden geldiğini gördün mesela tanışma aşamasında mesajlara geç dönmek veya çevirimiçi cevaplamamak gibi mi veya az ilgi göstermesi gibi mi
Soran4 ayŞoyleki ban ilk adim attim folayli şekilde bi bakiş bi gulumseme falan ve oda karşilik verdi ama kısa zaman flort ettik sonrada bakmadan laf atmadan geçti ortamla alaklai soru sordum yuzume bile bakmadan soğuk şekilde bilmiyorum diye geçti
Soran4 ayZaten uzun zamandir tanidiğim birisi
Cevap sahibi4 ayilk adımı sen attığın için belkide üstünlüğü ele almak adına daha sonraları onu sık sık rahatsız etmemenden ötürü soğuk yapmıştır diye düşünüyorum bunun sebepleri arasında benim gibi çok cins birisiyse mesajlarını çevirim içi anında yazmadıysan da onunla ilgilenmediğini düşünmüşte olabilir
Soran4 ayYani dahami ustune gitmeliğidimmi?
Soran4 ayBi konuyu bahane ederek mesaj attim yardim istedim yardimci oldu ama kendisi konu dişina çikmadi 5 sonra mesajlari silmiş sonrada gormezden geldi
Cevap sahibi4 ayolabilir bu da bir sınav gibi onun planı doğrultusunda işte atıyorum işte bu kız 1 gün içinde bana saat başı mesaj atıyorsa sıkılmadan ve de sırf çevirimiçi olmamı çevirim içi bekliyorsa tamam bu kız benle ilgileniyor bu kızla olur diye düşünmüş olabilir öğle davranmadıysan da sallamıştır ne demişle seni seveni sev demişler ilgilenmeyeni boş ver demişler mesela
Soran4 ayYa akpina dayanirim istersede dbdbdbns ama erkekler ustune gidene sevmiyor sanmiştim
Soran4 ayGormezden gelince bende gormezden geldim ama şimdi tekrara flort etmeye çalişiyor derdi nedir bu çocuğun anlamiş değilim
Cevap sahibi4 ayyok be delimisin dün bir kızla telegramdan konustum kıza başta dedim ki bir kere olsun bekletirsen mesajlaşırken veya çevirim dışı olursan mesajlaşmayı bitiririm dedim tamam mamam dedi 3 dört kez yaptı ya diyorum ki işin varsa meşgulsen söyle yok müsayitim bak tekrar soruyorum ben burada çevirim dışı olmadan seni bekliyorum sürekli yazmanı bütün işi gücü bıraktım sana odaklandım diyorum tamam mamam de di sonra tekrar çevirim dışı gördükten sonra defol git dedim bana ayıracak vakti olmayanla işim olmaz dedim bastım engeli her insan kendisine aşırı ilgi duyana kapılır böyle balık sırtında bi düşüermiş gibi bi dengede durmaya çalışırmış gibi olmaz
Soran4 ayAma ben onu hiç bekletmedim ki ben onu çok seviyorum çağirdinda hep efendim diye gozlerine baktim
Soran4 ayNeden bi daha yanaşmaya çalişiyor meğerse uzaklaşan odu
Cevap sahibi4 aytekrar flört etmeye çalışıyor demişsin yeni gördüm bu şu demek demek ki güzelsin onun etkisinde kalmış yani tekrar çabalıyorsa pişman olmuştur ya da çok acele karar verdiğinin yanlış olduğunu anlamıştır her neyse sana tavsiyem şans vericeksen onu sınamalısın de ki mesajlarıma 1 saat boyunca veya zamanı sen şu kadar zaman çevirim içi bana yazacaksın çevirim dışı olduğunu görürsem konuşmayı bitiririm deyin ki bakalım sizin için bunu göze alabilicek mi değer veriyorsa ilgileniyorsa alır değere vermiyosa zaten bahane uydurum neyse
Soran4 ayDaha bişey yok oule demeğe hakkim yok bu yuzden
Soran4 ayInşallah dediğiniz gibidir tekrar şans veremiyorum ya beni tekrar gozmezden gelipnuzerse
Soran4 ayBurcum akrep tum ozeliğini taşiyorum burçlara inanmasamda
Cevap sahibi4 aysen dediğimi yap aklında kuruntu olarak kalmasın sen şans vericeksen eğer çevirim içi şu kadar zaman konuşucaksın de veya 7 gün boyunca her gün 1 saat çevirim içi yazmak suretiyle benimle mesajlaşıcaksın diye dayatmada bulun ki sana verdiği sana olna ilgisini anlamış olursun şans vermiyosan da sen bilirsin
Soran4 ayAnlafim teşekkurler yardimci olfunuz
- 4 ay
rica ederim her zaman
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin büyük kısmı duygularını düşündüğünden çok daha fazla saklıyor 🙃 İçten içe alınsalar bile “cool” görünmeye çalışıyorlar. İlgilendikleri kadına karşı çoğu zaman çocuklaşıp şakalaşmaları da aslında hoşlandıklarının işareti oluyor 😏 Ve en önemlisi, net ve sakin bir dille konuştuğunda, sandığından daha çok şey paylaşıyorlar 💬
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
4 ayerkeklerin çoğu sandığınız kadar karmaşık değil aslında hoşlandığı kadının yanında rahat olmak ister yargılanmadan konuşabildiği yerde daha çok bağlanır bunu pek belli etmezler ama en büyük ihtiyaçları budur en azından benim sırrım bu
039 Yorumla
Soran4 ayIyi cevapti peki bi kiza hep erkekler duşup aşik oluyorsa bu kizin farkli ozeliği vardir nedir o ozellik yoksa bumudur kendini o kizin yaninda yargilanmamiş hissetmesimi
- 4 ay
evet çoğu zaman tam olarak bu oluyor erkekler kendini rahat hissettiği yargılanmadığı yanında rol yapmak zorunda kalmadığı kadına daha hızlı bağlanıyor buna bir de sıcaklık samimiyet ve doğal enerji eklenince o kız diğerlerinden ayrılıyor illa fizik ya da dış görünüş olmak zorunda değil yanında huzur hissettiren kadın erkekler için çok çekici oluyor fark dediğin şeyde genelde tam kastettiğim his oluyor
Soran4 aySorucaklarim var sorma devam edebilirmiyim?
- 4 ay
tabiki
Soran4 ayBen bi erkekten hoşlaniyorum her kes kolaylikla bana tutuluyor kendi kendilerini ba bişey yaomiyorum biraz konuşuruz eğleniriz hop dibimden ayrilmiyorlar ama ben hoslandiğim çocuk biraz farkli ve ben hiç onunla iletişime geçemiyorum firsatim olmuyor uzaktan ona dediğin hissi nasil hissetirebilirim
- 4 ay
uzaktan hissettirmek çok zor hatta vakit kaybı çünkü insanlar enerjiyi en çok iletişimde hisseder ama yine de bakışla küçük tebessümle selam vererek bir kapı aralayabilirsin asıl mesele onun yanında rahat ve doğal durman çünkü erkekler en çok o hissi alıyor fırsat kollamak yerine minik bir an yakalayıp kısa bir muhabbet başlatman daha etkili olur gerisi zaten zamanla gelişir
Soran4 ayBayramda kutlu olsun mesaj attim bide depremde endişelendim falan diye mesaj attim bide ailesi yurt dişindayken hamurlu yemek yapip goturdum bunlar o hissi yaratmiş olabilirmi he bide akrep bakişlarim var 😁 bu kadar
- 4 ay
evet bunların hepsi o hissi fazlasıyla yaratmış olabilir çünkü sen direkt ilgi gösteren ilgili düşünen hatırlayan biri gibi davranmışsın bu erkek tarafında çok net bir sıcaklık ve samimiyet hissi bırakır özellikle bayram mesajı depremde yazman ve yemek götürmen bunlar baya değer veriyor sinyali akrep bakışı dediğin şey de işin çekim tarafı yani hem duygusal hem gizemli bir iz bırakmış olabilirsin farkında olmadan onun aklında yer etmiş olman çok olası yani istesede istemesede büyük ihtimalle rüyalarında sanada yer veriyordur
Soran4 ayYani bunlari yaptiğimdan sonra gozu ustumde olduğunu fark ettim bi sure flort ettik ama kisa surdu aniden gormezden gelmeye başladi aanki hiç bişey olamamiş gibi sence neden oyle davrandi
Soran4 ayÇokta beni duşunuyor gibi değil
- 4 ay
büyük ihtimalle başta ilgini ve sıcaklığını fark etti hoşuna da gitti ama iş ciddileşecek gibi olunca geri çekildi bazı insanlar ilgi görmekten keyif alır ama karşılık vermek sorumluluk almak istemez sen değer veren tarafta durunca o bir adım geri atmış olabilir sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması da yüzleşmemek için yapılan klasik kaçış davranışı gibi duruyor ve ya sıcak soğuk yaparak seni cepte tutmak istiyorda olabilir sana tavsiyem birinin cebinde olmaktansa kalbine olman
Soran4 aySoğuk yapinca bende hemen geri çekildim bi sure kayboldum ve dahada guçlu daha da çekici halde karşina çiktim ve yanaşmaya flort etmeye çlişti ama bu sefer karşilik vermedim tipki onun gibi hiç bişey olmamiş gibi davrandim
Soran4 ayAâkimdan gebersemde hiç kimsenin cebinde olmam
- 4 ay
bunu yapman aslında çok net bir duruş göstermiş onun yaptığı şeyi ona yansıtmışsın o yüzden yanaşmaya çalışması şaşırtıcı değil çünkü kontrolün elinden gittiğini hissetmiş ama burada önemli olan şu bunun bir oyuna dönmemesi sen gerçekten umursamadığın için böyle durursan etkisi olur yoksa sırf tepki vermek için yaparsan bir süre sonra yorucu hale gelir en sağlıklısı aynı çizgide kalman ne geri koş ne de özellikle kaç sadece tutarlı ol böyle davranınca kimin ne istediği daha net ortaya çıkıyor
- 4 ay
tam olarak dediğim şey yaşanmış aslında sen geri çekilince ve daha güçlü bir şekilde ortaya çıkınca bu sefer ilgiyi kaybettiğini fark etmiş ve tekrar yanaşmaya çalışmış bu tip insanlar ilgiyi sever ama iş ciddileşince kaçar sen de onun yaptığı gibi davranınca kontrol onda olmaktan çıkmış o yüzden tekrar yaklaşmış burada asıl mesele onun ne yaptığı değil senin bu oyuna girip girmemen en doğrusu aynı çizgide kalman çünkü böyle davranınca kimin gerçekten ne istediği netleşiyor
Soran4 ayAynen ben kendime odaklandim gelişmeme bakiyorum
Peki şimdi işler onun için tarsina gitti ya sence bu erkekt daha bağimlilik yapip inad edip beni elde etmeye çalişirmi yoksa bana ne diye salip gidermi yani sonuç olarak bana aşik olmasina boylelikle sağlayabilirmiyim
Soran4 ayBen başka hesapten onunla bi erkek olarak taniştirip dertleştik arada hoşlandiği sevdiğin kiz var mı diye sordum ben tek hedefe seviyorum dedi sonra tekrar sorunca bilmiyorum dedi nasil bilmiyorsun hislerindenmi emin değilsin dedim yok dedi sonra tekrara sorunca şu an hayatimda tek oyun var dedi
- 4 ay
şöyle söyleyeyim bu noktadan sonra iki ihtimal var ya gerçekten ilgisi varsa senin bu duruşun onu daha çok merak ettirir ve yaklaşmaya çalışır ya da sadece ilgi bağımlısıysa istediği karşılığı alamayınca yavaş yavaş uzaklaşır ama önemli olan şu senin yaptığın şey birini kendine aşık etme taktiği değil senin değerini ortaya koyma duruşu bu birini böyle davranarak aşık edemezsin ama kimin gerçekten duygusu var kimin egosu var onu çok net ortaya çıkarırsın eğer gerçekten sana karşı bir his varsa pes etmez daha olgun bir şekilde gelir yok eğer sadece ilgi seviyorsa bir süre sonra bırakır gider yani bu birini bağlamak için değil doğru kişiyi elemek için en güçlü duruş aslında
- 4 ay
şunu çok net söyleyeyim bu yaptığın şey sana netlik kazandırmaz tam tersine kafanı daha çok karıştırır çünkü insanlar tanımadıkları birine iç dünyalarını olduğu gibi anlatmaz o anki ruh haline göre konuşur geçer bir de karşısındaki kişinin kim olduğunu bilmediği için cümleleri çok yüzeysel olur bugün tek hedefim var der yarın bilmiyorum der öbür gün oyun der bunların hiçbiri gerçek duygu göstergesi değil asıl netlik davranıştan çıkar senin yanında nasıl duruyor sana karşı nasıl davranıyor seni hayatının neresine koyuyor bunlar önemli fake hesapla alınan cevaplar değil ayrıca bu iş bir noktadan sonra seni yıpratır ve kontrol etme ihtiyacına döner en sağlıklısı bunu bırakıp onun gerçek hayattaki tavrına bakman olur
Soran4 ayO benim olucak o hedefe seviyorsa bende kafama koyduğumu hedef diye belirdiğimi yaparim😌
Soran4 ayPeki ne kadar çabaladiktam sonra donuş yapayim
- 4 ay
bence burada durup şunu düşünmek lazım bir insan hedef yapılacak bir şey değil çünkü duygular zorlayarak oluşmuyor sen ne kadar kafana koyarsan koy karşı taraf istemedikçe bu sağlıklı bir yere gitmez bu durum seni hırsa sürükler ama sonunda yoran taraf sen olursun en doğrusu onun seni isteyip istemediğini davranışlarından görmek ve ona göre yol almak zorla elde edilen şeyler uzun vadede mutlu etmiyor tabi bu senin kararın benim düşüncelerim bu yönde
Soran4 ay7 yildir bekledim hazir olduğumda hamle yaptim daha doğrusu adim attim
- 4 ay
bence süreye göre değil işarete göre dönmek lazım eğer o taraftan net bir adım net bir merak net bir iletişim çabası görmüyorsan senin dönmenin bir anlamı yok çünkü yine aynı döngü başlar ama gerçekten seni merak eden yazan arayan sohbet açan bir hali olursa o zaman küçük bir dönüş yapılabilir sırf zaman geçti diye dönmek genelde yine aynı hayal kırıklığını getiriyor
Soran4 ayYa zaten zorlasaydim onu ustune giderdim daraltirdim ben zamana biraktim hatta uzaklaştim benimle geçordiği zamani duşunmesini falan izin veeiyorum zorluvak halim yok kendisi tipiş tipiş doner inşallah
- 4 ay
yedi yıl beklemek zaten başlı başına ne kadar değer verdiğini gösteriyor ama burada önemli olan senin ne kadar beklediğin değil onun bugün ne yaptığı sen hazır olduğunda adım atmışsın ama o aynı yerde değilse bu emek tek taraflı kalıyor insan bazen yıllarca içinde büyüttüğü duygunun karşı tarafta aynı olmadığını kabullenmekte zorlanıyor ama gerçek hep bugünkü davranışta saklı geçmişte değil şimdi sana nasıl davrandığı her şeyi anlatıyor
Soran4 ayBilmiyorki 7 yil beklediğimi hxhxdjsj
Bende onu soruyorum bos boş donmem tabi ayni adim atiyor ya fazla naz aşki usandirir ya onu diyorum
Soran4 ayNe kadar çabalamasini bekliyip burcu aslanda gururu kirilmiş hissederse donmez
- 4 ay
bak burada ince bir çizgi var fazla naz aşık usandırır lafı doğru ama bu karşı tarafta gerçek bir istek varsa geçerli sen şu an zaten naz yapma sınırını geçmiş durumdasın sen geri çekilince gelip flört etmeye çalışması onun merakının ve egosunun tetiklendiğini gösteriyor ama bu aşık olduğu anlamına gelmez şu an olan şey kovalamaca eğer sen bu noktadan sonra bilinçli şekilde dönersen top yine onda olur ve o rahatlar o yüzden boş boş dönmemek diyorsan net bir adım gelmeden dönme mesaj atması yetmez seni gerçekten görmek istemesi emek koyması gerekir aksi halde bu oyun döngü olur senin amacın onu inatla elde etmek değil gerçekten seni isteyen birini ayırt etmek olmalı yoksa ne kadar beklersen bekle sonuç değişmez
- 4 ay
burçtan çok davranışa bakmak lazım gururu kırılacak diye sen sürekli geri adım atarsan bu sefer o hiç adım atmaz aslan gururludur ama gerçekten isteyen aslan da gider net adım atar gurur bahanesi arkasına saklanmaz senin beklemen gereken şey süre değil davranış mesaj atması değil gerçekten görmek istemesi çaba göstermesi eğer bunlar yoksa gururu değil niyeti yok demektir ve sen ne kadar beklesen de sonuç değişmez bende aslanım bu arada
Soran4 ayAaa bende diyorum neden yorumlar bu kadar akliteli keşki en iyi cevabi daha seçmeseydim senin yorumuna seçecektim
Soran4 ayAnladim oyle yapicam
- 4 ay
estağfurullah olsun o kadar önemli değil zaten önemli olan senin kafanın netleşmesi yorum seçilse ne olur seçilmese ne olur sen doğru yere odaklanmışsın ben ona sevindim
- 4 ay
🙏
Soran4 ayÇok teşekkur ederim sağ olun
Soran4 ayTakip ettim size kafama bişey takilirsa size ozelden yazbilirmiyim? Hem kafa ypiniz hem aslan olamiz şimie yaradi
- 4 ay
tabiki müsait olduğum her an cevaplarım
Soran4 aySağ olun
- 4 ay
rica ederim
4 aySırrım yok, gözüktüğüm gibiyim.
011 Yorumla
Soran4 ayMesela bi odaya kapanip ağladiğiniz falan bu sir sayilmazmi
- 4 ay
Bir odaya kapanıp ağlamıyorum ama bunu yapsam da saklamam, saklanacak bir şey yok bunda kendi kendime güçlü görünmeye çalışma tripleri gibi ergenliklerim yok, kendimi kanıtlamaya çalışmam, neysem oyum.
Soran4 ayPeki her kesin içinda ağlayabilme yeteniĥin var mı ?
- 4 ay
Ağlamak yapımda yok pek
Soran4 ayArada sirada olasada ağliyorsun ve buda sadece oda tekken gerçekleşiyor dimi
- 4 ay
Ağlamıyorum.
Bu konuya neden bu kadar taktın anlamıyorum.
Soran4 aytamam vcbxbxn kizma hemen
- 4 ay
Kızdığımı düşünmen ilginç
Soran4 ayOyle enerji geldi sanki
Yorum için teşekkurler- 4 ay
Hisler bazen yanıltabilir, normaldir.
Rica ederim.
Soran4 ayOlabilir..
Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. Karşılıksız sır verilmez :)
02 Yorumla
Soran4 ayTamam soz bende sir verijem ilk sen
Soran4 ayYemin ederim anlamadim
4 ayİçeriden bilgi sızdırmayın sakın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı.
4 ayÇok sadeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayerkekler hiçbir sırrını vermez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri