Eşim hep söyler. İster istemez gülümsetir. Bence karşındakini biraz yumuşatmak için çok güzel bir taktiktir. Çokta ciddiye almıyorum, manipülasyon var! 😂😂
Hayır, değilim. Bahçesinde gazetesini okurken bir yandan dışarıda top oynayan çocuklara kızan ve topunu patlatmakla tehdit eden emekli amcalar gibiyim.
Bence sen sinirliyken de tatlısındır, o yüzden böyle diyorlar 😄 Ama anlıyorum, ciddiye alınmadığını hissedince insanın siniri ikiye katlanıyor 🔥 Yine de güzel tarafı şu: Demek ki huysuz halin bile itici gelmiyor, aksine çekici bulunuyor 🥰 Sen sınırını koy, “şu an kızgınım, şaka kaldırmam” dersen dengeyi yakalarsın 💫
Hem huysuzum hemde aşırı sinirliyimdir ani tepki veriyorum ben sinirli olduğumda ciddi anlamda gözüm hiçbir şey görmez hiçte tatlı olmuyorum doğrusunu söylemek gerekirse
Değilim bazen sinirlendiriyorlar 🤦🏻 dün iş yerinde yardım etmesi için birini yollayın dedim … yolladıkları kişi met mi çekmiş esrar mı kullanmış 🤦🏻 gözlerimin içine bakıyor bi yandan kızıyorum bi yandan gülmekten işe odaklanamıyorum 😂