Havlayan köpek Isırmaz dediğinizi duyar gibiyim 😒
- size hak veriyorum 😒 hem Barış yapmak varken insanlar neden birbirine girer ki 😒 … çekemeyen yüksek bir yere çıksın 🤦🏻 anten fiyatlarına fahiş zam ve alçaklara da kar yağıyor
Havlayan köpek Isırmaz dediğinizi duyar gibiyim 😒
Havlayan köpek ısırmaz derler evet buna katılıyorum. Zaten konuşarak, Barış’la çözmek varken kim niye birbirine girsin ki?
Çekemeyen varsa çıksın biraz yükselsin, manzara ferahlatır belki 😄
Hem anten fiyatlarına fahiş zam gelmişken yukarıdan bakmak da pahalı oldu…
Alçaklara gelince, oralara zaten kar yağıyor; üşüyen düşünsün
Hasette bulunan insanlar havlarlar çok doğru, kıskanma hissi o insanların çoğu zaman kendi iç huzurunu yok eder çünkü aslında asıl mesele bu tamamen. İnsan o huzursuzluğu yaşarken en fazla kendisine zarar vermekle meşguldür zaten dolayısıyla öfkesi de içinden taşmaktadır. O kıskançlıkla beraber gelen öfke insanın içini yakıp kavuran acı ve zorlu bir histir. Haset eden kişiler haset ettikleri kişiye sataşmadan duramazlar bu esasen o haset ettikleri kişiye kendilerini farkettirme telâşı ve kıvranmasıdır ki o haset ettikleri kişi onlara tepki verirse kendilerini değerli ve var olmuş hissederler. İsterler ki haset ettikleri kişi onlara herhangi bir tepki versin. Böylece onlar yokluktan varlık derecesine yükselmiş olsunlar. İnsanlar gizlice hayranlık duydukları kişileri kıskanırlar ve haset ederler işin özünde.
Çünkü senin yerinde olamayacağını bilir ve bunu hazmedemez , oyuzden uzaktan havlar durur , senin varlığın bile onu rahatsız etmeye yetecektir , en güzel cevap hoşt diyip yoluna devam etmek olur itt ürür kervan yürür 👍😇
Bilmez olurmuyum ilk zamanlar bende çok üzülürdüm bu duruma ama artık inan umrumda bile olmuyor , dediğin gibi engelleyen kişilerin de tasmasi başkasının elinde oluyor zaten 😂 yalaka tayfası olduğu için normaldir , şu kişiler için soru actigimiza bile değmez inan , kim nasıl istiyorsa öyle yapsın bizden uzak Allah'a yakın olsunlar kafii
Sırtı ısınmayasıcalar 😆 Hep bu döngü içinde dönüyor burası zaten 😂 Ayşe ile tartışsan Mehmet sana küsüyor 😂 Mehmet küstü diye Fatma engeli basıyor 😂 bir dönme dolabin içinde dönüyoruz işte sende sıkma canını boş ver giden gitsin kalan sağlar bizimdir , sen duyarlı bir insansın ama inan bana kafa yorduguna bile değmiyor sen keyfine bak gerisi önemli değil 🙋😊
Rica ederim ne demek 🙋🤗
Biz Berk ve Şenay 🙂 Haset insan havlamaz aslında, içindeki eksiklik duygusu patlak verip gürültü yapar 🐕🦺 Kıyaslamayı bıraksa, kendi yoluna baksa susacak. Ama çoğu insan içindeki o eziklikle yüzleşmek yerine başkasına sataşmayı seçiyor 😒 O yüzden sen kendi huzurunu koru, mesafeni koy, gerekirse sadece içinden “antenini ayarla dostum” deyip geç 😂✨
Cevap
5Cevap
İnsanlar havlamaz, kendilerini küçük düşürürler, havlıyorlar demek saygısızlık olur, seviyesiz deyip hayatımdan silmeyi seçerim.
Hiç ilgi alanımda değil ya bu gibi kişiler. Hayatıma işime gücüme bakıyorum.
Çünkü haset sahibiler. Haset haset derken zamanla hav hava dönuşmüştür belki mesela öyle bişeyler
Aklima haset denilince bu söz geliyor kedi uzanamadi seye ne derdi 🤣🤣🤣
Allah uzak tutsun gerek görmedikce yüz göz olmamak
Gerekiyor
Valla çok havlarsa adres veriyorum gel kapisalim diyorum 😅
Erkeklerrrrr
Haset kadar anlamsız ve pis bi duygu yok ya içinde barındıran herkesten her şeyi beklerim.
Kemik atmadan havlayanlara da napmalı bilmiyorum beslediğim kadar bütün köpekler 😅
Bu kadar kafanı takmasaydın keşke 😂 kendini yorma bence ben bıraktım havlayıp duruyorlar 😏 ohhh kafam rahat
Yandan yiyorlar işte sonra konuşuyorlar arkamızdan yüzüme konuşamadan anca arkamdan ya da gıyabında ödelekler ya 😂
Benim mottom bu Flankes giz. Seversin 😅
Montum mu kürküm mü hahahah
😂😂😂 pelerinim yok ya batman değilim
Çünkü haset içten içe rahatsızlıktır. İnsan kendi eksikliğini bastıramayınca sesi yükselir
Haset edemediği için tabi ki de
Kıskançlık çok tehlikeli bir davranış biçimi
Havlayarak anlaşıyordur
İlgilenmiyorum çünkü farkında değilim.
Haset tapulu malları olduğu için.
Havlamaya layık oldukları için
Hoşt dersek gider mi
Onlar gizli hayranlarımız
Kıskandıkları için
Hasetlendikleri için
çekemediği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?