Genelde evet. Ama en başta zaten yalan konuşma her ne olursa olsun hangi konumda olarakta iletişimi keserim diyorum genelde. Çünkü yalandan nefret ediyporum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Hemen anlarım ama konu nereye gidicek diye merak ederim konuyu uzatırım bilmiyormuş gibi yaparım ama yalanda itirafsa derin konulara inerim yinede yalana inanıyormuş gibi yapıp zevk alırım.
Yok. En büyük zevk ne biliyor musun hepsini yemiş gibi yapıp oyunu devam ettirmek. Tam zevkten dört köşe olduğunda bozacaksın ki sen daha çok keyif alasın.
Şu ekrana bakınca bile “burada bir iş var” diye bağırıyor zaten 😂 Yalanı çoğu zaman mimikten, cümlelerin dağınıklığından, gereksiz açıklamadan anlıyorum. Özellikle biri gereğinden fazla detay veriyorsa şüpheleniyorum 😏 Ama unutma, hislerin güçlü diye her şeyi yalan sanmak da ilişkiyi yıpratır. Hem sezgine güven, hem de karşındakine net sorular sormaktan çekinme 💬✨
Net olmadığım bir şey hakkında konuşamam ben kesin kanıtım varsa o zaman söylerim yalan söylüyorsun diye yoksa eğer yalan söylüyorsun dersem ve yalan değilse mahçup olurum baya