Kişilik & Karakter Sorun gerçekten sen misin? ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sürekli yanlış insanlara mı denk geliyorsun, yoksa sorun senin seçimlerinde mi? Sorun gerçekten sen misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Leviathan_S Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sorun çözüm yollarında at gözlüğü takmış olmak da olabilir... 0 0 Yorumla
bilmiyorum__34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cebimde mıknatıs olduğundan şüphe ediyorum baska türlü acıklaması olamaz hani bu kadar deli bana denk gelemez dkdkd 0 0 Yorumla
ArtıkİnsanDeğilim Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanların geneli kötü art niyetli, seçim yaptığında iyi birisi olma ihtimali düşük kalıyor. 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 4 ay Sorun belkşde sorınlara yanlış çözümlerle yaklaşmaktır 0 0 Yorumla
Normal483 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Çok doğru. Kesinlikle sorun hep karşıda değil, insanın kendi seçimlerinde 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorun benim diyebiliriz 1 2 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Değiştirmek senin elinde Yorumla Gezelimmaksat 4 ay Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Sorun bende evet çünkü kimseye aşık olamıyorum her konuda denklik istiyorum ve tabii ki kimseyi seçmiyorum 😅 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 4 ay Bilmiyorum 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Tamam 👍🏻 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet ben 1 4 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Kabul etmekte büyük erdem😂Ama neden sorunun kendin olduğunu düşünüyorsun? Yorumla Perikızı0007 4 ay Bilmiyorum abi saf olabilirim 😅 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 4 ay Evet birazcık olabilir ama az 🤏 😂Bendede vardı saflık geçmiş zamanlardaBunu aştımSende aşmalısın Yorumla Perikızı0007 4 ay aştım abi ama o aşma sürece çok şey aldı Yorumla
siyannaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Sorun ben değilim, çevremdeki insanlarda 0 0 Yorumla
hanarioo7 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Belki de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sorun çözüm yollarında at gözlüğü takmış olmak da olabilir...
Cebimde mıknatıs olduğundan şüphe ediyorum baska türlü acıklaması olamaz hani bu kadar deli bana denk gelemez dkdkd
İnsanların geneli kötü art niyetli, seçim yaptığında iyi birisi olma ihtimali düşük kalıyor.
Sorun belkşde sorınlara yanlış çözümlerle yaklaşmaktır
Çok doğru. Kesinlikle sorun hep karşıda değil, insanın kendi seçimlerinde
Sorun benim diyebiliriz
Değiştirmek senin elinde
Teşekkürler
Sorun bende evet çünkü kimseye aşık olamıyorum her konuda denklik istiyorum ve tabii ki kimseyi seçmiyorum 😅
Bilmiyorum
Tamam 👍🏻
Evet ben
Kabul etmekte büyük erdem😂
Ama neden sorunun kendin olduğunu düşünüyorsun?
Bilmiyorum abi saf olabilirim 😅
Evet birazcık olabilir ama az 🤏 😂
Bendede vardı saflık geçmiş zamanlarda
Bunu aştım
Sende aşmalısın
aştım abi ama o aşma sürece çok şey aldı
Hayır sorun ben değilim
Sorun ben değilim, çevremdeki insanlarda
Yanlış insana denk gelmek
Belki de
evet benim
Bazen belki.