Ben ve 19 yaşındaki halim kötü yorum yapmayın hepinizi döverim daha çocuktum 🤣

Ben ve 19 yaşındaki halim kötü yorum yapmayın hepinizi döverim daha çocuktum 🤣
Özlemek ne kelime... Bazen o 19 yaşındaki halime sarılıp ağlamak istiyorum.
O zamanlar nasıldım biliyor musun? Ölümsüzdüm. Zaman hiç bitmeyecek, sevdiklerim hiç gitmeyecek, babam/annem hep o koltukta oturacak sanırdım. En büyük derdim vize sınavları ya da cevapsız kalan bir mesajdı. Hayatın gerçek ağırlığı henüz omuzlarıma binmemişti; yürümüyordum, koşuyordum. Yorulmak nedir bilmezdim, küsmek kolaydı, barışmak daha kolaydı.
Şimdi 41 yaşındayım. O 19 yaşındaki halimin 'cesaretini' ve 'bilgisizliğini' özlüyorum. Çünkü hayatı çok bilmek, insanı yoruyor. İnsanların ne zaman yalan söylediğini, kimin gidici kimin kalıcı olduğunu gözünden anlamak, tecrübe denen o ağır zırhı giymek bazen nefessiz bırakıyor.
O zamanlar yaralarım dizimdeydi, üfleyince geçerdi. Şimdi yaralarım kalbimde, ruhumda; ne kadar üflesen de sızısı baki kalıyor.
O çocuğa, o 19 yaşındaki halime seslenebilseydim şunu derdim: 'Korkma, hata yapmaktan korkma. O acele ettiğin gelecek bir gün gelecek zaten. Şimdi sadece o hafifliğin tadını çıkar, çünkü ileride omuzlarında taşıyacağın yükler artacak, ama sen de onları taşıyacak kadar güçleneceksin.'
Özlüyorum... En çok da aynaya baktığımda gördüğüm o endişesiz gözleri özlüyorum.
Bazen özlüyorum çünkü o yaşlarda her şey daha cesur, daha kontrolsüz ve daha umut doluydu. Daha az düşünür, daha çok hissederdim; kırılmaktan korkmaz, hayal kurarken sınır çizmezdim. Hayat öğretmemişti henüz ama kalp daha hafifti, o hafifliği arada anmak insana iyi geliyor 😅
Şöyleydik
Yüzün hala aynı
Cakirma 🤣🤣🤣
Tek sen biliyorsun bunu 🤣
Artık bende biliyorum 😂🤣 ama kimseye söylemem
Sende biliyorsun güzellik senden Sir çıkmaz 🤣
@devill_11123 kesinlikle 👍🥰😂
Murat boz 😃
Çok tatlı çıkmışsın ama bu yaşlar insanın fiziksel olarak en çiğ göründüğü yaşlar oluyor, daha çocuksu bir görünüm oluyor kadın yaş aldıkça hem fiziksel hem ruhsal olarak oturuyor ve daha güzelleşiyor tıpkı şimdi senin olduğun gibi resmen ateş ediyorsun ve çok hoş bir bayansın🔥👏🧿🌹🌼
Tatlı olan sesin güzellik Ayn öyle yaş aldıkça daha da insan güzelleşiyor bu kötü bir şey değil gayet güzel bir şey gözlerinin güzelliği yeter deniz gibi maşallah 🫶🫶🫶🫶🫶🫶
Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰 ama senin güzelliğinin yanında ben sönük kalırım bu da bir gerçek senin auran yeter bee maşallah diyelim nazar değmesin 🧿🙏❤️🥰
19 yaşındaki halimi hiç özlemiyorum diyemem, ama “geri dönmek” de istemem sanırım 😅 O zamanlar daha özgüvensiz, herkesi memnun etmeye çalışan, duyguları daha dalgalı bir İrem vardı. Şimdi daha sakin, sınırlarını bilen, ne istediğini daha net gören biriyim. Yirmili, otuzlu yaşların olayı da bu zaten: kafanın yavaş yavaş netleşmesi 😊✨
Cevap
68Cevap
Hayır şimdi daha akıllı bilinçli güzel bir kadın oldum seviyorum bu halimi.. her yaşın bir güzelliği var tadını çıkarmak gerek..
Yok özlemiyorum şimdi daha güzel
Evet özlüyorum çok zayıftım göbek filan yoktu. Ne güzel diyet yoktu istediğimi yiyebiliyordum. Şimdi ne yesem yarıyor. :D
Doğru valla
Daha bir sene önce 19 idim zamanla elbette bu yaşlarımı çok özleyeceğim bu yüzden dolu dolu yaşıyorum
Ve sen gayette hoş tatlı biriymişsın
Özlüyorum tabiki. O zaman bıyık bırakmıştım. Üniversiteye yeni başladım. Ama bıyık falan hakkaten yakışmıştı. Sonra bi sokakta sivil polisler çevirdi. Az kalsın döveceklerdi. Sonra baktılar aradıkları ben değilim bıraktılar.
Açıkçası evet o günlere donmeyi çok isterdim bazı şeyleri değiştirmek hayatımı daha güzel tasarlamayanı isterdim ama ne yazıkkı hayatımızın bir saniyesine bile hükmedemiyoruz ve neler yaptığımız neler yaşandığımıza dikkat etmiyoruz.
Üniversite yılları
İnekleme time
Vurdumduymaz bir karakter
Hayatı pek ciddiye almazdım gelecek endişesi harici
Deli dolu ruh
Şimdi ise bambaşka
Sanki dün gibi hatırlıyorum ne ara 27 oldum. Ben çocukluğumu geri istiyorum yetişkin olmak çok zormuş
Bende istiyorum ya
Aynı şekilde bende 🤣🤣🤣
Keşke daha masumduk
İnanmış gibi yapalım ne olacak 🤣
Yemiş gibi yapalım 🤣
19 yaşındaki halimi özlemiyorum o benim şu anki halimi görse özenirdi. Fiziksel olarakta zihinsel olarakta şu an daha iyiyim.

Bu o zamanlar modaydi.
19 yaşında da evden dışarı çıkmayan işsiz asosyal yalnız mutsuz biriydim 37 yaşına geldim hâlâ aynıyım maalesef gençliğimi hiç yaşayamadım sadece çocukluğumu özlüyorum
Yok yaa hiç bir yaşımı özlemiyorum. Saçlarım sakallarım beyazlamasa sorun yok diyecem de onlarda 15-16 da beyazlamaya başladı kjlasfbnjka

19 yaş
Bende hep aynı değişen bir şey yok, sende şirinmişsin
Tsk ederim 😇
🍀
Hiç özlemiyorum. Ne s*lakmışım o yaşlar da diyorum 😹.
Ahaha bende
😹😹.
Cok cirkinmissin 19 yasindayken
Dobra olcaz diye insanliktan cikiyoruz neyse kusura bakma
Patavatsızlık olarak görüyorum dobralik değil bu
Patavatsizlik olarak göremezsin hepinizi döverim 🤣🤣 dedin diye takıldım
Bak seni de döverim
Ben izin verirsem döversin
19 yasindayken baya olgunmussun
Şimdiki 19 yasindakilerle aranda fark var
Neymiş fark hfhhzh
Kötü bir sey soyleyince hakaret ediyorsun patavatsiz diye
İltifat edince teşekkür etmiyorsun
Amannnn
Olgunluk farki var yazmisim ya okusana
Kötü bir şey dedim demiyorum saygı duyarım çirkin demek yerine farklı şeyler kullanmak daha doğru olduğunu demek istiyorum
Döverim demek yerine farkli şeyler kullanmak daha dogru oldugunu demek istiyorum
Teşekkürler ayak ustu enerjiimi attım 🤣
Valla kendime geldim şu an
Söylediğim lafı bana karşı mı kullanıyorsun bfhghg
Düsmanimin silahinla ateş ederim
Kuru sıkı olarak mı 🤣
Sus
Benim düşmanım olman bile sereftir senin adina
Diyorsun 🤣
Ağladin mi
İçten içe evt 😄
Teşekkür ederim güzel sohbet için (çok güzeldi ahahah)
İyi günler
Çok özlüyorum eski hâlimi. Şimdiki halim de 24 gösteriyor olsa da yine eski günlerimi unutamam.
Ben 19 yaşındayım keşke 9 yıl geriye gitsem aynı akılla
Bi tarafım özlüyor ama bi tarafımda en sorunlu yıllarım olduğu için özlemiyor, karışık
19 yaşımdaki halimi özlemiyorum 19 yaşımdaki zamanı özlüyorum
Geçmişe gidip sıfırdan kendimi müthiş geliştirip yine hiçbir şey olamama işi
Çok zayıf ve çirkindim bu halimle 19 olmak istiyorum 😄😄😄
Çirkin ördek yavrusundan kupuluğa terfi etmişsin 😂
Profil resmimde ki yaşım 20 15 sene öncesi
O zaman da iyi bir insan olmaya çalışıyordum ; Hiçte özlemiyorum
Seni bir kez bile gülerken görmedim o yaşlarda da bakışında sert kilitlenmiş bir ifade var 😃
Özlüyorum bazen. Mental olarak olmasa da en sağlam yaşlarımdı :D
19 yaşındayken 39 yaşındaki ablalar gibi görünüyormuşsun. 😂
Ama ben geçmişi pek özleyen biri değilim, o yüzden çok da özlemiyorum.
19 yaşındaki hâlimle aramda pek bir fark yok. Simâen pek değişmedim.
O yaştaki halimi çok özlemiyorum ama o zamanları özlediğim oluyor.
@devill_11123 iyi günler, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş, tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Zihin olarak hâlim berbattı şu an daha iyi ama 10 yıl sonra ki zihnimin şimdiden âsığıyım😂 🤓
Özlüyorum her ne kadar fazla inatçı ters biri olsam da o halime dönmek isterdim..
Normal ya insan büyüyor
En guzel dusuncesız yaslar benım ıcın sorumluluk sıfır
Özlüyorum çünkü manav reyonu ihtiyacım var meylerin tadına bakmak istiyorum artık
Senin gözler siyah olmuş sonradan
Hala açık kahve rengi
ahahahah tost makinasının arasına kaçmış gibi:)))
2012 😄😄
Çocukmuşsun tabi şimdi yaş kemale ermiş
O zamanlar babam vardı özlüyorum evet
Köylü şirret cevriyeden nerelere gelde hayret etme
İkisi de güzel bence
Ooo o zamanlar hızlıydim
Cahil cesaretimi özlediğim doğrudur😅
2 3 sene once yani pek ozelemedim
Özlemiyorum zaten 1 yıl önceki halimdi
Fasulye sırığı gibiydim. Özlemiyorum
Özlemiyorum zayiftim çünkü
Özlemiyorum en depresif zamanlarımdı
Yani özlüyorum tabii ee bir ben olmak kolay değil
Hiç fena değildi... 😃
Çok değişmişsin ama benziyorsun
19 unda sanki evli kadın bakısları var sende yorgun hüzünlü gibi
Keşke hiç büyümeseydin bakışların korkutuyo
O halin daha masum sanki
Oha bu bu bu sennn misinn?
Özlemiyorum hiç alakam yok 😜
Pinçin önde gideniydim ama pek özlemiyorum.
Her şey normal kolye tuhaf , fazla büyük
Suab 19 yasindayim zaten
Motive mi dinledin 😂
yok iyiyim su an
Yok hayır özlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?