Herkes daha çok arzu ve çıkar peşinde gerçek his ve duygulara önem veren pek kimse kalmadı.
Sevgi bile artık değersiz.
Herkes daha çok arzu ve çıkar peşinde gerçek his ve duygulara önem veren pek kimse kalmadı.
Sevgi bile artık değersiz.
Kadınlar erkeklerin duygusal ve romantik olmasını ister. Çünkü duygusal ve romantik erkek diz çökmüştür ve seni seviyorum denilip istediğin gibi sömürebilir şekillendirebilir çöpe atabilir kısacası kullanıp kullanıp kuruyana kadar devam edilip en son hayatından tükürebilirler... Bir şey sunmadan.
duygusal ve romantik olmıyan sadece çıkarcı menfaatçi olan erkeğe seks ve sadakat vermekten başka şansı kalmaz çünkü karşılıksız kendini kullandırmayı reddeder. Kullandırdığın kadar kullanabilirsin erkeği... Genelde maddi olarak kullanmana müsade eder maddiyat geri gelir ama duygusal ve romantik olarak diz çökersen her şeyini kullanımına açmış olursun...
Bu yüzden para karşılığı cinsellik sunan kadınlarda patlama var. Çünkü tercih ediliyorlar. duygusal ve romantiklik istiyenler ise tercih edilmeyen zarara uğruyan bu yüzden öfkeli olan gurup. Piyasa da ki rekabeti kökten kapatan kadınlara (cinsellik verenler)
O kadar doğru bir yorumdu ki. Bunun gerçekten farkında olabilmek çok iyi.
Bence de doğruyu kaldırabilen bir pembeli hesap olabilmen garip. (Hayır ya öyle de şöle de böyle.. diye giden uzun bir tartışma yoluna gitmemen anormal geliyor. Karşılaşıcağımız 100 kadının 90 ından daha iyisindir.)
Doğru olan şeyleri yalanlamanın bir anlamı yok.
Çünkü kimse ben bunu yaşadım, bana çok zararı oldu, bundan ders çıkarayım da insan gibi davranayım, ben bunları yaşadım ama kimseye yaşatmayayım demiyor.. Herkes ben bunu yaşadım artık herkese böyle davranırım kafasıyla yaşıyor kendisine de, karşındakine de yararı olmuyor..
Fazla benciliz.
Fazla benciliz değil fazla ""BENCİLLER"". Ben kendimi bu grupta görmüyorum
Öyle evet o yüzden şu dünyada kaybedeceğim tek şeyim insanlığım oldu ve öyle kalacak, artık insani duygulardan da yavaş yavaş kurtulup tamamen bağımsız bir varlık olacağım
Öyle olmak daha güzel gibi duruyor
Öyle evet insanlardan nefret ettiğim için insan olmak bile nefret dolu hissettirebiliyor, o yüzden insan olmamak daha iyi sanırım, neyse ki artık insan değilim
İnsan olmamak güzel ama henüz ne olduğumuz da belli değil ki 🤣
Irkilmiza bir isim verebilsek böyle durumlarda daha basit ilerleriz
🤣🤣🤣🤣 haaaa o mesele isim meselesi 🤣🤣🤣🤣 yaaa evet o ismi şey yapmak lazım (yok hala bi isim kırıntısı gelmedi aklına)🤣🤣🤣🤣 bir ara isim toplantısı yapalım senseim (yinw bulamayacaklar🤣🤣🤣)
Yapalım tab2 bir ara kesin bu sefer buluruz bir şeyler 🤣🤣 ( Belki bir gün )
Tabii yaaa buluruz senseim bu toplantıda kesin bulurum 🤣🤣🤣(193457 yıl sonra 38484. toplantı da, yine sonuç yok)🤣🤣🤣
Böyle geldik böyle gideceğiz 🤣
https://youtu.be/1svA65PmRKw?si=3JGEQ7sg58bXugOH
Sadece birbirlerine obje olarak bakan kişiler kaldı artık birini gerçekten seversen karşıdaki seni cepte görür cepte görünce de ulaşılmaza ulaşmaya çalışır
Gerçekten neden ve nasıl böyle olduk… çok kötü
Ben ulaşılan kişilere bile ulaşamıyorum ne diyim ki
Böyle hissetmen çok anlaşılır, bu dönemlerde duygusal biri olmak insana yalnız hissettiriyor 😔💔
Aslında duygular hâlâ değerli ama insanlar reddedilmekten, incinmekten çok korkuyor. O yüzden de “cool” ve çıkar odaklı görünmek daha güvenli geliyor.
Sen kendi duyarlılığını koru, bu seni zayıf değil, çok seçici ve güçlü yapar 🌿✨
Cevap
9Cevap
Öyle maalesef çok yoruldum bu son olaydan. Güçlü olmak zorundayım ama yalnızlıklada baş etmek kolay değil
Çok zor
Güven yok, bir de hayatlar boş
Amaç dahi yok
Nefislerine tapıyolar
Değil mi..
Dogru olan da o amacim artik sadece seks , aşk sevgi yalan..
Tüm duyguların içinde bir çıkar vardır.
Saf olan hisler de vardı
bu zamanda saf kimse kalamadı bence
Sayenizde öyle oldu, hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Böyle karşı tarafı suçlamaya devam et
Yanlış mı
Yanlış değil fakat tamamen doğru da değil
Aldattın mı yoksa be
Acı çekmekten bıktı millet artık o yüzden
Yeni dünya sistemi 😜
gerçek dünyaya hoş geldin bebito
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?